they dont really care about us

Kom nyss hem från en mysig fika med Matilda och när jag kom hem var London bokat å klart så i år blir det en jul i London jag längtar så!! Nu blir det Kenza & Tyra show, me like =)


Bild från logen innangigget på Estrad igår
( som förövrigt inte gick bra alls.. På tisdag ska det gå bättre! )

/Ia

50 first date

den har gått på 3an hela kvällen och är strax slut, hur gullig är inte den filmen? så fin.

masquerade



tog några bilder med telefonen innan vi drog iväg till lokalen taggade och glada. en massa fler bilder kommer sen!

/frida

Gigg ikväll!

Kom hem från stan för ett tag sedan, mötta upp Cocco imorse och köpte de sista kläderna inför ikväll. Och så köpa jag såkalrt lite annat onödigt men jag är nöjd ! Nu ska jag sy in ett par byxor och sedan röra mig emot Södertälje och estrad där vi kör första showen ikväll. Awesome. Får tyvär inte lägga upp bilder när vi står på scen men kanske kan ta lite bakom scen så ni får se våra kläder osv hihi.-
Ha en bra dag allesammans =)


/IA

godmorgon!

stressar runt lite här hemma för att åka till jobbet strax och vara där till 6 och sen hämtar Olivia upp mig och vi åker hem till madds och börjar kvällen där, taggat! vi ska nog göra lite middag och mysa sönder och tagga till innan vi fortsätter hem till Anna där det är maskerad, blir super.

nu måste jag snabba på, ha en bra lördag!

/frida

effektiv dag!

kom precis hem! slutade skolan vid 12 och då gjorde vi klart beställningen.
därefter drog jag upp till sats på odenplan och körde en massa kondition och en del styrka också innan jag gjorde mig lite halvt i ordning och drog in till stan för att köpa årets vinterjacka, oh så nöjd!

nu ska jag städa ordning mitt rum lite och hoppa in i duschen, sen blir det en lugn kväll för min del eftersom jag jobbar imorgon och så. Puss

/frida

Unique Cover UF

Är du ute efter ett snyggt skal att accecoera din Iphone med eller letar du efter den perfekta prestenten/julklappen? då har du kommit rätt!

Vi kommer alltså att sälja ursnygga, unika Iphone skal till ett billigt pris. eftersom sverige inte har ett särskilt stort utbud av dessa till ett smidigt sätt vill vi nu utveckla detta. Vi strävar efter att ett skal ska vara precis som ett armband, halsband eller ring- helt enkelt en accessoar och därför riktiar vi in oss på unika och speciella skal, då de neutrala redan finns lättåtkomligt på marknaden.

Vi har inte våra varor inne ännu men ett litet utbud kommer snart att finnas så om du är intresserad eller har ytterliga frågor om vårt företag så blir vi jätteglada om ni mailar till:
[email protected]

Med vänliga hälsningar
Frida, Madde, Carro, Amanda och Tess! - Unique Cover UF


glansiga skal kommer finnas i färgen svart, vit/grå, blå, röd och guld!


snygga skal med stenar på, kommer finnas i både vit och svart!

och glitterskal kommer finnas i alla dessa färger!

här är alltså bara den första lilla ordern vi kommer ha hemma, sen kommer det att finnas djurmönster, flaggor, andra sorts stenar och en massa annat snyggt.

/frida

dresses



Hittat lite snygga klänningar att ha inför nyår eller andra festligheter nu i vinter, snygga va?
/frida

förlåt förlåt förlåt

lovade ju uppdatering igår om vårt UF företag men efter jobbet hade jag så himlans ont i huvudet och mådde illa så kom hem och försökte lite men sen gick jag och la mig direkt, så kvart över 10 låg jag i sängen faktiskt.

Idag efter skolan hann jag hem ett tag och vila lite innan jag drog iväg och jobbade, en massa kassa idag så det var kul. men hemvägen var dock inte lika rolig.. när jag gick mot bussen gick jag förbi ett gäng killar som stog och diskuterade att deras bil var snodd och hur dem gjorde osv, tyckte det var lite knäppt men fanns inte så mycket mer att tänka på det liksom, så jag fortsatte gå men eftersom bussen inte matchade tänkte jag gå till jakobsberg station, aldrig igen! gick över ikea parkeringen dit killarna hitttade mig med bilen och började jaga mig på parkeringen, jag var så himla rädd men pratade som tur var med min mamma samtidigt som direkt hoppade in i sin bil för att hämta mig. jag hann i allafall över på andra sidan av parkeringen och då var bilen tvungen att åka runt och ut från parkeringen så jag hann som tur var över till max där det var en massa folk.. fyfan vad läskigt det var.
tänk om jag inte hade pratat med någon eller dem hade varit närmare!? usch..

aja nu är jag i allafall hemma och har precis ätit en faijitas, mums.
men kika in om ett tag så kan jag lova er att ha skrivit om vår affärside! ;)

/frida

--

Idag har jag och Jennifer spenderat hela dagen tillsammans och fått riktigt mycket gjort.. Både plugg och annat! Så nu känns allt lite bättre iaf, nu äre på gång. Men men, vi har också bytt en hel del kläder så man fått lite förnyelse i garderoben, det gillar jag! Hon skjutsade hem mig för inte alltför länge sedan. Nu blire det sova igen. Imorgon är sista balett-repetoaren och då väljs vilka som får uppträda.. gaah!

Unique... vad kan det vara!?

