29/7 - 12/8

Äntligen ska vi åka, planet går om exakt 3 timmar. Ska käka lite nu sen drar vi mot Arlanda. Ses om 2 veckor!! Då kommer bloggingen igång på riktigt också..

/IA

taggad

Godmorgon!

Igår var jag och fixade lite saker innan jag mötte tessie och dannie och vi drog vidare till hedgren där det var party. Jag och en sötis tog sen en promenad hem och jag var hemma runt halv 5 tror jag! Vaknade för någon timma sen och ska nu gå ut i solen en snabbis innan jag måste ordna ännu mer, dagens planer:

-åka upp till banken och fixa mitt konto
- ikea för att byta lite saker till mitt rum
-jakobsberg för att hitta shorts och småsaker jag behöver till resan
- växla pengar

det är så nära nu och jag är galet taggad!
vi hörs när jag är hemma igen, puss på er.

/frida


Om jag säger att dem inte är saknade så skulle jag ljuga

3 dagar kvar..

Nu har jag äntligen kommit igång med städningen här i mitt rum och sorterat tvätt så imorgon blir det stortvättning. Sen kan man börja packa också, det är faktiskt bara 3 dagar tills vi åker.. Jag är så GALET taggad, man måste bara komma ihåg små sakerna som är viktiga. Dags att sova, innan jag drar igång imorgon väntar jobbet! *suck*


Taggade brudar!

/ Ia

snabbis



tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt medan vi gör oss iordning för att dra upp till Marcus och föra lite och sen får vi se om vi drar in till stan eller stannar här hemma i trakterna! puss på er

/ frida

Maltesers


Maltesers är här & igår vare utgång, bloggningen är inte på topp känner jag . Imorgon blir det förmodligen gröna lund om vädret tillåter. Me like !!

/Ia

Hola

Blev en väldigt sen kväll/natt igår och somnade vid halv 6 imorse. Vaknade precis och ska väl börja fixa lite för att sedan träffa våra maltesers som är i stockholm nu! det var lite komiskt för det finns bara bussar på malta, så när jag skulle försöka förklara vägen hem till mig blev det mycket.. dem förstod tunnelbana men sen blev det för många olika alternativ- haha!

Snart kommer vi ha en ny, fin och fräsch design på hela bloggen också så kan jag lova er att både jag och ia kommer ge er mer uppdateringar och roligare inlägg, men tillsdess får ni stå ut med dessa ytliga inlägg..

/ frida

jobba



Nu ska jag bara packa ihop lite grejer, sen går jag till jobbet. Sen ska vi möta upp våra Maltesers.. hihi


/IA

fridays

eftermiddagen på stan var jättemysig. fick först med mig ett par riktigt snygga skor som jag kan visa upp sen och sen satte vi oss på fridays och tog en god drink. Nu ska jag snabba mig på för att möta upp massa vänner på sportbaren för att dricka bira och fira fina Fanny som fyller 18, grattis gumman!


från idag
haha ser ut som vi planerat kläder! men nej ;)


/frida

-

Nu blir jag irriterad, kan inte lägga in bilder!!

/ia

Hej på er!

Jag och min sötis satte oss på sportbaren och snackade en massa innan vi splittrades och jag gick hem för att sova. vaknade rätt sent idag men har faktiskt varit duktig och både städat hela rummet ordentligt och varit ute och sprungit. SÅ nu har jag precis duschat och slängt på mig lite kläder för att möta upp mitt hjärta ia och kika lite affärer och sätta oss på en uteservering. Ha en fiortsatt bra dag, i will!

/frida

härliga dagar

Igår var jag lite här och där. fick skjuss hem från solna på kvällen och sen mötte jag upp malin en snabbis och så tog vi en promenad innan jag mötte min tessie där vi fortsatte allt vårt snack från tidigare under dagen då vi fikade och nu har vi en massa helgplanering fixad också, längtar.

Vi tog sällskap imorse på tåget och nu är jag hos en vän och tar det lugnt bara. vi ska nog förbi solna centrum och titta lite och sen får vi se vad vi hittar på! Ikväll möter jag upp tessie igen för att handla ltie och sen grilla, vattenpipa och så vidare, blir nog supermysigt.

