Ny blogg

Nu har jag bytt tillbaka till min gamla blogg. http://GelinderM.blogg.se

/Ia

?

Såå va har jag gjort idag? Dansat,dansat, dansat lite till och sedan gymmat. Mycket intressant.

Tycker bloggen har blivit så tråkig och orkar knappt skriva om ngt vettigt när Frida inte bloggar längre, känns ju inge kul då. Så jag skriver nog inte mkt mer än såhär om inte Frida kommer tillbaka.♥
Tack och hej leverpastej.


Love of my life, my soulmate - your my best friend

Min nya jacka å jag!

Idag började vi inte fören 20 över 10 men gick upp endå så jag kunde ta det riktigt lugnt vilket ar skönt. Hade modern dans och svenska idag. Gick igenom de vi ska dansa på öppet hus och på föreställningen nästa vecka. Efter skolan åkte jag till banken och mötte sedan Frida för en fika och lite shopping. Köpte en marinblå kappa. Dock lyckades jag inte få så bra bilder men tar fler när jag har på mig den sen!



Nu är det dags att gå till gymmet eller danssalen, uuh kan inte bestämma mig ?
 /Ia

18 - 01 - 2011

Idag har jag flängt runt med svansen mellan benen ! Nej kanske inte.. Men åkte iaf till skolan tiiidigt för att repa innan skolan. Sedan vare danshistoria och improvisation. På impron håller vi på med solon till en jobbig låt, gaah kommmer ingen stans! EFter skolan hade jag prov då jag missade det innan jul & drog sen vidare på träning med jackson girlsen. Så kul som vanligt! Nu är jag trött & helt slut. Dags att sova =)

-

Var nyss nere på gymmet & körde ett konditionspass. Gick vell inte så jättebra då jag är rätt seg i kroppen nu men men, what to do? Borde egentligen kört en låång strech då jag börjar få riktiga löpar muskler hehe. men inte ens det orkade jag. Kände att jag behövde hem å skriva klar mitt arbete som ska in imorgon, men fan va segt det går!! Aja, primitiv dans here i come!



/Ia

Be careful who u love

Mamma har just förhört mig inför proet jag har imorgon (som egentligen skulle gjorts innana jul) men det känns som det kommer gå helt okej iaf! Nu tänkte jag komma igång med uppsatsskrivandet igen. Självklart sitter min trogna katt Tess brevid mig och hejjar på som alltid den gosemissen!


Söta tjockis-Tessie

/Ia

En bild som gör mig glad!


Catch the moment! Jag bara älskar den här bilden, verkligen helt oberedda & riktigt gräsliga ser vi ut också hahaa.(Hoppas man inte alltid ser ut såhär när man skrattar eh?) Men kommer nästan ihåg hur roligt vi hade. och så älskar jag såklart min söta Lydia något otroligt mkt!

/Ia

-

Nu kom jag nyss hem från en långpromenad ute i isiga Solna, fy tusan va halt det är. Hoppas det smälter snart nu börjar jag tröttna faktiskt. Alla snackar om att Solsidan börjar idag och hur bra det är, men jag har faktiskt aldrig sett det! Kanske får ta å göra snart.. Nu ska jag iaf ringa min käre vän Jennifer och diskutera vårt projekt lite mer.

/Ia

Min bästa vän

Det är ganska många som har frågat och undrar om jag och Frida har bråkat eller är osams och det kan jag lova att vi inte är! Frida valde att sluta blogga av andra anledningar men jag hoppas hon kommer tillbaka inom en snar framtid annars får vi se vad som händer med bloggen..


Bästis & jag på hennes födelsedag ♥

/Ia

2011-01-16

Nu har jag & pappa varit och simmar, blev inte så länge men iaf 45min så det är alltid något. Ikväll väntar plugg och ännu mer plugg. Va har ni för er denna söndagskväll?


/Ia

Spring

Är lite halvsugen på en ny trenchcoat mot våren. Har gått i samma i 2-3 år tror jag, dock trivs ja ju väldigt bra i den. Men är sugen på en beige och lite längre. Funderar på denna från H&M, vet dock inte om jag passar i beige, inte riktigt min färg.. Men man måste ju testa!


