kvällen


vi grillade gott och satte oss ute på verandan


och sen dess har vi suttit och planerat inför nästa fredag och snackat massa, nu jävlar!

Imorgon blir det skansen med kidsen i det fina vädret så det blir nog super. Snart blir det att hoppa i sängen. godnatt
/ frida

mys

Nu kom vi nyss hem till Frida & ska snart grilla, sätta oss ut, äta jordgubbar, röka vattenpipa, planera massa roligt & ta igen allt skitsnack vi missat under denna vecka!


/IA

pic




Lite blandat från min midsommar m.m.

/IA

Hemma

Nu är jag hemma igen! Skulle egentligen åkt hem i söndags men jag och Susanna bestämde oss för att stanna några dagar själva. Så vi har tro det eller ej men fiskat, solat, badat å massa annat mys. Igårkväll åkte vi iaf hem & ikväll ska jag äntligen träffa hjärtat igen, vilket var evigheter sen!

/Ia

godnatt

idag ska jag komma i säng i tid för en gångs skull så jag slipper vakna som ett spöke imorgon när jag ska iväg!
vi stannar nog i parken imorgon och leker lite och därefter ska jag möta upp min söta tessie i stan för lite småshopping i den stora rean för tillfället.
Men nu ska jag titta klart på so you think you can dance och sen blir det sängen! godnatt

/ frida


imorgon kommer bruden hem så det blir det lite annan bloggning okså! ;D

snacka om kap




kolla vilken ursöt sommarklänning som funkar både till vardags och fest. den är nu på rea också så kostar endast 149 kr, men tyvärr är min favorit den vita redan slut! men får se hur jag gör, jag gillar dem verkligen :)

/ frida

mysig dag

jag har haft en mysig dag på stranden, inte helt fel jobb va?
förövrigt är detta en underbar dag för jag och min älskade ia kan ha våran födelsedagsfest tillsammans eftersom jag fick tag på bokningspersonalen så nu är det klart. så nu är det bara att planera maten, musiken, partyt och allt för att våran födelsedagsfest ska bli perfekt.

Hur gör vi, nu kör vi!



/ frida

Hej!

det blev fjärilshuset och hagaparken igår och Jacob kom in och höll oss sällskap också. nu kommer han förevigt vara min pojkehäst- haha! efter mötte jag upp min mamma då jag betalade sista delen av resan så nu är allt klart, fan vad underbart och sen åkte vi hem och käkade thai. mötte sen upp jacob och milos igen och vi vandrade upp till gröna udden och var där ett tag!

Idag ska vi dra ner till stranden med kidsen så det blir härligt eftersom det ska vara så himla varmt! är supertrött så blir nog direkt hem efter för att steka lite på balkongen.

Ha en bra dag hörrni så hörs vi!

/ frida


härlig låt!

sunshine morning

godmorgon! jag är uppe och ska precis packa väskan och snart gå iväg. får se om det blir någon liten utflykt till fjärilshuset/hagaparken eller kanske ner och bada lite idag. Efter ska jag i allafall betala resan till magaluf eftersom det endast är en månad kvar tills vi åker och även fixa leg eftersom jag fyller år om 9 dagar!! 

Nu har jag mycket att se framemot så det är helt underbart, men nu har jag bråttom så vi hörs senare! ha en underbar dag och utnyttja solen ordentligt ni som inte sitter inne och tråkar på jobbet.. hihi

/ frida

wonderful



planer än så länge som måste skrivas upp för våran egen skull för att minnas allting:

imorgon: grillkväll m. vänner
tisdag: shoppingdag efter mitt jobb
lördag: grillkväll/chillkrök
7 juli: lite planer för min födelsedag
9 juli: födelsedagsfest
10 juli: party och krogen
13 juli: kryssning

det här är saker vi planerat att göra tillsammans än så länge!  kommer bli underbart, nu måste jag skynda mig i säng så jag orkar upp imorgon, godnatt.

