snart är det helg igen, tiden går galet fort!

Imorgon är det redan fredag igen och det ska bli så skönt. Vi har heldag med idrott på gärdet och så vidare vilket inte är det roligaste men sen väntar i allafall en urmysig kväll med mina underbaraste tjejer. vi åker hem till mig och lagar hemmagjord pizza tillsammans, äter säkert massvis med godis och snackar en massa strunt- längtar så!

Men nu ska jag hoppa ner och sova så jag orkar upp imorgonbitti, sov sött!

/frida


Såhär såg jag ut idag!

allvarligt talat


Hur gott?




Innan matten där jag och min fina madds mest ritade hus på borden (?) så gick vi och åt en supergod sallad i närheten. vi är så duktiga som sköter skolan och stannar kvar under lunchen hihi- fast med en såhär underbar vän blir skolan inte alls trist!

/frida

jag satsade på dessa!



Igår var jag trött på att inte ha ett par vardagliga klackar jag kan ha hela tiden till alla tillfällen, så det fick bli ett par jag kikat mycket på tidigare. Kommer användas flitigt!

stressig morgon, helt i onödan

Vaknade en kvart innan jag skulle gå till bussen så jag stressade upp och sprang iväg! Kom till första lektionen som självklart var inställd, lyckat va? nu är jag i allafall på andra lektionen men där har vi vikarie.. haha vilken onödig dag. Så vi sitter och kikar kläder och kollar runt lite på datan, kanske borde börja jobba lite slipper man göra så mycket hemma..

/frida



Tess, jag och carro just nu, glada brudar!

planering

Började skriva på ett identiskt inlägga med det Frida nyss skrev.. Så nu vet jag inte vad jag ska skriva.
Kan berätta va jag har för planer resten av veckan:

Torsdag - Lång skoldag som börjar 8.30 med 3 timmars balett, jobbig start på dagen. men kul! Sen äre skola till 16.00. Direkt till Jobbet. Hem, plugga. Träning!
Fredag - Matteprov sen dans hela dagen fram till ca 16.00. Umgås med Lydds och senare iväg på Sushi/drinkkväll.
Lördag - Umgås med Frida på dagen. Kvällen Fire en vän!
Söndag - plugg och träffa en vän.

Thats my plans! God natt vänner.

/Ia

kungarna av tylösand

Jag kom precis hem från dansen som var krånglig med alla diagonaler men rolig som vanligt.
Nu sitter jag spikad framför tvn, ni missar väl inte kungarna av tylösand? så himla roande program!



/frida

Goodby apathy

I can't sleep now, no, not like I used to
I can't breathe in and out like I need to
It's breaking ice.. now, to make any movement
What's your vice? you know that mine's the illusion

/Ia

My day

Hade två danslektioner imorse och bestämde mig sedan för att åka hem. Kändne att jag ändå inte skulle åstakomma ngt i skolan då min hjärna slutat fungera. Toppen inför matte C provet.. Gick av bussen några stationer tidigare och promenerade hem i det fina vädret med musiken i öronen. När jag gick igenom Skytteholmsparken kom det en kanin som följde mig en bit hihi, Mysigt! Aja ska iaf åka å möta min bästa vän och shoppa lite. Behöver träffa folk som gör mig glad nu och  vem är inte bättre på det än hon!
Borde inte shoppa men lär vell bli så, så kanske visar upp ngt roligt senare!

/Ia

Morning!

Nu sitter jag och äter frukost och ska göra mig iordning det sista innan jag går, idag blir en lång men bra dag.

planer:
- skola till 11
-UF- skriva klart vårt samarbetsavtal och komma igång ordentligt med vår idé, taggad!
- Till Bromma och ordna lite saker
-shoppa lite
- till dansen och plugga stenhårt
-18.30 Jazz

så nu kan kan man ju nästan hålla koll på mig hela dagen ;)
Hemma runt 9/ halv 10 så vi hörs, puss!

/frida

Godnatt på er!


riktigt ful bild på mig i know, men så jag såg ut ikväll.