Idag har vi kommit väldigt långt med vårt företag så kika in senare ikväll så presenterar jag vår affärsidé och berättar lite vad som kommer att ske inom kort, hur ni kan kontakta oss för att få våra produkter och så vidare, spännande va!?

vårt företag börjar på unique.. vill ni veta mer om företaget och vad vi heter, så kika in senare ikväll! Nu ska jag göra mig iordning en snabbis och sen blir det jobb, hemma vid 9, halv 10 igen.
Puss på er. /frida


<3

goodnatt

efter två riktigt roliga pass, och ena med tessie vilket gjorde det extra roligt så har jag nu duschat och sådär. Nu blir det sängen eftersom jag börjar tidigt imorgon. mina planer då är spikade och kan inte ändras iallafall:

- skola till 11.10
- möte med vår handledare
- göra första beställningen av våra produkter till UF! (mer information kommer här inom kort)
-hem en snabbis och hämta lite saker
-jobba till halv 9 och sen hem och sussa sött!

riktig buissness day eller vad säger ni!? blir nog grymt det där.

/frida



Mmmm, i want candy!

time to kick ass

Nu springer jag och byter om och sen är det dans i 2,5 h- lovely! lär bli mycket piruetter idag eftersom det är Mathias singh vi har idag båda passen. Ha en bra kväll, jag ändrade mina planer helt mot vad jag skrev förut så jag är hemma vid halv 10 redan

ha en bra kväll, i will!
/frida


han i mitten är det!

pluggar

sitter på dansen och pluggar litegrann nu. bestämde mig för att ta ett pass tidigare istället för att träna på sats, så det blir dubbelpass i streetjazz idag, ska bli riktigt kul. Nu är det dock inte lika kul.. men jag får ju mycket gjort i allafall, snart klar med analysen till ledarskapen.

PUSS

/frida

tisdag

Sitter nu i skolan. Ska snart iväg på ett litet möta och får se om jag senare åker tillbaka till skolan eller ej. Ska även hämta ut min data och träna så blir nog svårt att hinna med nån bloggning.

Hör imorgon!

/Ia

tomorrow

Nu ska jag göra mig iordning för att sova.. imorgon är en lång dag!

planer:
-skola 9.00- 13.30
- sats
- sitta och skriva klart mina arbeten på dansen (eftersom jag inte hinner resten av veckan)
- dansa 19.00-21.30!

så blir en massa träning och jag har redan träningsvärk.. haha hur ska detta gå!?

/frida


från teneriffa, vad kort och mörkt hår jag hade, det hade jag glömt bort nästan!

sweet home

Kom nyss hem från en minstsagt jobbig dag i skolan. Så glad att den är över( inte för att jag ser fram emot morgondagen..) Nu ska jag iaf ner och gymma innan plugget kallar, as always!


Tur att man har en underbar klass =)

/Ia

halsdukar



hur gulligt var det inte med en liten luva till halsduken? och riktigt praktiskt.. nu kommer samma gamla vanliga fråga, vilken färg ska man välja!? alltid lika svårt.

/frida

måndagsmorgon

Idag är jag en tröttis men det får gå ändå. Äter frukost nu och ska göra mig iordning lite för att kila iväg! Idag går jag i skolan till halv 2 med lunch och lite Uf och sådant och sen åker jag nog upp till odenplan och tar ett pass eller gymmar lite själv på sats, annars är det en lugn kväll och det ser jag framemot, trots att hela min helg har varit lugn.. haha

Ha en bra dag!


Mysig vårdag i stan!
/frida


Vinnaren av dagen blogg är!


Vinnaren är Fckingcrazy!

En blöt hund..

Nu har jag precis duschat. Var ute på en 50min löptur runt här i Solna/Sundbyberg & det regnade ganska rejält måste jag säga, såg ut som en blöt hund när jag kom hem. Körde sedan mage och armar på mitt och pappas nya träningsprogram. Toppen! Nu blir det plugg igen..

/Ia

söndagkväll

Nu åker jag in till östermalm för att fika med mina fina Carro, blir supermysigt! Ha en bra kväll och avslut på helgen, det kommer jag definitivt att ha.

/frida


förra årets maskerad, mina snyggingar.

lookbook



härliga höstkoftor är det mysigaste som finns, gillar den mittersta- riktigt slappt men ändå så snygg!
/frida

Ringar

Köpte dessa ringar igår som kommer från H&M endast 29.90!

Blev även sugen på dessa ringar i guld..


/Ia

Dagens blogg



Nu kör vi en dagensblogg!! Ni har alltså till ikväll på er att kommentera här. Ikväll utser vi en vinnar.




Friday night

I fredags skulle jag Sofie och Hanife köra en favorit-i-repris-utgång. Men Hanife blev sjuk, men jag och Sofie körde endå! Planen var Nype men sen ringde Kimpa och sa att vi borde komma till 360(Götakällare) så vi drog dit. Riktigt lyckad kväll!!


Här är iaf lite bilder från min fredag!

/Ia

Regnig söndag..

Imorse vaknade jag kl 10 trotts att jag var galet trött. David var här ett tag igårkväll, vi gjorde fruktsallad, tog en lång promenad osv tills jag nästan somnade å då åkte han hem. Ida har jag otroligt mycket att plugga som jag itne alls orkar ta tag i.. Men snart så. Tänkte ta en promenad strax, ska bara kolla så det inte regnar.
Har även gjort massa styrketester precis. NU jävlar ska jag och pappa tävla vem som blir starkast på 6 veckor..



/Ia

typiskt!

vädret är ju inte pålitligt nu tyvärr. Jag och Tessie hade en massa planer idag men det är ju kört eftersom det regnar, gah typiskt! får försöka hinnas med nästa helg kanske, taggad ju!

Nu tänker jag inte sitta här och slappa bara i allafall så det blir storstädning av rummet och sen drar jag till sats så jag får röra lite på mig, skönt.



hur gott?