/ frida

sommar och sol

Vi har verkligen tagit vara på solen idag! legat och myst vid poolen hela dagen samtidigt som vi har varit duktiga och motionssimmat- haha förstår inte folk som orkar ha det som vana, men what to do! Nu har vi gjort det en gång men verkligen en gång för mycket, kände oss som två kärringar så vi gick direkt upp och käkade lite glass ;) ikväll blir det först god middag för våran del och sen ska vi möta upp lite folk vid sjön för kvällsdopp och ta några cider, underbart avslut på helgen!





blir många underbara dagar här framöver det kan jag lova!

/ frida

sol och bad!

Idag ska jag och underbaringen ta vara på det fina vädret i solen. får skjuss dit så det blir sola och bada poolen hela dagen, lovely! Ha en jättebra dag, det kommer vi ha. kasnke skriver något därifrån- we will see!


inspiration



Var och tittade på streetdance filmen idag och den var grym och dansarna var helt otroligt duktiga. Blev riktigt taggad på en ny danstermin nu!

/frida

true story



/ frida

morning

har inte hunnit skriva någonting alls. Sist jag skrev drog jag hem till jessi och hamnade sedan i sumpan där jag stannade över natten. Sen var det bara att skynda sig upp utan att hunnit sova i princip. Vi drog in till stan och vandrade, käkade lunch och myste innan det bar hem till kungsängen igen där vi käkade en god middag osv innan jag och vännerna firade midsommar hos jessi!


kärlek till denna tjej!

beroende


Han är snygg, galet fin röst, rapparen har cool stil och jag älskar låten, alla rätt!

life is wonderful


första tagningen fick duga, orkar inte sitta och klicka gång efter gång- haha!

Nu blir det lite käk och sen blir det lite vin ute på ute terassen med fina vänner, livet är lovely.
vi gör oss redo för midsommar ikväll redan, de flesta verkar taggade redan nu så bara att hänga på

hoppas ni får en underbar kväll, jag hör av mig innan jag går! puss

/frida

tåget

skulle egentligen stanna till 3 idag men sitter redan på tåget på väg hem nu. så det blir att sola nu och sen får vi se vad dagen har att bjuda på! imorgon är det midsommar, yes.

/ frida

Midsommar

Nu drar jag till Dalarna över midsommar, vi hörs gott folk!



/IA

love it



har varit ute och busat hela dagen och nu har jag suttit på balkongen ett litet tag i det varma vädret medan  chipmunks är på. Nu ska vi laga lite mat, hoppas er dag har varit super!

/ frida

mini format



på första bilden ser ni ett normalstort nagellack i ena handen och i andra en liten fil och nagellack och andra bilden den lilla nagelfilen! blir uttråkad i solen så kom på att jag kunde måla naglarna och fila ner dem lite, perfekt med mini formatet i väskan, det ska jag börja ta med mig.. jämnt ;)

snabbis



tar vara på soltimmarna ute på altanen innan jag ska åka iväg!

/frida

tvättdag

Gårkvällen blev supermysig! Jag & Susanna låg nere vid rålis och solade i några timmar för att senare flytta oss till skytteholmsparken å sola vidare där hehe. Senare på kvällen åkte vi + Karin & Nella till långsjön där Lydia & hennes vänner befann sig. Gitarr, dricka, filatar, vänner = i lovet it. När vi åkte hem igen blevj ag Susanna å Nella sugna på att bada så vi cyklade ner till pampas å badade. Andradoppet i år hihi. Hur kommer det sig att jag endast badat på nätterna dom få gånger jag badat i år?

Idag har jag tvättstugan heladagen, sen åker jag till Dalarna. Ha det så härligt ute i solen!


Mot tvättstugan!

/IA

godnatt från frida


jag saknar min tjej, måste ses snart baby!


Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp skapligt tidigt för att sola lite och städa upp i rummet innan jag dra iväg till kidsen och stannar där över natten. men tar med mig min mini data så kommer skriva därifrån under kvällen också! men vi hörs redan i morgonbitti!