Ibland behöver man bara komma bort och tänka själv, jag hittade ett supermysigt ställe där jag kommer tillbringa mina gråastunder. satt där och lyssnade på musik och tittade solnedgången ett litet tag innan jag traskade hem igen. det räckte för att jag skulle bli på bra humör igen, så då var det bara att äta lite och sätta igång med plugget igen. Jag tycker matte C är riktigt svårt men kom igång ordentligt nu och hann göra mycket i allafall.

Nu ska jag sova för är supertrött, godnatt på er!
/frida

today



enkelt och jäkligt slappt, men det var härligt.
Nu ska jag plugga sönder, hoppas ni har det roligare än jag. PUSS

/frida

-

Följ min blogg med bloglovin

Stressdag!

Allt jag ska försöka hinna med idag;
- ringa 2 samtal √
- Lämna in min dator √
- Möte 13:45
- Möta Frida  och lämna en grej
- Tvätta
- Plugga matte + danshistoria
- Träning i Huddinge 8-10

Börjar faktiskt känna mig lite stressad.. Kanske ska börja ta tag i sakerna nu!

/Ia

espresso

Ställde klockan på 9 trotts att jag är ledig idag, men var tvungen att rigna lite  samtal. MEn nu är det avklarat och jag sitter och äter frukost å tittar på Mtv. Min frukost består alltid av en dubellespresso & fil m frukt. Utan min morgon-espresso äre svårt att komma igång!

Hur gör ni för att komma igång på morgonen?

/Ia

ingen bra start

trots att solen skiner idag så har det inte blivit en bra start på dagen.. även fast den bara hållt på i ungefär 20 minuter. Försöker göra mig själv på gott humör genom en stor och nyttig frukost och så. Nu måste jag packa ihop lite saker för idag börjas skoldagen med spexfoto- bröllopstema! ha en bra dag så hörs vi leta senare, puss!

/frida

Es3D

Nu äre dags att sova. Hittade lite bilder från första dagarna i 1an på min kära klass. Sjukt att vi har mindre en ett år kvar tsm. Roligt har vi haft iaf!


Es1D-Es3D

/Ia

jeans på jeans

 

förra veckan, vet inte vad jag tycker själv riktigt men gillar blandningen av olika nyanser av jeans, men passar det verkligen mig? åsikter tack!

we love running

Satt hemma och pluggade när pappa kom hem från jobbet å drog ut mig på en löptur. Har kommit på att jag inte har några bra träningsbyxor för löpning. Brukar alltid springa mest under den varma tiden på året och då äre ju shorts som gäller. Men kände idag att det var lite kallt att springa i shorts, men jobbigt i stora mjukisar. Så kanske hinner sprigna ner till centrum å kolla på några imorgon.

Dessa är från H&M, men som var kanske inte supersnygga. Nån som har ett tips vart man kan hitta hyffsat billiga & snygga träningsbyxor?

/Ia

faijitas



Idag efter träningen som var superrolig förresten så var inte jag och mamma sugna på något fettigt eller så, så vi fick tänka om och det blev faijitas med köttfärs!

Nu väntar plugget, ha en bra kväll.
/frida

misslyckat inlägg

GAH va irriterad jag blir, hade precis lagt in bilder på datan för att lägga upp en outfit men så slutar internet fungera så får sitta på pappas data och han har såklart inte minneskortläsare..
Nu blire dubbelespresso å plugg!!

/Ia

kan detta stämma?


man kasnke ska prova i allafall! tänk om ;)

/frida

-

Idag har vi i princip bara dansat hittills så är riktigt pigg i kroppen nu måste jag säga. Precis ätit lunch har svenska, dans & matte C kvar. Slutar 5 idag sen blire hem å plugga stenhårt!

/IA

ny vecka väntar

efter en riktigt rolig helg och riktigt lite sömn ska jag nu göra mig iordning och sova! imorgon väntar en kort dag i skolan och sen träning! godnatt på er, hörs imorgonbitti igen. PUSS

/frida


fråga mig inte vad jag gör på bilden, men den bjuder jag på ;)

sweet dreams

Nu säger jag godnatt från mig. Sov så gott!


