bye

Jag och ia har slappat hela eftermiddagen och nu blir det mat innan vi sticker iväg. medan Ias pass börjat ska jag möta upp tessie innan våran klass som jag verkligen ser framemot och sen blir det waacking för oss alla, blir nog super! puss på er, ha en bra kväll.

/frida


haha snyggingar!

mummsi

Frida är här å försöker få mig att friskna till, vilket hon lyckades med lite iaf måste jag säga!! Snart blire stuvade-makisar med meatbaaaallls.. Mmuumms!


/IA

ärlighetstest

Har du någon gång testat droger? - Nej
Tar du droger?- Nej
Har du sovit i samma säng med samma kön?- det är klart
Har du hånglat med samma kön?- ja
Har du rymt hemifrån? - nej
Har du rökt? - ja, testat
Har du snusat? ja, testat
Har du legat på akuten? - ja
Har du svikit någon? - ja..
Har du tänkt tanken att mörda någon? - ja... varje dag, eller?
Har du blivit överfallen någon gång? - nej
Har du varit i slagsmål? - nej
Vill du ha barn? - ja, ja och åter ja
Har du varit full? - yes
Festar du mycket? - i guess..
Vad är det pinsamaste du har gjort på fyllan? - nu blev ni allt nyfikna va?
Spytt på fyllan? - ja
Är du nöjd med ditt liv?- mycket
Är du bortskämd? - nej det tycker jag väl inte
Är du blyg? - det beror på

/ frida


 

planering för morgondagen

imorgon börjar jag vid 9 och går alltså tidig vecka! sedan blir det att åka hem till Ia för att äta middag och snacka en massa som vanligt innan jag möter upp min söta tessie för dans på DC igen, och eftersom Lydia och Ia också börjat där så hänger dem med på waacking klass efteråt, längtar tills imorgon och att vara på danscenter igen, man blev glad av att komma tillbaka i danssalarna idag!
 

Men nu ska jag ringa ett samtal till en söt prick innan jag kommer somna gott, puss på er.
/frida

22.27

Denna dag har varit riktigt jobbig måste jag säga, sov knappt ngt i natt vet inte om det beror på alla tankar som snurrar runt i huvudet just nu eller att jag är sjuk.. Var iaf helt död idag i skolan efter så kort tids sömn att jag somnade på bussen hem å fortsatte sova när jag kom hem. Nu är jag fortfarande galet trött så ska vell försöka sova sen så jag är pigg och kanske frisk till imorgon?
Imorgon börjar dansen på DC så jag Frida å Lydia ska testa på waaking, det blir awesome! Och i helgen väntar ett annat roligt äventyr med dem brudarna. I totaly love it!


1 år sedan

/IA

lovely



Jag har i mer än ett år tjatat om en speciell hårfärg och denna bild hittade jag på Emilies blogg, precis den hårfärgen jag vill efterlikna. Ska kanske ta tag i detta och boka tid i veckan.. vågar man!?

/frida

shooes

Dessa vardagssnygga skor har jag siktat in mig på! Lagomt höga och enkla, dom ska inhandlas under veckan.


Åhlens 399kr

/IA

mums

Dagen har varit superskön! i skolan hade vi först religion och sen var det endast UF där vi har kommit på en ganska bra idé tror jag, om det bara går att genomföra.. men inga såna hemligheter kommer upp här!

Vi hade också en lunch mellan våra lektioner och då blev det en supergod och fräsch kycklingsallad med tzatsiki till.




snygga tess och vår goda sallad ;)
/frida

sleeples in Solna höhö

Jag blir gaaaalen! Har sovit sjukt dåligt de senaste nätterna och legat uppe i timmar innan jag kunnat somna. Idag gick jag å la mig vid halv 11 och jag kan fortfarande inte sova!!! Nu har jag gett upp.. Gu va pigg jag kommer vara imorgon..


Jag saknar mina bruuudar!

/Ia

snygga


är i stort behov av ett par enkla, svarta skor jag kan ha på utekvällar!
Kanske borde man testa dessa, får leta upp dem i affären.

/ frida

höstshopping

Inte bara jag som har siktat in mig på den beiga ponchon från H&M har jag sett. Men jag och Sofie har bestämt en shopping runda denna vecka och då ska jag få med mig denna hem. Perfekt att mysa ner sig i i höstkylan!


199kr från H&M


/Ia

äntligen börjar dansen igen..

Den här veckan börjar dansen och gu vad jag har längtat! ser framemot höst terminen som tusan. I år har även Ia och Hanife satsat på DC kortet och Madde ska ta någon kurs också tror jag. Jag och Tessie snackade om lite olika kurser i början men det slutade med att vi kommer gå samma kurser vilket jag är jätteglad över då vi får umgås ännu mera!

De jag och min älskling kommer dansa den här terminen är Jazz, streetjazz och waacking. sen kommer vi också gå på commercial med michel såklart! sen ska jag i allafall försöka hinna med att gå på salsa och jazzfunk!



de flesta kurserna vet ni säkert på ett ungefär vad det är, men waacking är en dansstil jag själv inte har testat på tidigare men varit intresserad över ett tag, här har ni ett klipp från den stilen.. ska bli riktigt spännande och jag är sjukt sugen på att börja nu!

/frida

We´re back

Har haft en mysig helg, och veckor och sommarlov och allt har varit riktigt bra sedan jag skrev i bloggen senast! haft fullt upp under sommaren då vi varit i magaluf, och varit med vänner och sådär. nu är skolan igång igen i allafall och jag hoppas att rutinerna faller tillbaks snart för det skulle min kropp behöva.

Igår firades såklart min fina carro så det börjades med middag hemma hos henne med mina tjejer och några fler och sen blev det utgång men jag var hemma rätt tidigt igen. Jag och J har tagit det lugnt hela dagen och nu ska jag kika lite i matteboken men annars bara slappa resten av kvällen! PUSS



några bilder från middagen igår, fler lite galnare bilder kommer inom kort!
/frida

Uppe med tuppen...

.. var jag imorse! Vaknade av hostan kl 8 och sen vare ingen idé att somna om kände jag. Sitter å dricker kaffe med pappa å tittar på nyhetsmorgon haha. Idag Ska vi på middag med Niklas familj i Norrtälje, blir nog jättemysigt men innan dess ska jag göra lite grejer.. Och det får ni se resultatet på sen om jag vågar! =)


Nyvaken ..

/Ia

lördagsmys

Blev en hemmakväll för min del, sitter i soffan med mamma å pappa, äter chips,kollar på Bröllopsfotografen, hostar och har nackspärr.. Kul kväll va? Aja ibland måste man vara hemma å bli frisk! Nu ska jag ta lite hostmedecin.



/Ia

Förlåt..

för dålig uppdatering! Men snart kommer en ny bloggdesign och mer uppdatering. Skyller på sommarlov & dålig bloggmotivation.
Har iaf hänt ganska mycket sedan jag bloggade senat, var i Magaluf, festat så mycke man orkade innan skolan börjat, börja skolan, tacokvällar, bio & middag med klassen osv... Nu börjar man dock komma in i rutinerna igen därav bloggningen igen. Igårkväll var det lite avskedsmys för min syster som åker till Australien på onsdag, hon kommer saknas här hemma! Vaknade dock upp med nackspärr, hosta och feber. Buhu, jag som vill gå ut ikväll... Men ibland måste man låta kroppen bestäma... eller? Aja får se hur kvällen slutar!


/Ia