Igår när jag kom hem tidigt och trött så hade mamma och anton precis blivit klara med scones och thé, vilken lyx!

/frida


to much...


okej nog för att jag faktiskt brukar gilla gummistövlar, men vad är detta? skulle inte gå runt med dessa för pengar haha!


/frida

nöjd!



istället för uggs blev det dessa som jag skrev om tidigare, så himla sköna och man behöver inte vara orolig att dem går sönder hela tiden heller.. tycker faktiskt att dem är lite sötare också, börjar tröttna på uggs..

/frida

plans..

Var uppe riktigt tidigt imorse för att få lite jobbtider inför veckorna och sådär! kom hem rätt tidigt och har inte gjort mycket alls utan bara slappat, skönt! Planerna var utgång idag men eftersom det är helgen före löning verkar det som att inte en ända kotte ska ut.. haha.

Tessie kommer nog över till mig senare i allafall så får vi se vad som händer! puss


riktigt länge sen, min fina tessie!

Utgång

Är med Sofie nu och vi har fixat oss sitte roch dricker drinkar + vin. Ska snart möta  upp lite vänner och sen in till stan å dansa hela natten lång!!! Bilder kommer imorgon. Ha en härlig fredag kväll.

/Ia

kista

Ikväll blir det bio med mamma och bror och sen ska jag köpa ett par skor också. Nu blir det middag innan vi åker iväg direkt. urskönt med en lugn kväll idag eftersom jag ska upp super tidigt imorgon och inte mått så bra under dagen heller, är lite småsjuk.  ha en bra kväll sötisar!



oh kanske blir en god chai att ta med sig in på bion..
/frida

svävande stolar..

Hade nyss ett otroligt roligt samtal med en släkting i telefon. Det är så att hon alltid brukar fråga massa konstiga saker när hon ringer och nu fick jag nog å hittade på en histora. Hon frågade nämligen om det spökar hemma hos oss? Och ja sa jag, det gör det! Dom som bodde här innan blev skjutna och därför svävar det nu stolar i huset, det svävar en brevid mig just nu faktiskt.. Saker flyttar på sig och man hör skott lite då och då! Hon frågade då hur dom blivit skjutna ? ja men med pistol såklart, hur skjuter man annars?
Å herregud va svårt det var att hålla sig för skratt när hon frågade massa saker om det och verkligen trodde på mig ! Vem skulle tro på en sådan sak att en stol svävade brevid mig i denna stund och jag är helt oberörd.. Kan ju garantera att det inte svävar runt stolar i min lägenhet iaf...  I såna fall hade jag flyttat på direkten haha.
MEn ibland orkar man helt enkelt inte svara på hennes konstiga frågor seriöst.


Snart kanske jag börjar sväva? vem vet!

/Ia

grymt!

hur bra är det  inte att blogg.se nu har tidsinställda inlägg? perfect. kommer utnyttjas!



(lånar bild av felicia, hoppas det var okej! :) )

längtan

Va sugen jag blev på att åka till mitt landställe i Dalarna nu, mysa, spela kort, basta och åka moppe hehe! Geeka sig helt enkelt. Men tror inte ens jag hinner dit nu under höstlovet pga massa gigg.. Menmen!


Här är lille Rasmus på min coola moppe haha! =)

/Ia

Kenza och Tyra show

Ikväll kommer det ett nytt avsnitt av Kenza och Tyra show. Jag tycker faktiskt det är rioktigt underhållande att se tjejerna kämpa i sin triathlon och uppfylla tittares drömmar. Roligt koncept och riktigt underhållande. Skönt att man kan kolla exakt när man vill också då det är webb-tv. Om du inte redan kollat tycker jag du borde ge det en chans =)
 man  

/Ia

blue shooes

JAg och mamma satt och tittade på lite skor och hittade dessa läckerbitar..
va tycker ni om dom?


okej det här är någto jag aldrig skulle sätta på mig.. jag undrar hur folk tänker ibland..

/Ia

ha en bra dag!

har lite bråttom idag, ska iväg och skriva på lite papper för att sen dra till skolan. efter skolan blir det direkt till ekerö med Olivia för att fixa lite saker, kommer inte hem fören sent ikväll men ska man vara fin får man lida pin , så vi hörs nog när jag är hemma, puss!

/frida

såhär såg jag ut på dansen idag!



eftersom jag inte var i skolan idag orkade jag heller inte bry mig om hur jag såg ut utan drog på mig stora kläder och satte upp håret och struntade i smink, skönt va? satte också på mig rejäla skor så jag kunde ta en powerwalk till och från stationen. Dansen idag var förövrigt riktigt rolig idag, snart öppnas också hemsidan www.5678.se som sedan kommer bli en danstidning, kul va? så idag fotade vår lärare hela passet så det kommer nog upp en massa om några veckor, ska bli kul att se själv.. haha.

/frida

jazz

Ikväll är det jazz som gäller och jag är taggad, mest på koreografin, så hoppas på mindre diagonal och mer dans idag, ha en bra kväll så hörs vi senare! puss /frida




träning as always

Precis stoppat in en Brocoligratäng i ugnen. Äta sen iväg på träning. hörs ikväll! =)

/Ia

dance baby dance


PROGRAM

Thursday 27th

- WORKSHOPS with Juste Debout Judges

Friday 28th

- PRE-SELECTIONS

 

Juste Debout Scandinavia 2 vs 2 (Hip Hop, Locking, Popping, House Dance)

 

Breaking Masters - Crew battles + Top rock 1 vs 1

 

Vouging 1 vs 1

 

Waacking 1 vs 1

 

- OPENING PARTY

Saturday 29th

- WORKSHOPS for Kids

 

- SEMIFINALS & FINALS (Juste Debout Scandinavia, Breaking Masters, Vouging, Waacking)

 

- AFTER PARTY with international artists and dj´s

Sunday 30th

- WORKSHOPS with Breaking Masters and Vouging / Waacking judges

 

- STREETSTAR DANCE SCHOOL CHALLENGE


pratade precis med tessie, och gah vad vi är taggade! längtar..
/frida

Morning!