/ frida

summer

vi var i parken hela dagen och när jag kom hem somnade jag i soffan! imorgon får jag sov morgon då jag börjar vid 3 men jag hade tänkt ställa klockan för att ligga och steka ett tag i allafall. Nu blir det i allafall upp till alexandra ( resturang i kungsängen) för att snacka skit och det andra tar väl någon öl eller så!

vi hörs senare, puss.



tisdag

Idag skiner solen över Stockholm och här hos mig är det klarblå himmel! Ska möta upp Lydia om nån timme för att steka som bara den, man vet ju aldrig när det blir sol igen. Kanske lägger mig på balkongen ett tag innan.
Btw jag somnade kl 9 igårkväll hur skönt som helst, sovit 12 timmar nu haha.

Bilden tagen från balkonhen igårkväll!

/IA

godnatt!

Nu borde jag redan ligga i sängen och sova som en tok, men ska väl snabba mig på så jag får sova ordentligt ett tag innan väckarklockan ringer vid 7 för att åka och leka ute i solen förhoppningsvis. ska ju bli fint väder så tar med mig såpbubblor så blir det nog en superbra dag!

hoppas ni också har en bra dag imorgon, puss och godnatt.


out in the sun

/ frida

behövligt

Nu blir det att noppa ögonbrynen och färga och även färga mina undre ögonfransar! sen blir det en härlig dusch med peeling osv hade jag tänkt, inte helt fel va?


/ frida



me want!

shopping

Kavajen jag köpte igår på Bik boks rea för ynka 250kr!  

(inte de bästa bilderna.. )

/IA

-


Kom precis hem från en kort springtur!

/IA

Tom Pulse - Cuando


Hur många gånger man än lyssnar på denna låt är den alltid lika bra. Går inte att tröttna!

/IA

junibacken

helt slut efter en supermysig dag på juni backen med en massa lek och annat skoj! efter att vi lämnade kidsen satt vi och tog en välförtjänt kaffe/latte och snackade ett tag och nu har jag kommit hem och ska ordna lite för att kila hem till min mor och bo där! är lite hungrig så ska nog ta och göra en köttbullemacka.. mums!

/ frida

sale


Tror ingen har missat att det är sommar-rea i nästan alla butiker, hos H&M finns det mkt snyggt faktiskt. Bla denna bikini som jag vet att många har spanat in tidigare. Överdelen kostar bara 99 kr nu. Önskar man hade mer shiopping pengar nu. Shoppade upp det sista igår, opps!

home

Precis kommit hem, började med Junibacken å sedan blev det fika för oss när vi lämnat barnen. Tror det kanske börjar lösa sig med lokal till festen endå? Nu blire städning för min del!

/Ia

Godmorgon!

Nu ska jag snart åka iväg. Vi var helt inställda på sol idag så det är lite trist då planerna var en stor picknick i haga parken, men nu kanske det blir juni backen i stället? inte helt fel!
Ha en underbar dag, jag kommer hem ganska sent men vi hörs mot kvällen, puss på er.


snyggosar!  ;D
tessie, ia och jag.

/ frida

Godmorgon!

Nu ska jag snart åka iväg. Vi var helt inställda på sol idag så det är lite trist då planerna var en stor picknick i haga parken, men nu kanske det blir juni backen i stället? inte helt fel!
Ha en underbar dag, jag kommer hem ganska sent men vi hörs mot kvällen, puss på er.


snyggosar!  ;D
tessie, ia och jag.

/ frida

-

Dålig bloggning från mitt håll idag men tankarna har varit på annat håll. Nu säger jag God natt!

/IA

perfect timing



fick hem cosmopolitan för juli så ska byta lakan i sängen nu och sen lägga mig och läsa så jag orkar upp imorgon bitti för att hämta the kids. Blev sugen på en utflykt imorgon eftersom det ska bli så fint väder så vi satsar på fjärilshuset och sen mysig picknick i haga parken, ia får följa med på våran tripp också- det blir super!

Men nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon!
/ frida

Nu...

...sitter jag och Frida å diskuterar morgondagen, blir en tripp till fjärlishuset med hennes "barn" för att sedan ta en mysig picknik i Hagaparken, me like! Det ska tyligen bli bra väder också så kommer nog bli en toppendag. Snart väntar duschen då jag var ute å sprang för ett tag sen gick iktigt bra idag faktiskt och orkade till och med upp för alla 9e trappor! Woho.