H&M 399kr

/Ia

Sunday morning rain is falin

Tyst runt omkring mig men jag vaknade redan 8a. Ätit frukost och nu är det dags att ta tag i plugget. USCH. Får se hur det blir med det.. I eftermiddag blir det en tur å simma med pappa vilket ska bli jätteskönt. Skulle vara bra om jag är klar med Danshistorian innan, men det lär vell aldrig hända.

Hoppas ni får en bra dag denna regninga söndag!


Träning vid havet i Danmark, hur härligt såg inte det ut istället för att springa runt på isen?

/Ia

Movienight

Ikväll är det filmkväll som står på schemat! Tänkte även fixa naglarna, göra hårinpackning & allt som hör till. Blir en myskväll helt enkelt.


Båda dessa filmer går på tv ikväll, toppen!

/Ia

New start

So you screwed up. Start over.

/Ia

utgår

skitdag. Ändrade planer i allafall, jag ska ta något fettigt att äta, lägga mig i sängen med nya cosmopolitan och läsa tills jag somnar. Och förresten, jag utgår.. nu är det bara Ias blogg. Hejdå!



/frida

hehe


haha chillmode

Idag kör vi helt osminkat (eftersom jag glömde sminket hos Carro haha!) Och med slappa kläder, det är ju trots allt bio vi ska på. Det blir easy A med tjejerna, ha en bra kväll så hörs vi när jag är hemma eller i morgon, puss.

/frida

ohlala

 
Tog väldigt få bilder igår, men här är i allafall jag med min carro och fina tessie.


Och såhär såg jag ut igår- en blus, mörka jeans klackar och lockigt hår!

Ska försöka ta lite fler bilder i helgen när det är utgång som står på schemat! nu ska jag slappa lite och planera in bio med tjejerna för kvällen, puss.

/frida

Sleepy

Nya pyamasbyxor skulle inte vara helt fel!! Finns dock inte så mycket just nu. Men hittade dessa mysiga på H&M för endast 149kr. kanske ska sattsa ?


God natt från mig, nu ska jag försöka sova!
/Ia

right now

Heiheeeeeeei bloggen! hur mår ni mina vänner? är nu hos carro och förar lite innan tessie kommer hit. Ikväll blir det till en början berns sen får vi se om vi drar vidare till Cafét eller ej, vi kommer ha kul i allafall!


hoppas ni har en bra kväll!
/frida


Effektivitet!

Har gjort klart min musik & dans redovisning jag ska ha på fredag.
 Pluggat spanska i 2 timmar.
 Gymmat 1 timme.
 Skrivit en sida på Danshistoria upsatsen!

allt detta har jag lyckats med sedan jag kom hem från skolan. woho!


Dessa två bröder håller jag på att analysera just nu. Grymt viga måste jag säga!
Kolla från 2min om ni inte orkar kolla på hela och sen fram till slutet haha.

En dag i skolan

Sitter just nu i skolan med Sofie och har precis haft modern dans. Efter lunchen blire svenska och sen slutar vi. woho skön dag! Efter skolan MÅSTE jag plugga.. Men usch har ingen studieteknik..


Här är vi i början av ettan haha =)

/Ia

Onsdag!

Idag är det onsdag och det gillar vi. Har bara en timmes lektion idag sen går jag direkt hem till Carro och myser hela dagen lång innan vi börjar föra lite och madde också kommer. Sen blir det utgång, taggat!
Vi hörs säkert mer senare, puss.


/frida

true

If you never take it seriously, you never get hurt.
If you never get hurt, you always have fun



/frida

First day at school!

Som  rubriken säger, idag var första dagen i skolan. Hade nästan längtat lite hihi. Var så roligt att träffa alla igen efter 3 veckors ledighet. Förstår inte att vi bara har en termin kvar tillsammans. Hur ska man klara sig utan alla gullegrisar? Vi hade iaf världens skönaste improklass idag. Det var nämligen kontaktimprovisation och det gick otroligt bra idag, alltid svårt i början men sedan släpper det och då känns det nästan som man flyer runt bara haha. Efter skolan vare plugg på schemat men som vanligt gick det inge bra så gick till gymmet å körde kondition eftersom det är en glaciär ute som det inte går att springa på! Snälla våren kom nu!