Idag har jag endast en timmes lektion så bestämde mig för att inte gå på den.. Istället ska jag skriva klart min svenska uppsats som ska vara inlämnad imorgon och titta igenom filosifin lite. sen möter jag upp Jenny för en mysig promend och massa snack, härligt va?


kasnke borde man satsa på någon sånhär färg...

/frida

tråkigt

idag var jag faktiskt riktigt taggad på att dansa och såg verkligen framemot det. gick och kikade lite i affärer innan jag gick till dansen någon timma innan för att hinna äta, och tur var det för fick då veta av fredrik att det var vikarie på ena passet och det andra passet var inställt, så jag orkade absolut inte sitta och vänta i 2 timmar på en lektion som inte ens var samma still så det fick bli att åka hem.. typiskt! så nu laddar jag inför imorgon istället!

så ikväll har jag bara ätit god middag, lagt ut en annons på blocket och tagit det lugnt. Nu ska jag städa rummet och hoppa in i duschen innan jag ska skriva och skicka in ett arbete!

/frida


jag och min älskade madds in partymood!

Grekisk mat..

 .Hann inte ut å springa idag som jag planerat, suck på mig va seg jag är ! Blev en sen middag med pappa på Greken. I love it! Nu ska jag in i duschen och sen sova tidigt tror jag.
Har iaf bestämt mig nu efter två långa samtal med mina bästa, nu jävlar ska jag ringa & sen ska jag lösa allt. Det ska gå bra nu. Nu ska jag kämpa!


/Ia

vi vill ha sol



om det ska vara kallt tycker jag i allafall att vi kan få lite sol, då kan det faktiskt vara mysigt ju.
här var i början av förra vintern då jag och mamma tog en promenad runt djurgården!

/frida

Blogg tips

Hörni kolla in denna blogg. Det är en tjej som är 14 år och bloggar om mode. Hon har en riktigt udda still och man undrar lite vart hon hittar allt ? Kolla in Style rookie, ganska underhållande!

/Ia

Pyjamas


Hu mysiga var inte dessa pyjamasbyxor från ellos? kostar bara 149 kr. Lite juliga också, mys!

/Ia

19/10 2010

Träningen ikväll blev flyttad till imorgon, har egentligen massa ärenden att fixa men det lockar inte att gå ut i detta väder. Någon mer än jag som hört det ryktats om snö på torsdag?
Jag ska iaf mysa ner mig under täcket med en kopp té nu. Skönt!


/Ia

höstigt



hos cubus finns dessa mysiga koftor!

/frida

tips!

bedtime

blir sent i säng idag, tur att jag har sovmorgon så jag kan sova ut lite. men hade fakitkst tänkt att gå upp skaplig tid ändå för att fixa lite på morgonen, godnatt på er!

Morgondagens fullspäckade schema:
-skola 12.30-15.50
- dans 19.00-21.30


lite sugen på att färga håret aningen mörkare igen...

/frida

How about a Christmas in London?

 
Kollar på lite hotell, hur tror ni det skulle vara att fira jul i London?

/Ia

sista minuten, ja tack!



robin letade resesällskap till egypten och jag nappade direkt, var tvungen att söka på google.. gah vill ta en sista minuten och åka ifrån skolan, vädret och allt annat här hemma, bort.. nu tack!
/frida

gillar

     


på mysiga vinter och höstpromenader är det ju ett måste att också ha mysiga skor att gosa ner sig i. gillade dessa med lite ludd i, ska kika på dem i affären.

/frida

pic

Såg att Fanny lagt upp denna härliga bild på fb, alla 3orna på skolan. Haha vilken liten skola vi är.


/Ia

ginos



mamma och anton kom precis hem så nu fixas lite god efterätt nämligen ginos och till det lite gott te för att fira att jag äntligen kan börja tjäna mina egna pengar och ha råd att göra det jag vill! yes, happy.

/frida

-


kom att tänka på denna låt när jag skrev rubriken i förra inlägget. En sånhär gammal låt jag alltid blir riktigt glad när jag hör ! Va tycker ni om låten?
/Ia

I wanna dance with somebodey

Så var det måndag idag och en ny vecka. Dagen började med workingprogress & vi fick riktigt bra kritik. Dem ville även att vi ska dansa på älvsjömässan när det är dags för alla 9or att leta gymnasium. Där emot blir det svårt att dansa våran extremt "flyga/hoppa/kasta" sig överallt dans på 4*5 m.. Men ingeting är oömjligt!
EFter det hade vi jazz och sedan bara tråkiga lektioner. Nu blir det snart iväg och leverera lite kakor. Kanske ta en springtur om jag hinner ?


/Ia

mys



sitter och dricker lite chai och äter mandarin, godaste frukten utan tvekan.
ska rätta till lite på vår marknadundersökning utifrån det vår handledare sa, sen ska jag skicka iväg den till tjejerna så får vi se vad dem säger.

/frida

ha en bra dag!



/frida

mysig och snygg



snygg träningströja till dansen eller en allmänt slapp hemmatröja! ska kikas på i affären, vilken färg föredrar ni?
jag är nog mest sugen på den gråa men inte helt säker.. gillade alla 3 faktiskt.