/IA

säljes

  
ursnygg kortärmad jacka - använd endast 1 gång.
strl 34 säljes för 200 kr



blus använd endast 2 gånger.
säljes för 100 kr!



söt t-shirt med broderi. använd endast 1 gång- 100 kr


ljusgul tröja med tryck- använd 1 gång
pris: 100 kr



korallrött linne med söt rosett där fram.
använd en gång.
pris: 100 kr


mörkbrun klänning med detaljer upptill.
använd enstaka gånger och i fint skick
pris: 150 kr

aldrig använd- prislapp kvar
150 kr


mörkgrå t-shirt aldrig använd
pris: 150 kr



hudfärgad/ ljusrosa spetströja aldrig använt
pris: 100 kr



svart spetströja använd fåtal gånger.
pris: 100 kr


alla plagg är i mellan xs och s så fråga om det plagget ni är intresserda av för exakt information eller fler bilder!
kontakta mig på: [email protected]

allt är i fint skick

/ frida

svårfotade godbitar



gick inte att ta snygga bilder på dessa plagg så fick hämta från deras hemsida i stället. den blåa som är ursnygg och lite speciell och den gråa( fast köpte vit) vardagliga men ändå festklänning- supernöjd med mina köp. fanns riktigt mycket mer som var snyggt och som jag var inne på att köpa, tillexempel en ball kofta, en till klänning och en vårig/somrig jacka.. men pengarna tog emot och det var väl lika bra det annars hade jag kommit hem med 0 kr på mitt kort!


/ frida

tonight

det som shoppades kommer upp senare ikväll när jag gjort allt som verkligen måsta bockas av på listan idag:

- städa rummet (ordentligt)
- powerwalk
- leta småresor (göteborg, ullared m.m- haha!)
- planera födelsedagsfest!!!
- planera morgondagen

så det finns en del att göra så bara sätta igång, nu blir det hög musik och storstädning.. bara man kommer igång kan det bli skoj! lägger upp mina shoppingfynd efter- riktigt nöjd!


/ frida




madds, jag och ia <3

20 - 06 - 10

Jennifer kom hem till mig igår och gjorde mig sällskap, nu vaknade vi nyss och jag ska dra vidare för att träffa mitt hjärta i Kista. Sen åker v vidare hem till henne, skriver därifrån!


/IA

dusch


kom precis ut ur duschen och har satt på mig.
idag blir det en osminkad dag eftersom solen skiner!
åker till kista för att hitta en sista minuten present.

/ frida

med den här låten säger jag godnatt!



Telling me to get my shit together now I got my shit together, yeah,
Now I made it through the weather better days are gonna get better
I'm so sorry that it didn't work out I'm moving on,
I'm so sorry but it's over now, the pain is goooone

/ frida

pictures

    

Uppladdningen är väldigt seg så de här bilderna får räcka så länge tills jag fått andra bilder från manda!

/ Frida

lördag

Mådde inge bra igår så åkte hem med sista bussen medan alla andra partade vidare. Men hade iaf jättekul så länge jag var där! Mår fortfarande inge bra & det blir världens lugnaste kväll!
/Ia

älskart

jag är helt slut nu men har haft grymt roligt med mina sötnosar! hade planerat att åka hem med första bussen men blev inte så heller så nu är jag hemma i allafall och kommer antagligen ligga och dega i sängen hela dagen, men det gillar vi.


underbaringar

-

Godmorgon världen!
Vaknade halv 9 idag, onödigt tidigt. Powewalk känns inte så kul i detta väder så jag hoppar nog in i duschen direkt nu. Sen får jag se hur dagen fortsätter..

/Ia

grattis

kom precis hem och ska snart lägga mig så jag orkar upp imorgonbitti. Ia fick följa med till jobbet imorgon så det blir super mysigt. ska inte vara så fint väder så blir vär memory och lite andra härligheter i allafall. sen drar vi iväg till min finaste madds som fyller 18 år så det ska firas ordentligt, jäklar klockan är ju redan över 12... så nu har jag grattat- puh!


bästa sommaren tillsammans med denna brud kommer det helt klart bli!