Söta cocco å ja innan gig.

I should be so lucky


Lite beroende

/frida

tattoo

Igår satt jag och Carro uppe rätt länge framför datorerna och började spåna på tatueringar, nu ska det bara tänkas och filas lite på texten och stilen... åh är så taggad och sugen!

Idag har jag i allafall skola mellan halv 1 och 4, men lär nog sluta rätt mycket tidigare kan jag tänka mig, därefter blir det träning antingen i jakobsberg eller på odenplan för att sedan åka hem och plugga, usch sistnämda ser jag inte framemot men det är väl bara att köra! Ha en bra dag mina vänner så hörs vi senare, puss.

/frida


tatueringen jag har nu!

Dag 7- min bästa vän

Maria Gelinder är min bästa vän.

Det härligaste med att ha någon man står så nära är att man vet att personen alltid finns där, och som på något underligt sätt alltid kan få en att må så otroligt bra för stunden. Vi förstår oss verkligen på varandra trots att vi faktiskt på ett sätt är så himla olika. Det sa bara klick när vi lärde känna varandra helt enkelt, och nu kan vi väl inte släppa varandra. Vi har också upplevt en massa roligheter tillsammans som resor och händelser vilket självklart gör att vi alltid komma varandra närmare, hur nu det är möjligt.. Det är så himla svårt att förklara hur en vän kan betyda så oerhört mycket om man inte har en sådan vänskap med någon annan men jag kan säga att Maria är min andra halva, utan tvekan.



/frida

mysig dag med min fina

eftersom det inte blev någon skola kom min carro till mig istället, vi satt mest och snackade, gjorde lunch och planerade lite inför veckan och så. Hon åkte hem runt halv 10 och då åkte jag över till pappa där jag nu ska bo några veckor, hoppas ni har haft en bra dag- min har varit toppen!



/frida

Solig vinterdag


Det var supermysigt idag när jag promenerade runt råsta och lötsjön
tyvär hade jag bara min kassa mobilkamera så blev inte så bra bilder men den här får duga :)
Jag fick nästan lite vårkänslor när det var soligt och isen smälte på trotoarerna.
Gu va jag längtar efter våren!

/Ia

inför våren




Åh jag älskar den andra bilden med shorts, blus och boots till.. måste ha!
Och linnet på första bilden gillade jag också starkt, måste titta in i bokbok
butikerna inför våren när detta kommer, så snygga saker. /frida

Mmmm



eftersom det inte blev någon skola hann jag göra mig en stor frukost som jag sitter och äter- toast, melon och tropisk juice.. mums!

/frida

ska väl inte klaga!

Sovit nästan 11 timmar inatt och det var riktigt skönt, gick sen upp för att ta det lugnt lite innan jag gjort iordning mig för att dra iväg till skolan, men de två lektionerna jag skulle haft idag är inställda.. jag är alltså ledig min första skoldag efter lovet, hur skönt!? det här kommer nog bli en bra termin!

/frida




/frida

When i grow up

Drygt att vakna halv 9 sin sista dag på lovet.. Men men! Idag har jag massor av plugg att ta tag i så borde vell köra igång snart. Ska även gå till banken och sedan hinna med att träna lite längdskidor. Måste komma igång med det nu om jag ska köra tjejvasan? Jaja, frukost nu sen plugg!


Summer feelings

/Ia

Dagens citat

Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”.
Lite kunskap bakom ”jag vet inte”.
Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”.




/Ia

dag 6- Min dag

Jepp, jag har ju nästan berättat hela min dag redan. men here we go!

Vaknade upp supertrött och seg men drog mig i väg till jobbet där jag slutade halv 4 och blev hämtad och vi åkte till kista. Spenderade någon timma där och fick med mig fina saker hem. När vi kom hem blev det direkt att göra en taco tallrik och sen spana film hela kvällen, mys! Ska snart göra mig iordning för att sova i allafall, ska bli superskönt..