/ frida

Love the way you lie

Ska hoppa in i duschen nu och sen åka och möta min älskade tessie för en massa snack, en god lunch och lite shopping! därefter blir jag upphämtad och åker iväg till farmor för middag och sådant, vi får se hur kvällen slutar.. men jag hoppas det blir ett bra slut!

/frida



dalarna

Nu har vi båda blivit riktigt dåliga på det här med att uppdatera men det ska ändras genast! Fina tessie ville höra lite spännande om dalarna så tänkte berätta faktiskt, däremot får bara hon dem smaskigaste detaljerna, det tänker jag inte dela med mig av här.. hihi.

Hursomhelst började vi självklart tagga till i bilarna upp så när vi kom fram sent fredagkväll var alla på g och det var bara att köra igång. slutade med att folk rullade runt på gräsmattan, någon ramlade ner från hängmattan osv.
På lördagen var det bastu, kalas, grillning osv. som gällde så det var riktigt kul. Hela helgen gick också ut på att utföra en massa uppdrag som endast en annan person visste skulle ske. vissa våldkysstes, robin gick ner till sjön (ca 30 min) utan kläder, milos testade handla bira i affären i endast kalsonger och utan leg, jag fick ett fräscht uppdrag av robin att äta så grisigt jag kunde och sen efter ett tag säga: fan vad hungrig jag är.. hah!
blev myckt naket och så vidare av dem där uppdragen men vi hade i allafall en grymt rolig helg och kom hem söndagkväll, detta bara måste göras om!





alla samlade på lördagmorgon för att starta om och tagga till!
/frida

20-07-10

Efter jobbet idag ska jag å pappa åka till Barkarby för att köpa en laptoptill mig!! Efter det blire bloggning som gäller.. Har blivit lite sisådär med det på sista tiden..
Men nu kallar jobbet!

/IA

-

Nu drar vi ! !

/Ia

stressdag

Idag blir det stressigt men det kommer bli en grym dag! vaknade nyss och ska hoppa in i duschen nu innan jag åker till jakobsberg en snabbis och fixar en sak innan jag möter upp jenny och vi måste hämta våran dricka osv. Sen är det bara fort hem och packa, köpa mat och lite annat innan vi alla samlas för att dra upp till dalarna för att parta hela helgen! jag är grymt taggad så det blir nog bäst, vi hörs innan vi sticker om jag hinner. ha en underbar dag!

/ frida

tagga

Idag har jag varit effektiv! Jobbat, städat hela lägenheten(förutom mitt rum..), träffat Charlotta, varit på gymmet, packat osv. Snart är det dags för att sova då jag ska upp tidigt imorgon. Kommer antagligen inte skriva mer på hela helgen. Taggatagga..

ser lite halvrolig ut, men men!

/Ia

nu

Kom hem från jobbet för ca 15min sedan, asskönt fick sluta 1 timme tidigare. Me like! om 2 timmar ska jag möta upp Charlotta å ta igen 3 års snack haha. Saknar verkligen henne så det blir myspys kommer nog finnas mycket att prata om. Imorgon åker vi till Dalarna, det blir awesome


Här ska vi vara på lördag, basta grilla å fira min födelsedag!

väder

Kom nyss hem från jobbet, funderar på att lägga mig nere på gräsmattan ett tag. Men vet inte om jag orkar värmen faktiskt haha! Ska iaf möta Jennifer senare ikväll så det blir nog mys. Helt slut är jag idag, måste verkligen gå å handla kaffe till pressobryggaren eftersom espresso maskinen är sönder!
Endast två dagar kvar tills vi åker till Dalarna, sjukt! Hoppas verkligen att det blir så fint väder som det står på prognosen idag, vill inte ha regn! Längtar galet mycket--


/IA

klippning


nyklippt

idag var det dags att klippa sig igen. blev ganska mycket kortare men mycket fräschare och det är så himla härligt att ha nyklippt hår! man går och tar på det hela tiden.. haha. Nu kan det kanske växa bättre i solen också så det gjorde inget att jag tog lite extra. Nu ska jag möta upp min älskade tessie för att vandra lite i kista centrum och förhoppninsvis hitta något till hennes mor, puss på er!