Morgondagen

- Upp 9 för en powerwalk
- Duscha
- Gå till centrum & fixa lite saker
- 12.00 möta Frida vid Medis för at följa med henne till "jobbet"
- 16.00 röra oss mot Madde för party!

Geat day!

/ Ia

Fläng

Äntligen hemma, känns som jag flängt runt hela dagen & ändå har jag inte gjort ngt jag borde haha! Var iaf med Hanife i stan där vi hade det supermysigt, fikade, promenerade osv. så typsiskt att jag å Frida går om varandra. JAg ringde nämligen henne när jag var påväg hem & tror ni inte hon är i sumpan och ska gå på det tåget jag går av. Men vi hann vinka till varandra i dörren iaf medan vi pratade i telefon. Nu blir det till att hittapå va jag ska ha på mig imorgon.

/ IA

bråttom

varför kan jag aldrig planera saker i tid eller snabba på? nu måste jag rusa som en dåre för att hinna med tåget.. men ändå sitter jag kvar här och måste se klart the hills..får se hur det går med det där!

ha en bra kväll ladies / frida

perfekt för en speciellkväll

UntitledFashion Trends & Styles - Polyvore

enkelt men ändå riktigt snyggt, älskar klänningen och zebra detaljen!


/ Frida

sol

Kom precis hem från stan där jag och barnen varit ute mestadelen av dagen och blåst såpbubblor, gungat och lekt ute i solen innan ví satte oss på ett café och drack lite festis och åt lunch.  nu ska jag ta det jättelugnt innan jag har lite blandade kvällsplaner. först blir det att äntligen träffa louise en snabbis innan jag åker iväg och träffar en annan vän för fika och något annat trevligt.

vad ska ni göra för kul idag då?

/ frida

Matdax

Kom hem för ca 1 timme sedan & var vrålhungrig! Så gjorde mat lite snabbt, pasta med pesto & grönsaker. Alltid lika gott, mumms ! Och så otroligt lätt att göra. Jag är så sjukt trött så ska nog sova ett tag innan jag ska in till stan å träffa Hanife.


/Ia

me like

Samtidigt som jag tittar på so you think you can dance så måste jag nu packa väskan med lite såpbubblor och annat skoj för imorgon blir det fint väder och jag är tillbaka för att leka med barnen. var ett tag sen nu så det ska bli roligt att utnyttja det fina vädret i lekparken hela dagen! det jobbiga är bara att jag måste upp vid halv 8 så bara att hoppa i säng direkt efter programet. det snackas om bio imorgonkväll också.. men får se hur det blir med det, borde trots allt tänka på ekonomin!- men får se helt enkelt!


/ frida

so you think you can dance?

Ikväll börjar so you can think dance sända en ny säsong med en massa nya avsnitt och jag sitter självklart bänkad. ni som älskar dans borde också göra det, dem som kommer med är alltid grymma och det kan vara kul att följa allra från början denna gång vilket jag har en förmåga att missa oftast.. men nu så!

/ frida

när jag låter bilderna tala





några soltimmar blev det innan vi splittrades och for iväg på olika uppdrag!

/ Frida

Smutsig dans?

Har varit nere och dansat med Jennifer så nu blire till att ta det lugnt å titta på Dirty dancing. Alltid lika bra film!  Skriver mer sen om jag inte somnar.
/Ia

Låt på g


Snart midsommar & denna låt ger mig alltid sommarkänslor.

/IA

Morgon powerwalk


The sun is here!

Blogg.se segar så nu drar vi ut

 i solen!

godnatt!



Nu säger vi godnatt, sov så sött ;)

-

Balkongmys

Måste ju visa upp hur mysigt vi har det, pipan smakar iaf konstigt. men men!


Seriös Ia & söööt Frida. Vi fastnar på bild, oh ja!

lovely

Kom precis hit till solna. Blev riktigt nöjd, bild kommer upp imorgon. Nu ska vi sätta oss på den inglasade balkongen och röka vattenpipa, dricka te och en massa tjejsnack såklart!

enkelt är snyggt, passar perfekt en kylig sommarkväll
och finns nu på H&M:s rea, man kanske borde slå till..