/frida


en osminkad frida en sommarkväll... åh snälla säg att det går fort nu!

Dag 5- vad är kärlek

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från gång till gång som man blir kär. Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

Kärlek handlar om att ge och att ta, att en person kan få dig lycklig bara av att finnas där för dig och som får dig att känna dig speciell.  För mig är kärlek någonting fint men som också kan vara väldigt svårt och som kan få en att tänka så man inte vet vad man ska ta sig till, men jag antar att det hör till. Men kärlek är en fin sak, som man delar med någon som betyder och känner samma sak för dig som du för den personen.

/frida


detta tycker jag är så sant.. det stämmer verkligen in på hur det fungerar

yesterday

Eftersom jag är en dag sen med att skriva om "vad är kärlek" så får ni två kategorier idag så att jag inte ligger efter.. det skulle ju inte vara någon bra start!  Gårkvällen var i allafall urmysig, Jag mötte upp Carro vid Friday´s där vi satt i många timmar och åt supergod mat och drack en massa goda drinkar. Runt 10- halv 11 åkte vi till lion bar där det faktiskt var riktigt mycket folk. Slutade tyvärr inte riktigt som vi hade tänkt oss och blev lite problem i slutet men det gick i allafall helt okej tillslut, men finns mycket sjukt folk det är allt jag kan säga.

Kom hem vid 3 någongång och somna sött, idag var det dock jobb som gällde vilket jag inte var lika sugen på men bara att bita ihop! passet var inte så långt i allafall och sen kom mamma och hämtade mig och vi drog till kista för att byta lite saker och kika. Nu ska jag fortsätta att kika på det nya programet minuten, roligt faktiskt.

/frida

   

Uppdate från Dalarna

Befinner mig som sagt uppe i snöiga Mora, åker bräda, tränar å allmänt myser. Ikväll ska vi basta, laga god mat & titta film tror jag. Kanske blir en tur på längdskidorna om vädret tillåter. Så jobbigt att åka när spåren är igensnöade. Verkar aldrig sluta snöa! Var ute å sprang i snö som gick upp till knäna, väldigt effektivt kan jag lova haha.




/Ia

dag 4- det här åt jag idag

Vem skulle bry sig om vad jag ätit idag? haha tråkig kategori men vad gör man inte!

Idag samt igår har jag varit jätte yr och svag i kroppen vilket jag inte vet vad det beror på, lite läskigt. men därför har jag försökt få i mig ganska mycket sött osv. Till frukost åt jag toast, äggröra och drack apelsinjuice. Sen blev det inte mycket till lunch men tog några salta kex osv. Middagen var väldigt god och bestod av kött med ostöverdrag, klyftpotatis, sås, sallad och vitlöksbröd. och därimellan har jag stoppat i mig rätt mycket godis i hopp om att det är socker min kropp och hjärna behöver just nu.


/frida

6/1 - 2011

Haft en jättelugn morgon/eftermiddag och tittat på en film oså. Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning lite smått för att dra iväg på ännu mer mys! Ha en bra kväll kommer nog hem rätt sent, puss.

/frida

Julklapp av bästavän



Fick en stor ursnygg ring av min älskade ia i julklapp, köpt på primark i london!
bilderna lånade jag från
johanna som nog blev lite avis, och inte konstigt.. den är ju så snygg :)

/frida

Dag 3- Mina föräldrar

Mina föräldrar är de absoluta bästa!

Jag och min mamma har gjort väldigt mycket tillsammans och varit som bästa vänner hela livet, och trots att jag har haft många perioder med tråkiga toner och en allmänt sur frida av olika anledningar på senaste så står hon där vid min sida ändå, bästa som finns. Vi kan prata om allt tillsammans och det är jag så himla glad över.

Jag och pappa står också varandra nära och har alltid roligt. Han ställer upp i alla lägen och finns alltid där om så behövs och märker alltid om det är något, han känner mig så väl.


bild från 08 på mig och mamma, och bilden på mig och pappa från julafton haha.. hittade ingen bättre!