/IA

kort plånbok, hur fiffigt!?

För er som tycker det är jobbigt med tjocka plånböcker och kort hit och dit så är det här perfekta lösningen. enkel smidig och snygg plånbok/korthållare.

EXENTRI kortplånbok är en innovation som kombinerar korthållarens fördelar med plånbokens förmåga att hålla sedlar och kvitton på plats. De två kort som du använder oftast finns snabbt tillgängliga och du trycker enkelt ut dem med tummen. Även om plånboken är liten slipper du problemet med att vika sedlar. Med EXENTRI kortplånbok hanterar du sedlarna ovikta och enkelt i mitten av plånboken

Du har sju fickor för kort och ett sedelfack i mitten. Magnetremsan skyddas för varje kort och den smarta designen av plånboken gör att den aldrig blir "sladdrig" eller svår att öppna eller stänga.

EXENTRI kortplånbok är smidig, exklusiv och precis i design och funktion. Den är tillverkad i exklusivt skinn, rostfritt stål i låsmekanismen i kombination med en sofistikerad design.

Det är en perfekt present till någon då den passar alla och finns i alla olika färger. Kika in om du vill veta mer här!

vilken färg föredrar ni? Min favorit är den klassiska bruna :)



/frida

en härlig dag i gävle






Lite dagsbilder från våran kort tripp till Gävle! Vi hade en superrolig och spontan lördag/söndag där. Igår bestämde vi oss för att åka dit och efter mycket om och men (tågen blev inställda och vi fick åka ersättnings buss från tierp och upp.. ) så var vi äntligen framme. Kvällsbilder kommer lite senare, men vi hade jätterolig kväll med dans och fina människor. Imorse vaknade vi upp och medan de andra drog till jobb/match gjorde jag och Ia iordning oss litegrann innan vi gick ned på stan och shoppade och kikade runt!

Svårt att förklara allt roligt och hur bra vi haft det, men här får ni lite bilder i allafall! :)
Puss på er /frida

-

Snart kommer uppdate om helgen med lite bilder!

New things..

Har ju blivit en del shopping denna vecka & lovade ju lägga upp allt! Minnet är dock itne så lpångt så kommer inte ihåg exakt allt.. Men tror detta är det mest! Svårt att ta kort på vissa saker, men men ni lär vell se dom i nån outfit nån dag också =)

Köpte denna brun myskofta från Ginatricot i Gävle idag. helt perfect i Höstkylan!

Kavaj från H&M, snygg till ett svart fodral!

Har denna i beige randigt också å bara älskar den så kände mig tvungen att ha en till, dom är ju så billiga haha! Skitsnygg med skärp i midjan också. Från H&M

Cardigan från H&M

Även denna köpte jag idag, stooor halsduk från JC. Gick inte direkt att ta en bra bild. Kan ta kort imorgon när jag har den på mig!

Pälskrage från H&M som man kan sätta på i princip alla jackor.

Stickade overknee strumpor från Indiska.

Örhängen Ur&penn

Örhängen Ur&penn

Mycket snyggare i verkligheten, sköna vardagsklackar från Skopunkten.

Lårhöga stövlar från skopunkten.

Tror detta var det mest! Skönt med lite nya saker, jag älskar shopping.

/IA

Från tåget

Förlåt för dålig uppdatering från våran sida, men nu sitter vi på tåget från Gävle där vi varit över natten.men det berättar vi mer om när vi kommer hem:) va gör ni en söndag som denna?

Tierp..

Ja nu är vi framme i Tierp....tyvärr vare ju inte dit vi skulle men va gör man inte om tåget går sönder. Tror inte spontana resor är våran grej kanske... Hör av oss om vi kommer fram eller blir lvar i Tierp, dom har ju iaf en liten pub som kanske är öppet en timme eller två !! /ia

Destination unknown

Hörs lite senare! /frida och ia

Nu blire shopping för våran del!