/ Frida

Run

Nu kom jag nyss hem, gick väldigt bra att springa faktiskt! Sprang på under den tiden jag ville så wiiie. Får dock alltid ont i magen när jag sprungit så nu sitter jag här med magknip. Frida är å fixar sina fransar & svarar inte i telefon så får vell se om hon dyker upp eller ej. Annars blire nog en lugn kväll bara! Dock sugen på en promenad!

En trött & glad Ia efter midnattsloppet för några år sedan..

Nätshopping

Klickade runt på lindex webbshop, dom har faktiskt fått in riktigt mycket snyggt. Synd att man itne har pengarna bara.. Har iaf länge velat köpa nya jeansshorts,

Hittade dessa för endas 249 kr, älskar färgen och att dem är något slitna!

Tycker även denna kjolen var sjuktfin. Kostae 299, kanske något att sattsa på när lönen kommer?

/Ia

kvällsplaner

om en timma åker jag iväg och fixar mina ögonfransar igen äntligen, ska bli så himla skönt. och hälsar på olivia såklart också! sen blir det raka vägen hem till ia och sova där inatt, haha varför flyttar vi bara inte ihop istället!?


en osminkad frida efter ögonfransförlängning, nu är det dags igen!

/ Frida

Poledance

Nu har vi precis kommit hem från farmor och farfar & ska snart bege mig hemåt. HAr nämligen blivit med tvingad på parloppet av pappa då man springer en bana från olika håll för att sedan mötas och lägga ihop tiderna. Hm.. hur ska detta gå, har knapt tränat höhö. Men men..  Träning är alltid bra. JAg & Frida funderar även på att börja på poledance, skitbra träning. Någon som testat?

Kanske såhär vi kommer se ut?Nää såhär bra tror jag inte vi kommer bli haha!

/Ia

flamsiga brudar

kom precis hem från powerwalken och har fått energi till tusen. Promenaden gick bra, däremot blev vi sugna på något så står och äter och äter ostbågar medan vi väntar på att maten ska bli klar- haha bra försök att vara nyttiga i allafall. Vi lagar stuvade makaroner med köttbullar samtidigt som vi dansar till låten nedan, vi gillart!




hoppas ni också har en bra dag!
/ frida

streptocokier ha ha

nu ligger vi ute i solen och har precis ätit frukost och varit på vårdcentralen, halsfluss igen var det.. toppen. men vi ska inte klaga då går det väl över fort när jag fått medicin! Nu ska vi sätta på oss springskor och ta en lång powerwalk så att våran hälsa klarar denna sommar, tveksamt annars.


inte helt okej, men what to do,.

/ frida

Early

Upp tidigt kan ju faktiskt var riktigt skönt ibland om man ser att solen skiner och man har hela dagen framför sig. Så nu blir det upp till vårdcentralen! Igår kom vi även på en ny grej, det är nämligen så att på sist tiden har vi varit väldigt onyttiga.. Så varje gång vi har sovit hos varandra ska vi börja dagen med en riktig powerwalk. Låter riktigt skönt när man pratar om det,t det är ju egentligen inte så jobbigt att bara gå. frågan är om man gör det...?
Vilken träningsform gillar ni mest?

/IA

den bjuder vi på

Nu blir det sängdags för oss så att vi orkar upp när klockan ringer imorgon vid 8, hur ska vi orka detta.. aja vi kan ta det lugnt när vi kommer hem igen innan vi ska över till ias farmor på fika, till tandläkaren, klippa mig osv.
 

Sov så gott, we will! ;)

sunkissed skin so hot



sommarlåt som lär spelas mycket på stranden!

sportbaren


Ia som bloggade nyss ;)

Efter gröna udden drog vi upp till sportbaren där lite vänner satt och mös. stannade inte så jättelänge eftersom vi ska upp tidigt och vi var så sugna på att leta lokaler till våran födelsedagsfest i sommar. så vi kom hem för inte så länge sen och ligger just nu och tittar på sex and the city och äter brända mandlar, inte helt fel va?

/ Frida

Myskväll!