/frida

nice



Ia bloggade häromdagen om precis samma kavaj fast den mönstrade som jag också tycker är riktigt snygg men inte alls min stil, funderar på att köpa den i svart, sitter så bra! slapp men ändå snygg :)

/frida

Magic

Yestarday´s



Hittade en mysig brygga där vi satt och solade lite igår nere vid kanalen här i Gävle. Så här såg vi iaf ut igår, simpelt och skönt.

/Ia

Autumn@Gävle


Tog denna fina bild igår när vi var påväg ner på stan i Gävle. Jag älskar hösten!

/Ia

Alltid vi?

Varför händer alltid detta oss ? Trorinte tågen gillar oss.. Sitter på Gävle station och tåget är inställt. Bara att ta nästa då.

party

vad gör vi? nu kör vi! Är i gävle och ska till interpool nu och sedan dra vidare i guess, ha en bra kväll. antar att alla drar till Nype ikväll så ha så kul, vi partar här borta! Puss /frida och ia
'

On our way

Nu sitter vi på tåget, det är snö storm... Vart tror ni vi är på väg ?

godnatt

Kvällen har varit trevlig med middag hos mamma med daniel och cissi. sen har jag skickat in svenska uppgift och nu försökr jag sitta med internationell ekonomi.. men allvarligt talat fattar jag inte någonting alls och vill bara ha helg, NU! men ska nog stänga av allting runt om och försöka koncentrera mig till 12 nu och sen åka över till pappa och sova så jag kommer upp imorgon. men vi hörs då, sov gott!

/frida

I´m in love?

Kollade runt på Nelly.com när dessa skor kom upp. Hur läckra va inte dom? Ganska liak dom jag ville ha förut och riktigt billiga.. Jag som lovade pappa att inte köpa mer skor..  Blir nog en beställning om jag har kvar pengar efter helgen iaf.. Inte långt kvar till lönen ju.. (a)

Patterns

Idag hade jag på min min kavaj från H&M,  jag älskar den! Lika snygg till vardags som fest.
Va tycker ni om mönstrade kläder?


¨
/Ia

behöver nya dansstrumpor!



Just nu lutar det mest mot de helgrå eller dem med marinblå och röda ränder som jag kikat på länge. men det var rätt ballt med helgröna eller röda också.. svårt val! ska nog köpa minst ett par nästa gång jag åker in mot stan. någon som vill dela med sig av vilket par ni skulle välja?

/frida

indeed

höstens mysigaste plagg



måste införskaffas lite nya härliga koftor att ha nu när det börjar bli kallt.. finns många fina nu.
/frida

My day

Slutade för en kvart sedan och sitter nu i skolan. Hanife & Sofie koreograferar till deras "barndans" och jag gör ingeting alls. Ska möta Amanda vid 5 för att käka innan träningen. Det blir myspys!


/Ia

frida letar höstjacka




innan plugget och dansen tittade jag lite affärerer en snabbis och hittade massa fina höstjackor i ull.  Den första och tredje bilden är samma jacka i olika färger. men mina favoriter är nog dem längst ner.. gillade faktiskt att den var härligt höströd, fast skulle man kunna ha det? och så var det söt lite volangsak där nere nästan och den andra gillar jag för den lite coolare stilen med silver kedja till en svart jacka, sött eller tufft- vad tycker ni?

/frida

13 oktober

On my way

Nu har jag precis ätit middag och ska åka mot träningen med tjejerna + rasmus haha. Nu är det inte långt kvar till första föreställningarna & vi har en del kvar.. Men kommer bli bra.
Åh vill ha helg nununu!!



/Ia

just nu vill jag:

- vara i ett varmt land där det itne finns några bekymmer (tillbaka till magaluf? ja tack!)
- ha helg
- ha gjort alla mina prov  som ska göras i veckan
- ha ett grymt jobb
- vilket leder till att jag skulle kunna shoppa som en tok
-kanske ta en sista minuten?
-hitta låten vi dansade till på streetjazzen idag
-veta vad jag vill
-göra något spontant



vad vill du göra?

/frida

hope


Såg dessa ringar från märket Style by Tyra & tycker hope ringen var riktigt fin faktiskt.
Den skulle jag kunna tänka mig att anävda, härligt att alltid bli påmind att det faktiskt finns hopp här i livet!
Fanns mycket fint till lagomt pris kolla in http://stylebytyra.se
/Ia

cirre..

Är så himla sugen på pringles just nu!! Och det är vell nu jag kanske borde gå ner till gymmet istället? Men måste skriva klart detta. Får se om jag kan stå emot suget eller ej. Galet gott skulle det va iaf (a)



Gaah borde inte ens kollat på bilden, blev ju ännu sugnare..

/Ia

Väder

Kom hem från skolan för ca 1 timme sedan. Träningen blev flyttad till imorgon så jag MÅSTE börja på & bli klar med engelskan idag.. hur ska detta funka?
Men iaf, vilket otroligt fint väder det är idag! Bara älskar hösten när det är så fint. det börjar dock bli väldigt kallt.. Kollade vädret nyss & det ska gå ner mot minus grader nu... Det är jag inte sugen på!



/Ia

godnatt.

Det blir läggdags redan nu för imorgon ska jag iväg vid 8 på en kick off vid älvsjömässan för oss UF företagare. får se hur det är.. sen kommer jag stanna inne istan hela dagen tills mina träningar är eftersom jag ändå måste plugga som en tok och får antagligen mer gjort på dansen än hemma! duktigt va?

Ha en bra dag imorgon och godnatt, puss!