/ frida

oviktigt

Vem har blivit sämst på att blogga? Jag!
Men jag kan skylla på att det varit mycket på sista tiden, började mitt sommarjobb igår & det är hemskt tråkigt.. Jobbar på dagis & det finns ingenting att göra, nästan inga barn osv. Men jag får pengar, alltid ngt! Idag efter jobbet åkte jag även till mitt andra jobb, kul va?
Nu ska jag iaf äta något innan jag träffar Jennifer, skriver nog något intresantare ikväll! =)


/IA

längtar

.. som tusan till på fredag då vi åker upp till dalarna och partar gärnet för att fira Ias riktiga födelsedag. två av grabbarna klr så vi tar bilarna upp på fredag eftermidag och kommer hem söndag kväll igen! vi har bokat bastun nere vid vattnet och alla är supertaggade, det här kommer bli bäst! vi blir ungefär 12-15 st där- awesome.

/ frida




never let it flop, never let it stop



chris skickade den här till mig igår.. och jag fastnade för låten direkt!

Godnatt!

Jag är supertrött och kom precis hem från en bra kväll med vänner på sportbaren där vi tittade fotbollen och drack lite bira innan vi drog hem till jessi och snackade på hennes uteplats, jag älskar sommaren och denna värme som kommit, under kvällarna är det helt underbart!

Nu ska jag i allafall försöka komma i säng för imorgon tänkte jag ställa klockan då jag ska försöka motionera lite under morgonen ( not gonna happen) och sen vid 11 ska jag på ett möte!
Godnatt, sov så gott!

/ frida

från hat till kärlek

Först tyckte jag att det var en dum idé att ha en stor ramp på tomten.. önskade mig hellre en pool eller liknande, men något jag för bara några timmar sedan tyckte var en dum idé har jag nu börjat älska!

 

hur skön solstol var inte det här..

/ frida

i farten



legat nere på lillsjön med jacob, jenny och milos men nu är jag hemma en snabbis för att käka lite då jag glömde (hur man nu lyckas med det) äta frukost! ha en fortsatt bra dag, det kommer jag att ha. puss

/ frida

På pendeln

Festen igår blev grymt nice och höll på fram till 5 på morgonen. Kan lova att det tog ett antal timmar att städa! Nu sitter jag på tåget tillbaka till kungsängen eftersom vi ska möta hon som hyr ut lokalen och antagligen få lite skäll eftersom det tydligen kommit mycke klagomål! Opps.. /Ia

-

Gårdagen var lyckad med stor middag, fina presenter och sina kära vänner- det kan ju inte bli så fel!
Blev inte så mycket dans som det brukar bli etersom lokalen var så varm men vi hade det hur kul som helst.
Imorse var det bara att börja städa som galningar men nu är det klart och fint förhoppningsvis.

ska precis hoppa in i duschen innan jag och ia drar iväg på ett möte som känns väldigt löjligt innan det blir middag och sen iväg för en trevlig kväll med trevligt sällskap! ha en bra kväll, puss.


presentöppning

/frida

Party

Ligger ute och solar, det mesta i lokalen är fixat. Snart gäller det!:) /Ia

now

Var precis och hämtade nyckeln till lokalen så nu ska jag hoppa in i duschen och sen upp dit igen och fixa lite!

/ frida



en dag på junibacken, kunde man haft ett mysigare jobb? kommer bli svårt att slå när det ska börja sökas..

Fixtrix

Ska snart ut till Kungsängen för att möta upp Frida å börja fixa i lokalen inför imorgon. Men pappa skulle hämtat mig för en kvart sen & har fortfarande inte hört av sig. Jag blir galen på honom! Att han aldrig kan hålla en tid. Jaja ska inte sitta här å klaga, men mitt humör är inte på topp idag!


Imorgon så

/IA

godmorgon!

Det blev fridays med mina fina vänner igår och sen drog vi vidare! skulle egentligen åka hem med robin osv. för att få sällskap hela vägen men blev taxi till jakobsberg och sen nattbussen därifrån. Hade en toppen födelsedag men nu är jag sliten! skulle varit nere vid stranden för några timmar sedan men har fastnat framför tvn så inte kommit iväg och nu är det inte bra väder.. riktigt skönt om jag får säga det själv för var inte sugen på att sola!