/Ia

lite försenad..



såhär såg ia ut häromdagen i skolan, hon hann aldrig lägga upp det så jag gör det nu medan hon duschar istället. snyggt och enkelt, ska själv kika på koftan idag.. urmysig och snygg med ett skärp till som hon har! vad tycks?

/frida

frukostbuffé


imorse hade vi ingenting speciellt för oss så vi fick för oss att ta fram en frukostbuffé.. kul man kan ha va?
det blev i allafall grymt gott och nu är vi mätta ett tag framöver ;)

/frida

lugn fredagskväll

Medans mina tjejer är ute och dansar gärnet så tar jag och ia igen massa tid och snackar, kikar film och sådär- supermysigt. Snart ska vi kika på kungarna av tylösand för att få oss ett gott skratt, och jag har mycket att ta igen därifrån känner jag.. Hörs lite senare, puss!

/frida

Pizza time

Hemmagjord pizza blev det! Otroligt gott, bra när man kan bestämma va man vill ha på själv också om man är fler hihi!



/Ia

Food time

Tågen var inställda och kaos var det så tog otroligt lång tid hem. Men nu är vi iaf hemma hos frida sedan någon timma tillbaka och snart blire mat med ett glas vitt till, va tror ni vi lagt för något?

/Ia

shoes to choose



gillar converse och har länge tänkt köpa mig ett par men känns så trist att lägga ner så mycket pengar på något som inte riktigt är min stil och som jag inte använder dagligen liksom. Och det är rätt tråkigt när i princip alla har likadana, trots att det är snyggt. Men när jag kikade in på scorett häromdagen kunde jag inte låta bli att fastna för ett par från polo, liknande stuk men lite annorlunda, me like. fanns ett par ännu snyggare från ralph lauren i samma stil också men kunde inte hitta dem på hemsidan.. kanske borde satsa, efter studiebidraget kommit i såfall!

Nu ska jag sova, hörs imorgon!
PUSS/ frida

study

Sitter och kämpar med en powerpoint om partiernas åsikt om skolan för att skicka in den så fort som möjligt, orkar inte sitta över helgen med arbetet.. kollar i allafall idol samtidigt så det blir lite roligare.
Vi hörs lite senare när jag är klar, puss!

/frida

Godmorgon!


Sitter nu nyduschad med en god smoothie och skorpor till frukost. Ska snart göra mig iordning för att dra iväg!

/frida

love us



Nu säger jag godnatt! Imorgon ska jag upp rätt tidigt för att dra iväg på ett möte och sen blir det nog att dela ut lite CV:n innan skolan då jag är i stort behov av jobb. Imorgon står tyvärr ingen dans på schemat så måste åka hem och plugga direkt efter lektionerna, kul va? Puss på er och sov gott!

/frida

frida tipsar



Igår innan träningen kom jag på att jag hade ett stort linne men vanlig bh (inte smidigt när man dansar!) så det blev att panik shoppa en vit sportbh från H&M, man var ju lite skeptisk först eftersom dem ska vara så perfekta, sitta rätt osv, men den här var faktiskt superbra! ska köpas i fler färger så man har ett lager med flera här hemma, behövs alltid.

Tack mamma! :)

If u cant find it, get it by your self

Efter skolan åkte jag hem och pluggade lite, sen mötte jag mamma för en fika nere på Café Cino och sedan titta tyger. Har ju itne hittat någon pälsväst jag vill ha så tänkte sy en istället. Kanske hittade ett passande tyg!


Min otroligt goda Chai latte, ett beroende under höst/vintern!

/Ia

Running

Följde med pappa & Lasse till Ursvik för att springa, såklart hängde jag inte på dom eftersom jag antagligen inte hade överlevt deras tempo haha. Sprang alltså runt där i skogen själv, galet skönt måste jag säga. Var så otroligt länge sedan jag sprang ute, tror det var innan Magaluf senast.. ändring på det!
Nu blire snart Yoga för min del, perfekta sättet att avsluta kvällen!


Taggade jag haha!