Vill ha! speciellt det första..
/frida

Running

Kom precis hem från en löptur med pappa, blev ca 8 km + backträning. Nu blir det plugg för min del. God natt

/IA

Tänk alla gånger

Tänk alla gånger som man märker att
Att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls
Tänk alla gånger som vänner sagt
Att du, bara du är den bästa dom haft

Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram,
men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls
Nej du får ingen hjälp alls

Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals
Gått ner i depressioner, då mår man kass
De gånger jag inte har stått för det jag lovat
Vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig

Tänk alla gånger jag suttit hemma
Istället för att hänga med så kallade vänner på fester
Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan
Fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra

Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt
Ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt
Gånger jag sårat andra utan att mena det
Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det

Har mindre vänner nu än då
Tänker ofta på de gånger gänget softa, längtar
Torkar tåren efter alla det där dumma gångerna
Som jag fått mitt hjärta krossat
Och alla de som bara varit vän på låtsas

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le

Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma
För att ett liv som dom andra är något alltid strävat efter
Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest
Har känt den flera gånger

Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om
Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt
Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär
Och alla gånger som jag drömt att du var här

Tänk alla gånger som jag hatat min far
För att jag sagt "jag älskar dig", men inte fått något tillbaka
Men dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver
Och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som jag gett ut mig själv
Vill låta gånger jag mår dåligt, men inte orkat gråta
Dagar jag tänkt på det hatet som getts
Som har dragit ner mig själv på det mest magiska sätt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
Tänk alla gånger som jag sett min pappa åka ifrån oss
Efter dom har bråkat om något fjantigt
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som jag suttit där själv
Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll
Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp
Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
För att jag brutit det jag lovat
Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad


Den här låten hittade jag på mitt gammla minneskort i min gamla telefon. Jag & en av mina närmsta vänner jag hade för ca 4-5 år sedan brukade alltid lyssna på denna och prata om massa skit. Låten ger mig så mycket minnen. Tråkigt att man slutar umgås med vissa vänner man verkligen var nära med.

svar

trist att inte så många vågade sig på att kommentera och ställa en fråga, men dem vi fick var i allafall riktigt bra och flera stycken i samma, så här kommer dem:

Hejsan!

ingen av er skriver om att ni har pojkvän och så, då undrar jag håller ni de hemligt eller njuter ni av singel livet..!

Obs! kul blogg o följa ;)

svar: hej karin! vi tar inte upp alla detaljer här i bloggen så lite detaljer finns nog hemligt, men annars njuter vi av singellivet, ha ha bra svar? lite krångligt att förstå kan jag tänka mig.. men men.

Berätta mer om er vänskap. Vad gör eran vänskap speciell? Har ni bråkat med varandra någon gång rejält? skrikit och vart osams längre tid?

Vad är det bästa/sämsta med Frida Ia?
Vad är det bästa/sämsta med Ia, Frida?

svar: vad som gör våran vänskap speciell är nog tusentals olika saker men som ändå är så svåra att stapla ner. vi är helt enkelt bara rätt för varandra, kan prata om allt, förstår varandra i alla lägen, har alltid kul med varandra.. vi kan helt enkelt inte vara utan varandra.. haha. Hmm.. bråkat med varandra rejält har vi egentligen inte gjort.. men det småbråk vi har haft har lett till att vi inte pratat med varandra på vädligt länge.. förra vintern bråkade vi om en jacka och pratade då inte på 2 månader, hur orkar vi!? haha.. otroligt envisa båda två.

Men det händer inte att vi bråkar ofta alls, utan har nog hänt ungefär 3 gånger på väldigt många år..

Det bästa med Ia är att hon alltid finns där för mig vad det än gäller och får mig alltid på gott humör.. förstår inte hur hon lyckas! hmm det sämsta låter väldigt hårt men det är väl isåfall att hon är så bra och underbar att man blir avundsjuk... haha där fick jag till det va! ;)

vad jag är bäst/ sämst på får ia ta och svara på när hon har tid senare idag.. spännande. jag är dock övertygad om vad hon kommer skriva om vad som är det sämsta med mig.. hahaha!

/Frida


Updatering:
Det bästa med Frida: Är precis som hon skrev om mig, hon får mig alltid glad när jag är på dåligt hunör. Så fort vi träffas blir humöret genast på topp! (låter som vi är kära.. man börjar ju undra? haha!) En till sak som är otroligt bra är att vi alltid är taggade på samma saker samtidigt! Är jag sugen på att festa är hon också det, är jag sugen på hemma kväll är hon också det utan att vi ens pratat om det innan. Vi är lixom som helan och halvan. Alla säger alltid att där jag är, är Frida & tvärt om haha.Me like! Sen är hon såklart världens underbaraste och omtänksammaste person i alla lägen, utom ett!!
Här är alltså det sämsta med Frida & förlåt hjärtat att jag inte är lika gullig tillbaka som du var, men Frida kan bli otroligt sur av sig när hon inte får som hon vill & då är hon ganska långsynt.. Vilket leder till att ingen av oss vill vara den första att "höra av sig". Men det brukar hålla ca 2 timmar? Sen kan vi inte hålla oss längre haha. Men jäklar va irriterad den tjejen kan va ibland. Fast måste säga att det är rätt charmigt det med! Iaf nu när man vet hur man ska hantera det haha!
/Ia



No matter what

måndagslåt



/frida

Godmorgon!

Suttit och pluggat matte under morgonen, ätit gröt och tagit en varm dusch. Nu är det dags att göra sig iordning lite för att dra till skolan, ha en bra dag!

idag ser min planering ut ungefär såhär:
-skola till 13.30
-hem och skriva klart ett arbete som skulle vara inskickat igår!
- plugga matte!
-träning 17.30 om jag hinner.
- övningsköra (?) så sugen på att komma igång nu.

adios amigos, ha en bra dag.

/frida



dagens citat kommer idag från min vägg!