 

Om ni ska fira er 18-års dag på resturang bör ni verkligen välja fridays, hela personalen kom och hade värsta födelsedagsramsan och sjöng osv. riktigt kul och blev super chockad!

/ frida

-

Nu sätter jag igång å bakar pajer till morgondagen!!

/Ia

frida-ys

godmorgon! varit uppe ett bra tag och nu sitter vi (jag, ia och milos) och tar det lugnt innan vi ska göra lite lunch och snart kommer tessie hit också! Ikväll blir det självklart fridays på min dag med fina vänner och sen party.
äntligen 18, yes!


/frida

Happy birthday

Ett stort Grattis  till min bästa vän på hennes 18-års dag. Firandet började redan inatt.

Champagnen öppnades  vid 12 slaget!


Födelsedagspuss

/IA

woh

Slutade inte fören 12 igår så det blev en promenadfika från seven eleven! fast latte var det jag behövde så det blev toppen. var hemma runt halv 2 och somnade direkt. Nu är jag uppe för min sista dag och det känns faktiskt lite sorgligt att säga hejdå till kidsen när jag vet att vi inte kommer ses då dem flyttar tillbaka till USA. Men jag har annat roligt att se framemot den här veckan:

tisdag: släkt kommer och firar mig
onsdag: jag fyller 18 och det firas på fridays med vänner!
torsdag: fixa inför fest.
fredag: riktiga födelsedagsfesten så då blir det party!
lördag: utgång med sötisar

jag är så taggad, det här kommer bli grymt! nu måste jag bara hitta ett tillälle att vila upp mig lite.




igår natt på väg hem!

/ frida

have a nice day!

 



ganska lik outfit som igår men blev en slapp blus/skjorta till då vädret inte är lika super som igår.
Idag blir det parken med sötisarna, ha en bra dag!

/ frida

lat morgon

Legat i soffan å latat mig hela morgonen, nu drar jag ut å springer!

/IA

my day

Idag mötte jag Lydia vid Rålis där vi låg & solade i några timmar för att sedan dra vidare till stan å leta present. Jag tycker det är så sjukt svårt att hitta presenter, man vill ju ge ngt som betyder ngt! men men, det fixar jag. Nu hålller jag på att göra mig iordning för att senare åka in till stan med jenny å sätta oss på en mysig uteservering. MYS!

snabbis


drar iväg och passar kidsen några timmar, ha en bra dag!

morning

behövde verkligen sova ut så det var skönt! Nu ska jag lägga mig och sola lite innan jag drar iväg, men vi hörs innan dess!

/ frida

mysiga dagar

igår var jag ledig så jag och ia låg och solade hela morgonen på min altan och sen gjorde vi lite god sallad innan vi åkte iväg för att inhandla saker tills på fredag då vårat party är. På kvällen mötte jag sedan jenny för en mysig promenad nere vid strandpromenaden innan vi gick vidare till milos där jacob, kimpa, marcus och kim höll hus så vi satt där och chillade hela kvällen och när jag kom hem däckade jag direkt.

Imorse vaknade jag runt 10 och låg här ute ett tag innan det blev så varmt att jag åkte ner till lillsjön där samma gäng och några till höll hus och så badade vi osv. innan jag åkte hem för att göra mig iordning och sticka iväg till medborgarplatsen för att barnvakta. slutade vid halv 9 och åkte iväg till solna. kom precis hem och ska ta det lugnt nu innan det blir sovdags.

massa tråkig text så läs om ni orkar ;)

/ frida



summerlovín

skansen


Jag och ia på skansen idag. lite suddig bild då småttingarna fick ta kort!


/ frida


ha en bra dag!

jag skriver också lite snabbt innan vi fixar det sista och kilar iväg. vädret kunde varit betydligt bättre men det är bara att klä sig varmt och hoppas att det spricker upp lite senare. ha det så bra!

/ frida

frukost

Nu sitter två tröttisar och äter frukost, snart drar vi iväg. Se yooou !

/IA