/Ia

mitten på veckan

Nu ska jag kila in till stan för att kika lite i affärer och ta en mysig middag med massa snack med fina tessie. Sen blir det träning för våran del så är inte hemma fören runt 9, ha en bra eftermiddag/kväll så hörs vi senare. PUSS

/frida

today I´m wearing this



-mörkblå jeans (nya)
- vitt linne med broderi på
-ljusgrå kavaj
-vita tygskor (ej på bild)
- svart väska (ej på bild)

Sen drar jag självklart på mig brillorna ute i solen! Nu ska jag packa väskan lite snabbt och gå. tänkte ta en promenad till tåget idag så det blir härligt. Ha en bra dag, i will. PUSS

/Frida

today

Idag börjar jag inte fören 13.45 och har endast en lektion. sedan blir det lite mer planering för vår grupp till vårat företag och sen ska jag möta upp min tessie för att käka middag och sen träna, idag är det jazz som står på schemat! Nu ska jag göra mig iordning lite snabbt, hörs sen! puss

/frida



idag skiner solen, underbart!

en sen måndagsoutfit



hade helt glömt bort att jag tog en bild i måndags efter skolan som jag hade tänkt lägga upp, men det kom nu istället! Körde på svarta jeans, lårhöga stövlar, ett vitt spetslinne och en svart kofta. till det bar jag skinnjacka och beigh väska!

dansintresserade

Idag var det dubbelpass som gällde, så först var det streetjazz där det var mycket övningar på piruetter idag, lite diagonal och sedan koreografi.  Kort information om Mathias Sighn: för er som funderar på att ta någon av hans klasser någonstans eller intresserade av att börja sånhär stil så kan jag meddela att han är grym!



Därefter hade vi waacking vilket är en ny stil för mig och tessie men riktigt rolig att kunna då man kan göra sjukt snygga koreografier utifrån waackingen.
för er som aldrig hört om denna dansstil innan kan förstå lite mer vad den handlar om:

Waacking är en klubbdans från 70-talet som influerats av bl a locking och jazz. ”To waack” betyder på engelska att slå till, vilket i detta fall syftar på stilens kraftfulla armrörelser. Lockingen har bidragit med sina karaktäristiska arm- och wristrolls men här är de mer överdrivna och i sina ytterlägen. Bröstkorgens rörelser påminner om afrikansk dans. Waacking uppmärksammades bl a genom filmen ”Breaking the movie” där Shabba-Doo från lockinglegenderna ”The Original Lockers” och Ana ”Lollipop” Sanchez framträdde.



och idag hade vi min favorit lärare, Michel Franco på den här klassen, så det blev mycket roliga diagonaler med armrörelser och sådär.

/frida

MJ - Debatt - sömn...

Har precis kommit hem från tränignen med MJ gruppen, går bättre och bättre å nästa vecka kommer vi antaglien få en ny koreograf så det blir nog jättebra! Nu där  emot ska jag sätta mig å skriva ett debattinlägg som ska va inne imorgon. Suck, blir nog inte mycke sömn i natt. Nog med snack, nu måste jag skriva debattinlägg!
 
P.s imorgon lovar jag att lägga upp lite av vad jag shoppade i helgen !

/IA

Dance baby Dance

Jag ber verkligen om ursäkt för de tråkiga inläggen och att jag skriver så sällan, är tillbaka som vanligt igen imorgon! Sitter nu på tåget och är på väg hem från dansen, träning från 7 till kvart i 10 men det harvarit grymt kul idag:) skriver mer om dagens pass när jag är hemma för er som gillar dans! Puss/ Frida

God natt!

Suttit och "pluggat" länge nu, men så svårt när man skriver på datan, man störs ju av så mycket roligare saker haha. Snart kommer iaf Frida som jag faktiskt inte träffat på otroligt länge så ska bli über mysigt att lägga sig i sängen å snacka lite skit.


Enda bilden jag hade på denna datorn haha, otroligt fin bild..