Åkte till Kungsängen för att umgås med Fridisen, hon fixade varm choklad och filtar så vi satte oss nere vid udden. Asmysigt må jag säga! Blev dock halv överfallna av läskiga ankor, usch dom är riktigt skrämmande... Planerade iaf lite mer inför vårat födelsedagspartaj. Nu äre sex and the city & imorgon blire en effektiv dag! Vårdcentralen 8.40 sedan ska vi till farmor & kl 14.10 blire tandläkaren. Vi är så bussy!! höhö
Nej nu är Frida ivrig över att få blogga så måste skynda..



/ Ia

tattoo

Fixet av designen är i fullrulle. Kommer bli grymt kan jag lova!

Tänkte iaf berätta om en annan grej, ni som inte känner oss väl eller läst någon av våras bloggar tidigare vet antaglien inte att jag & Frida har en vännskapstatuering. Vi satt för nån månad sedan å diskuterade våra födelsedagar, det är nämligen så att vi fyller år väldigt nära varandra (Frida 7 juli & jag 17 juli). Så tänkte vi över lite saker vi kunde ge varandra. Vi ville komma på ngt som betyde något & som vi skulle komma ihåg. Därav kom idén att göra en vännskaps tatuering! Vi bokade tid kort efter det & nu sitter dem på plats. I love it, now i´ll always have u whit me through life.

skönt


nyduschar och i allafall lite fräschare!
Ikväll blir det fika med brudarna och sen sover ia hos mig.

/ Frida

trist

Börjar bli orolig, vaknade upp och inget har blivit bättre.. hur lång tid ska detta ta?
nu har jag i allafall fått tid till ett test igen så att jag förhoppningsvis får pencillin och kan bli frisk igen. det tråkiga är ju bara att jag måste vara helt nykter på min fina madds födelsedagsfest som vi sett framemot så himla länge. Jag vet att man kan ha kul utan alkohol också, men det handlar om en social sak och vi har ändå sett fram emot det här så länge, men men- det blir bra.


Nu blir det dusch med hårinpackning och allt därtill och sen ska jag lägga mig och titta tv igen- skoj dag!
/ frida


I want sunshine

colour


de här färgglada finns hos gina tricot och kommer bli mina under veckans gång. Fast jag vill ha en den i andra färger-somriga, söta och ursköna!

/ Frida

Badräkt

Har länge velat haft en snygg badräkt som man kan ha både på stranden men även i shorts osv eftersom det finns så himla många snygga nu. Tror jag hittat den jag vill ha. Den kommer från Ellos och kostar 299kr. Spikat, är den inte dö-läcker!?

Todays plan

Vaknade kvart över tolv idag, usch jag får dåligt samvete. Då var det ändå pappa som ringde å väckte mig. Ändring på det planet måste jag säga! Snart kommer iaf Susanna hit & så får vi se vad vi hittar på men det brukar alltid bli kul med den tjejen.

Susanna & jag Danmar somamren 08

feelings

fast jag vet att ingenting är fel så känner jag mig helt tom, är detta ens möjligt!?



du gör mig förvirrad, av att inte säga någonting alls.

musikal

Efter en skön promenad ska jag nu sätta på 4an för att se hairspray på tv. älskar musikalen så hoppas filmen är bra den med! Ska springa runt i rummet samtidigt och städa lite och så vidare i hopp om att inte bli uttråkad under tiden då jag bara ligger still. Imorgon hoppas jag verkligen att jag vaknar upp och känner mig frisk till tusen, men bäst att inte ha för höga förväntningar. Nu ska jag i allafall sätta på mig min mjukisdress och lägga mig och tita till reklampausen. Puss på er!

/ Frida

hoppas allt inte blev för rörigt

OKej, nu ber vi om ursäkt för röran som har blivit. Vi valde alltså att starta en blogg och testade wordpress vilket vi gillade förutom designen som inte gick att ändra ett dugg. därför har vi nu flyttar våra inlägg hit och ska göra en design ikväll till bloggen. Därför kan det bli lite rörigt med inläggen, datumen och dagarna men vi började alltså skriva igår så alla inlägg är inte från idag trots att det står så!

så nu ändras inget mer, här stannar vi.