Promenad

Idag blev plugget lidande igen, blev en två timmars lång promenad med Susanna istället för att göra det jag borde.. Men men. Det var riktigt mysigt iaf. Nu ska jag plugga å senare sova. pusspuss

/IA

funny

det går inte lika bra som jag hade hoppats så sitter fortfarande och kämpar med min vetenskapliga uppsats som handlar om abort, kul va? ska snart över till pappa och äta middag och sen är det bara att fortsätta..
jag längtar tills klockan är 23.59 får då har jag antagligen lämnat in den där uppsatsen eftersom det är deadline.

/frida



just nu sitter jag och drömmer om att strosa runt i london, det hade varit något va?

nu tog min helg slut!


från igår (jag skämtar på den andra bilden)

Nu har precis ia gått härifrån och jag ska börja plugga som tusan. ska försöka skriva klart uppsatsen till klockan 4 eller något så jag hinner plugga matte idag också innan provet i veckan.. nu är helgen alltså slut!

/frida

tusen gånger om

sweet summer

Igårkväll satt vi å diskuterade sommaren som varit. Och det var verkligen den bästa sommaren! Vi har haft så otroligt roligt. Och nu saknar man lite att bara kunna gå till Fridays, sätta sig ute & ta en drink..



/Ia

pizza time


Nu drar vi upp till centrum för att käka något gott och ta oss en liten återställare- ha ha!
Ha en bra start på dagen!

/frida

wearing



Och såhär såg vi ut igårkväll!

yesterday

Igår hamnade vi på lokalfest i kungsängen för att självklart fira Cissi som fyller 20 år i veckan!
vi kom inte hem jättesent och då drog vi på musiken och hoppade i bubbelbadet, skönt.

  

-

Sitter hemma hos Frida, preics lagat lunch & funderar på livets stora fråga.. Alltså va vi ska göra ikväll ? Beslutsångest..

/Ia

autumn



/frida

friday

Sitter på sista lektionen och ska göra en skriftig reflektion innan vi slutar för dagen, äntligen fredag!
vi hörs lite senare också så får vi se hur kvällen slutar för mig..

/frida

favoriter



kikade runt på lite ringar och blev riktigt sugen på att beställa några.. finns så många snygga bara!

/frida

haha så snygg..



Vaknade precis och sitter nu med ansiktsmask och lite frukost! idag är det äntligen fredag, får se om det blir utgång me mina tjejer eller inte.

/frida

sleep

Galet att vi har mindre än ett år kvar tillsammans. min underbara klass.

Nu tänkte jag göra mig iordning för att sova! Sov så gott allesammans !




/Ia

Myskläder

Hur härlig såg inte denna ut att ha på sig en kall vinterdag?


Nelly.com 399kr

/Ia

This is it

Nu är jag hemma från en superlång dag! Dagen började med Svansjön träning som var gaaaalet jobbigt! Efter skolan åkte jag till jobbet för att sen åka iväg å tränna med MJ gänget. Börjar bli bättre nu & snart börjar showerna rulla in! Har även börjat träna med kläder osv, det känns som det börjar bli allt för nära. Måste träna som fan..



/Ia

salladstallrik


attans det såg inte lika gott ut på bild..

Igår när jag var superhungrig och trött efter en skoldag och massa dans kom jag hem till en riktigt god salladstallrik som pappa hade gjort. blandannat avokado, soltorkade tomater, fetaost, skinka och fräscha grönsaker- supergott! Idag blir det våfflor så ska dit och käka nu innan jag åker hit igen och pluggar hela kvällen!

/frida

right now



Idag myser jag ner mig i en hoodtröja med pälsluva! till det självklart gummistövlar ute i regnet. Ha en bra dag!

/frida

så sant..



/frida

are you using me?



Här är låten vi dansar på jazzen med emilio, låten blir så mycket bättre till koreografin också!
Vi ska försöka filma någon dag så får ni se också :)

/frida

äntligen hemma

haft en superbra dag men ändå riktigt skönt att vara hemma nu. Skolan började vid 11 då vi tjejer hade ett viktigt möte och kom fram till mycket bra saker. sen blev det en lunch där vi fortsatte snacka osv innan sista och första lektionen var. åkte sen hem till ia ett litet tag innan jag åkte till dansen och satt där och pluggade, duktigt va?

sen var det dags för ett jazzpass och det var sjukt roligt! man blev dock lite nervös när Dahni från emd stog och studerade samt 3 tjejer antecknade varje litet steg man tog, men ändå kul. kom långt på koreografin och sådär så nu är det bara att se fram emot nästa gång.

NU tittar jag såklart på kungarna av tylösand och sen blir det läggdags för att vara lite pigg imorgon förhoppningsvis, snart är det helg igen.. längtar!

/frida

-

Nu är Frida påväg hit & vi ska plugga, käka middag å ta det lugnt innan vi båda drar iväg åt olika håll på träning! Gäller att ta vara på alla korta stunder så man hinner ses så mkt som möjligt!!


/Ia

Today I´m wearing this


♥Halsduk Jc
♥ Grå tröja Monki
♥ d.brand jeans
♥ Nya skorna från Din sko
♥ Väska som inte syns på bilden

Av någon konstig anledning blev bilderna svart/vita närjag sparade kollaget? Men orkade inte göra om så det får duga endå =)
/Ia

Questions

nice and clean

Fick värsta rycket här hemma å storstädade hela lägenheten + sorterade min garderob, dammade, sorterade alla mina skor + fixade mina nya möbler. Äntligen börjar det bli lite ordning här! Men eftersom vi bor ganska litet har jag ingenstans att ha alla mina väskor och skor.. Någon som har ett tipps på smart förvaring ?


Hur kommer det sig att jag bara kan städa när jag har galet mkt annat å göra ?