-

Now I let you out of my life
I'm so much better
You thought that I'd be weak without you
But I'm stronger
You thought that I'd be broke without you
But I'm richer
You thought that I'd be sad without you
I laugh harder
You thought I wouldn't grow without you
Now I'm wiser
Though that I'd be helpless without you
But I'm smarter
You thought that I'd be stressed without you
But I'm chillin'
You thought I wouldn't sell without you
Sold 9 million


<3

/frida

dag 2- min första kärlek

Min första riktiga kärlek var nog Adam Borg som jag träffade i skolan i 6an. Minns hur det började gå smårykten i skolan, hur adam alltid knäckte fingrarna när vi gick fram mot varandra i början ( haha han gjorde så när han blev nervös) och hur mycket roligt vi hade tillsammans. Vi höll ihop i ungefär 1,5 år och har en massa roliga minnen ihop- och väldigt många tillsammans med mt och petra som vi spenderade väldigt mycket tid med tillsammans också. Härliga minnen, sånt man alltid kommer minnas. Yepp- det var nog min första riktiga kärlek.




har tyvärr ingen bild på mig och adam på den här datan så det får bli en nyårspuss på mig och min fina vän Kimpa.

/frida

.

Usch va jag hatar den här dagen helt och hållet ( enda som äår bra är att jag fick träffa Frida). Nu vill jag bara gå och lägga mig för att sedan vakna upp i Dalarna imorgon och dra ut med snowboarden! Hörs på måndag.


Fannysen å jag i Romme last year

/Ia

Tomorrow

Imorgon är min dag fullspäckad med härligheter och trevligt folk. Tänkte börja med ett träningspass och lite gym på sats där jag gör iordning mig för att sedan möta upp ia. Vi ska nämligen klippa oss, finally. ska inte göra någon stor förändring men det behöver bli lite fräscht igen. Därefter umgås vi väl lite och så vidare innan jag möter upp fina carro för en fika och massa snack, mycket behövligt. DÄrefter ska jag även hinna med en vinkväll hos Jessi med trevligt folk, det blir bra det här. Får se hur mycket jag hinner med av alla mina planer men det ska nog gå bra. men det blir sängen nu för att komma upp i skaplig tid imorogn, sov gott- puss!

/frida

Presentera mig själv

Mitt namn är frida som de flesta som läser antagligen vet! Jag är 18 och bor i Kungsängen. Går sista året på gymnasiet Jensen Norra som ligger vid Odenplan där jag trivs som fisken i vattnet med mina fina tjejer ;)

På fritiden umgås jag självklart med mina nära och kära och annars är det jobb eller träning som tar upp min tid. Jag har dansat hela mitt liv och det är någonting jag verkligen brinner för, har dock denna termin valt att göra ett uppehåll då jag inte riktigt hinner med den när jag har skola och allt annat så tränar på sats för tillfället, kommer nog bli alldeles utmärkt.

Hmm hur ska man beskriva mig? Jag är en glad person som alltid vill människor väl, är dock väldigt envis.. hahah (nu vet jag att de som känner mig så pass väl kommer skratta ihjäl sig eftersom det är dem som blir de utsatta...!) Annars gillar jag att ha många bollar i luften och hitta på massa nya spännande saker- glömde säga.. resa är någonting jag verkligen älskar och aldrig tröttnar på!


Under sommaren mår jag som bäst!

/frida

My day

Imorse vaknade jag runt halv 9 och kunde inte somna om så det var bara att gå upp! Tror jag har blivit sjuk igen... Kan jag aldrig få vara frisk mer än 2 veckor längre? Idag har jag iaf en hel del att fixa. Ska bla till banken och sedan leta efter nya snowboard byxor då vi åker upp till Dalarna imorgon kväll & mina gamla är så fula.. Om jag känner mig bättre sen ska jag träna och sedan jobba!
<3
/Ia

Turn it up

Jag kan inte direkt säga att jag är en film människa och det kan nog många intyga om men om man ska titta på film tittar jag gärna på dans! De flesta dansfilmerna är rätt cheesy men jag gillart endå. Jag och pappa var å köpte massa dansfilmer för några månader sedan och idag kollade jag på denna igen. I love it. För er som gillar dans kolla in denna.