/Ia

Rosas danst Rosas

hittade videon på youtube som jag gör dansanalysen till just nu, kanske inte så kul för er att se. Men om man är intresserad av dans så! Dom är riktigt grymma å synkade. Dessa tjejer går på en av de bästa dansskolorna i världen. (Dock är videon några år gammal)



/Ia

Monday it is

Kom hem från skolan för 1 timme sedan och tiden har bara flugit iväg! Har otroligt mycket att plugga men fastnade här.. Aja får vell skippa Yogan å sitta uppe hela natten.. Har en dansanalys, matte & debattinlägg att göra. Men imorgon har jag och Fanny planerat in rejält med pluggtid tsm så hoppas det går bättre.

Btw, tror jag råkade bryta min tå idag under danslektione & tror ni inte jag hade på mig högaklackar idag? Kan lova er att det gjorde galet ont att gå resten av dagen...

/IA

Måndag

Morning! Försov mig lite så fick stressa i morse i stället för att ta det lugnt! Nu är jag nästan framme och dagens lektioner är uf och religion, måndagar är inte det roligaste men gör det bästa av situationen ;) hörs senare / Frida

Citat


/Ia

Yoga

Idag gick jag mamma å pappa upp till Backstugan här i Solna för att äta en god brunch. det är bufé och finns allt man kan önska sig hihi, otroligt mysigt! Efter det har jag flängt runt rätt mkt idag och gjort både det ena å det andra! Nu kom jag nyss hem, var en sväng på gymet å körde sen ett Yoga pass. Nu är jag helt seg och avslappnad i kroppen. En dusch sen väntar en kopp té och sängen. Mysigt!


Någon av er som brukar Yoga?

/Ia

bye for now

NU har jag precis ätit god hemmagjord pizza till middag och resten av kvällen kommer jag sitta och plugga, kul va? åh matte C är absolut inte min grej.. men det är bara att kämpa på. Hoppas ni får en roligare avslutning på eran kväll, puss.

/frida

prommis och fika





efter att varit och röstat blev det en längre promenad för mig och mamma och sen hamnade vi på fiket uppe i båthuset och åt lite gott och sen vandrade hem igen, jättemysigt och vädret var underbart!

Så nu kan jag säga, eftersom jag var lite tidigt ute igår.. hoppas ni haft/har en bra söndag, puss på er!
/frida

guest outfit



till det här hade min fina svarta höga pumps, hur snygg!?
enkelt med jeans och så, men ändå riktigt snyggt- precis som det ska vara.

Älskar dig vännen!

-

Lite roligt att se att Kenza köpte skorna jag bloggade om för några veckor sedan och nu äre flera bloggare som bloggat om dom hihi.. Här är inlägget jag skrev om dom.

/Ia

nu kör vi!



ha en bra kväll, det kommer jag och min älskade tessie att ha!

/frida

Onödig pryl..

Titta va vi hittade för roligt idag haha! En tändare med böjbar "slang" som man kan forma hur man vill & man slipper bränna sig om man tänder i ett ljus som är nere i en behållare, praktiskt och roligt. Men ganska onödigt egentligen.. ?


/IA

Smoothie

Imorse åkte jag å mamma till Bauhause för att handla färg tilen möbel i mitt rum och när vi kom hem gjorde vi super god smoothie!!

Innehåll:
- Hallon
- Blåbär
- Persika
- Annanas
- Linfrön
-Sojamjölk


Nyttigt & gott, perfect som mellanmål!


/Ia

jakobsberg

Nu ska jag göra mig iordning lite snabbt för att möta Jenny och kika lite affärer och snacka en massor, blir en bra dag!
hoppas ni har en trevlig söndag, vi hörs lite senare, puss!

/frida

CAT



hur långt kan operationer gå egentligen?
/frida

fell in love with a jacket



Hittade en supersnygg jacka/kavaj igår. Lite glansigare material, tjock, snygga knappar på och khaki grön!Den fick stanna på galgen men någon dag får vi se om jag hämtar upp den.. hehe.

/frida

godmorgon!

Imorse blev jag väckt halv 9 *suck*  vilken sovmorgon va? Nu sitter jag iaf å pratar med min älskade syster på msn som just nu befinner sig i Sydney.. Gu så häligt5 va? Duschen nu sen bauhaus, see ya!