/Ia

autum

Följde nyss Frida till tuben och vandrade sedan hem genom Skytteholmsparken. Jag verkligen älskar hösten nu när löven börjar bli gula och falla till marken!
Idag var jag i skolan & åkte sedan till um för att fixa lite grejer. Sen mötte jag Frida!
Nu blir det lite plugg innan jag möter Jennifer.


/Ia

annanas-jordgubbs drink.

Har fått frågan om vad drinken jag la upp en bild på för några dagar sedan inehåller. Så tänkte skriva det. Otroligt lätt, gott & snygg blev den!!


♥ Vodka
♥ Annanas drinkblandning
♥ Fruktsoda
♥ Jordgubbs drinkblandning

Ta vodka, annans utblandningen+fruktsodan och blanda lite med en sked så vodkan inte samlas i botten. Ta sedan Jordgubbs utblandningen och häll i några droppar. Det sjunker sedan till botten så man får den snygga skiftningen i färg. Lätt och gott!

/Ia

H&M


Jag och ia kikade på den här klänningen i helgen, visst är den söt? ser inte alls ut som en klänning från H&M vilket jag gillar! :)

/frida

morsning

Vaknade precis och sitter nu och käkar frukost. dagens planer:

- skola 12.30 till 15.50
- middag + plugga vid dansen
- streetjazz och commercial 19.00-21.30

blir en långdag men jag kommer till största delen göra något jag älskar, att dansa så tiden går fort!

/frida

kanelbullens dag

Snart får jag sätta tandpetare för att hålla ögonlocken öppna! Har knappt sovit någoting i helgen och igår somnade jag såklart kl5. Totalt onödigt när man ska up halv 7.. Snart får min dansanalys helt enkelt vara klar även om ajg inte är helt nöjd. Men va gör man inte närkroppen säger ifrån? Hoppas iaf på att mamma kommer hem med en kanelbulle till mig snart. det är ju trotts allt kanelbullens idag idag!

/Ia

just nu..



.. längtar jag till den 9 juni och friheten! vad gör ni?

Opps i did it again

I helgen inhandlades dessa snygga vinterkängor. Jättesköna är dom då dom är varmfodrade ocskå. Men måste endå säga att dom är mkt snyggare på. Visar någon dag när jag har dom på mig hihi!!



/Ia

nödvändigheter



I lördags var jag och min älskade ia i kista och kikade lite innan vi åt lunch och snackade, jag köpte lite saker som känns tråkigt att lägga pengar på men jäkligt nödvändigt för att klara av den kalla vinter/hösten.

Ett par supersköna skinnhandkar och en ljusbeigh halsduk.
vad tycks?

/frida

Plugget kallar

Halsen värker och förkylningen börjar bli lite sämre igen. Nu blir det en latte, lite lunch och en massa plugg som gäller! / Frida

-

Nu kom jag precis hem, varit ute å sprugit å sen styrketränat lite. Gick riktigt bra idag faktiskt så jag är pigg å glad nu haha ! Ska sätta igång med plugget strax, usch va tråkigt!!



/Ia

waka waka

Haft en underbar helg även denna helg. Kännts mkt roligare att festa de senaste två helgerna av nån konstig anledning? Aja! Nu sitter jag å äter avokado, mumms mumms!! Snart blire shopping för min å pappis del. Me like! Ska även lägga upp mina nya skor senare =)

Öl med sugrör är min specialité!

/Ia

To party

Nu är jag hemma från en toppen  kväll ute! Va hemma hos min sötnos på middag osv och vid 12 drog vi in till söder. Vakten var otroligt gullig å hjälpte oss när nån snubbe ville få oss utslängda pga gammalt skit. men men, hade en rolig kväll med mkt dans och skrat.. Precis som jag vill ha det! Tog bara 15 min att komma hem också vilket va galet skönt!! Pratade med J nyss haha. Kanske blir att titta på AIK matchen på Råsunda imorgon. Bor precis vid Råsunda och aldrig sett en match.. inte okej?


God natt alla söta!
/Ia

friday night






blev inte mycket bilder alls under kvällen men jag och mina favorit brudar- Madde,Carro, Olivia Tess och Amanda åkte hem till mig där vi gjorde hemlagad pizza, köpte en massvis med godis, chips och ostbågar, kokade te och tittade på idol, och självklart en massa snack. underbar kväll och såna mysiga hemmakvällar måste börja göras oftare!

/frida


halvsjukling

lite halvt sjuk sådär så blir hemma rätt tidigt idag, men nu drar jag iväg på dejt! ha en bra lördagskväll.

/frida

-

Happy birthday

Nu åker jag iväg och firar en vän som fyller 18 ! Grattis tjejen =)

/Ia

Gårkvällen

Går dagen var super rolig och man har alltid kul med dom brudarna. Blevn en hel del drinkar, shotts, sushi och skratt! Här kommer lite bilder!


/Ia

crush



/frida

Friday!

Var kvar i skolan till halv 5 å tränade med gruppen idag. och det blir bättre och bättre. Men jobbigt att visa upp på måndag..
Nu är jag iaf hemma hos Lydia & det blir Sushi kväll med drinkar osv. Supermysigt! Så snart kommer några till brudisar och sen kör vi igång. Lydds är i duschen nu så ska vell börja göra mig iordning jag med. Hoppas ni har en toppen kväll ni också!




/Ia

Matte C

Sitter i datasalen i skolan. Vi började 8 imorse med Matte C prov. Och jag som inte pluggat något. Igår somnade jag på mina böcker och sov i 2 timmar.. Trött tjej?  Blev iaf klar med provet på 30 min å satt bara å vänta ut tiden haha. Vi har två timmar på oss men nu gick jag iaf efter 1 timme. Resten är kvar och alla andra har lektioner så jag är helt ensam haha. va ska man hitta på nu då?

/Ia