/Ia

nu får ni lära känna frida lite bättre!

Som alla andra tänkte jag berätta lite mer om mig själv och på ett roligare sätt så det blir lite mer personligt. Så i en månads tid ska jag nu besvara olika saker för att ni ska få lära känna mig lite bättre!

Vi börjar redan ikväll tycker jag :)

/frida



Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek. 
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag. 
Dag 5 – Vad är kärlek. 
Dag 6 – Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

2010/2011

2010 har varit ett riktigt bra år tycker jag, mycket roligheter och härligheter- självklart motgångar okcså men så är det väl alltid! vad har hänt då?

- gjort min första tatuering
-flyttat
-fyllt 18 --> Krogen
- fixat ett jobb där jag trivs
-haft mitt sista och grymma riktiga sommarlov
- varit i magaluf med mina fina tjejer
- dalarna med en massa vänner och roligheter
- blev singel på riktigt efter 2 år!

vad kommer att hända 2011 då?

- studenten
- körkort (förhoppningsvis) ska ta tag i det där snart!
- alla studentskivor
- fundera lite över framtiden
- en till tatuering!

och självklart en massa andra roligheter!

Nu ska jag se klart gossip girl innan det är läggdags. imorgon ska jag sova ut innan det är jobb som gäller och sen kommer nog min fina carro hit!

/frida


Sötisarna jag firade in det nya året med!

2010 2011

Nytt år och nya tag,ja som man säger varje år men så stor skillnad brukar det inte bli bara för att det är ett nytt år? Nej inte tidigare, men i år har jag ett stort nyårslöfte som nästan känns övermäktigt att fixa. Men vill man så kan man. Fixar jag det så fixar jag allt. Nu är det bara att hoppas på det bästa och se om man fixar det!
Det här året kommer även bestå av mycket roligt, åka iväg på klassresa och dansa, skidresor, studentskivor, studenten! Jag kan knappt fatta det, 2011 var så långt bort men nu är det här!!



2010 var nog ett av de bästa och sämsta åren i mitt liv haha.
(Här är lite av de bättre sakerna)
Hade första produktionen i skolan
Började gå ut på krogen
Sommarjobbade på dagis trotts att jag hatar barn haha!
Hade en stor 18årsfest tillsammans med bästa vän
Åkte till mitt landställe med massa kompisar under helgen då jag fyllde 18
Åkte till Magaluf och partade i 2 veckor
Skolan började igen och det blev en tung start
Fick jobb som dansare i en Michael Jacksson show som vi fortfarande kör!
Träffade underbara vänner genom MJ jobbet
Lyckades få ihop en riktigt bra produktionsföreställning som hette Breath me
Uppträdde på lite alla möjliga ställen med MJ och Breathe me
Firade jul i London med mamma,pappa och min vän Susannas familj.


/Ia

Bildbomb @ nyår!

Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter några dagar ute i Kungsängen. Borta bra men hemma bäst hihi. Har lagt upp lite bilder från nyår på fb precis så nu ska jag ut å springa en sväng i kylan och se om jag överlever!  Lägger upp bilder här på bloggen från nyår senare ikväll =)
Girlsen innan vi drog iväg på nyårsmiddagen!
/Ia

Today

Igår blev det gossip girl marathon hela dagen i princip men idag är det annat som gäller. Jag ska åka och jobba nu i ett antal timmar så är hemma ikväll igen då det antingen kommer bli bowling med roliga typer eller så ska jag ligga hemma och sova, så himla trött. Bilder från nyår kommer förhoppningsvis de närmsta dagarna, så fort vi får alla bilder.

Ha en bra dag!

/frida



inte den finaste bilden direkt.. men nyårsafton hade jag på mig tunna strumpbyxor, sammetskjol med ett svart linne och silvrig upptill och över det en beigh kavaj.. och självklart höga klackar! en ganska enkel men skön outfit.

Happy new year!

Vi hade en riktigt bra nyårsafton med middag, party & allt som hör till! Mer uppdate kommer imorgon, nu är det Gossip Girl marathon som gäller.