Hur lovely!?

 
knallrosa, smidig, bra funktioner, lättanvänd- kommer användas flitigt!

/frida

längtan

Nu när man sitter här och tittar ut genom fönstret och regnet öser ner kan man inte annat än längta till Magaluf. Om 46 dagar exakt, då sitter vi på planet & är taggade till tusen! Jag och babe var ju på Malta förra sommaren och det var nog de roligaste veckorna i mitt liv, så jag kan knappt tänka mig hur kul vi kommer ha tsm med Madde och Jessica. AWESOME


/ Ia

Party people

Känns som jag flängt runt sjukt mkt de senaste dagarna, men gårkvällen blev helt grym. Vi började hemma hos Lydia med grillning osv, rullade in lite folk men sen blev vi taggade på utgång istället. Blev in till söder, först La cucaracha(ingen aning om stavningen) kan ju säga att vi drogner medelåldern rejält då alla var runt 40, men vi 5 hade sjukt kul endå. Sedan droppade Filip av och vi andra fortsatte till 54 där vi var till stängning. Träffade många härliga människor & det blev allmänt kul. Nu kom jag precis hem och idag blir det vila!

/ Ia

ha en bra dag!

vaknade precis och nu blir det iväg för att titta på kameran som ska köpas. sen blir det väl en massa foton här också ;) har inte så mycket planerat för dagen, vaknade ju upp sjukare också.. ah hur lyckas jag!? men får se om det blir en fika med tjejerna eller något annat mys i allafall.

Hörs när jag är hemma igen!

/ Frida

måste ses!




Den här filmen verkar så grymt bra så jag hoppas att någon vän är sugen på bio imorgon eller de närmsta dagarna! NU ska jag skriva godnatt till en söt prick och sedan göra mig iordning för att lägga mig i sängen och titta på tv tills jag somnar, fan vad jag älskar ledighet och oplanerade lugna kvällar!

/ frida

awesome

Kvällens planer var egentligen party men jag var duktig och avstog det idag också så nu borde jag vara fit for fight igen efter all sjukstuga! efter en supermysig fika med min underbaring tessie där mycket hemligheter och roligheter avslöjades skyndade jag mig upp för att köpa en sallad och lite godis som jag nu ätit till en film!

Mina föräldrar är förövrigt världens bästa och för att de tycker jag kämpat på så bra det här året med skolan och så ska jag få belöning för det, och inte lite heller. kommer få en del pengar som jag direkt ska lägga in på mitt sparkonto(sommarkonto) och imorgon ska vi åka och titta på en kamera till mig som vi ska köpa, so happy.

Lutar mot denna, fin va?  haha töntig som jag vill jag absolut inte ha en svart eller silvrig kamera.. rosa eller röd ska det vara! Eftersom min förra var rosa blir nog den här toppen, woh längtar tills imorgon.

/frida

sommar 2010

Det är vårat sista sommarlov och det kommer bli helt galet och underbart, vi kommer verkligen göra det sista till det bästa.

Planer än sålänge:

- stor födelsedagsfest för oss båda

-dalarna med en massa vänner

- Magaluf i 2 veckor

Det här är våra gemensamma planer än så länge, och det lär komma lite fler saker titt som tätt eftersom vi redan nu är så sugna på en sista minuten att vi dör.. i förrgår tänkte vi allvarligt talat låna en väns lägenhet och åka till allicante, men man kan inte få som man vill jämnt antar jag!

/ Frida

-

Hej! Jag och Ia är två tjejer som själva haft blogg ett bra tag men tröttnat på att skriva men är ändå sugna då och då. Därav fick vi idén att starta denna blogg tillsammans eftersom vi ändå umgås mesta delen tillsammans och vi kan då variera skrivandet så det fortfarande blir många uppdateringar om dagen!

Jag och ia har varit vänner i många år nu och är verkligen som syskon, vi vet allt om varandra och har mycket gemensamt.Vi lär skriva mycket om resor då vi gör mycket sådant tillsammans, skvaller, våra vardagar och allt roligt omkring som vi gör hela tiden.

Det här kommer bli grymt! ;)

 

Ia                                                               Frida

Välkommen till min nya blogg!