/Ia

my room


Här ser ni en del av mitt rum, om ni inte visste det så gillar jag rosa..

Kom precis hem från en supermysig kväll med min mor. Nu ska jag kila, ha en fortsatt bra kväll, puss!
/frida

This is it

Ikväll blire filmkväll & det är This is it som står på spel, har ju faktiskt inte sett den än och känns som läge för det nu.. Så nu ska vi knata ner till Hemmakväll och hyra. Någon som sett den ? Bra/dålig?


/Ia

skor igen.. i know


H&M, 399 :-

Haha jag och ia kanske borde starta en skoblogg i stället!? Jag brukar faktiskt inte fastna för kilklackar men just dem här gillade jag faktiskt. veti nte riktigt vad som var speciellt, men att det inte var så hög klack och att det är ett silver blixtlås på andra sidan är bara stora plus! ska kika på dem i kista ikväll.

Ska göra mig iordning nu och sen blir det en mysig kväll med mamma i kista. vi ska kika affärer först och sen blir det bio! hörs senare, puss

/frida

kängor

Har blivit ett riktigt fan av kängor och helst med klack, hittade dessa snyggingar på H&M ska testa dem i butik tror jag så får vi se hihi! Fast hade nog hellre haft svarta (a)



/Ia

relaxing

Så var man hemma igen, fick sluta några timmar tidigare än väntat då danssalarna var lediga efter lunch så vi kunde börja tidigare. Kom långt på våran produktionsdans idag  så det var jätteskönt! Nu väntar lite massage då Emma håller på å utbildar sig till masör och behöver öva & jag agerar mer än gärna provdocka haha !
Otroligt skönt att få avsluta en stressig vecka med lite avslappning och massage som start på helgen!

Jag bara älskar massage, va säger ni ? Konstigt nog gillar Frida inte massage...

/IA

friday it is



idag blev det en rätt slapp outfit med jeansleggins, svarta ballerina skor, vitt slappt linne med en svart kavaj över. till det en svart halsduk och beigh väska!

/frida

fika med min sötnos

Nu drar jag iväg till jakobsberg för att fika med min fina tessie, och sen ska jag klippa mig- livrädd! ha en superbra dag så hörs vi när jag är hemma igen, puss!

/frida


GAH

Är nog inte helt frisk ändå, har haft små ont i huvudet hela veckan nu och igår kväll hade jag jätteont så tog en alvedon och gick och la mig, men vaknade inte ens till av väckarklockan imorse utan vaknade vid 9!!! När jag är inställd på att gå upp en tid så vaknar jag aldrig så långt efter, men det kanske var det jag behövde.

Jag mår i allafall bra nu förutom att jag känner mig lite trött och seg. Dagens planer:
-Klippa mig
-Söka lite jobb
-Träna
- Bio



/frida

Stress

Kom precis hem från en lång dag med skola, jobb, träning osv! Stressstressstress!! Nu ska jag lägga mig i sängen å jag lovar att jag kommer somna in på direkten. Förlåt för lite bloggning, tar igen det imorgon !




/Ia

dagens långa citat

Om du vill att ditt liv ska bli en magnifik historia,
börja då med att inse att det är du som är författaren
och att du varje dag har möjlighet att skriva en ny sida.

shoes shoes shoes




Kan ju börja med att säga till mamma: Jag vet att jag inte borde köpa fler skor..
Haha så då var det avklarat, men Kenzas skokollektion reas nu ut för mer än halva priset och dem är så grymt snygga, mina favoriter är nog 1,2 och 4an. Så party men ändå lagomt, lovely.

/frida

kors



Har alltid tyckt det är riktigt snyggt med korsörhängen, men aldrig hittat några snygga. Men nu vet jag vart det går att beställa till ett billigt pris också, ska nog satsa. Ovan ser ni hur dem ser ut på också, kenza brukar bära dem ibland.

/frida

ingen skola för mig

Jag hade verkligen bestämt mig för att gå till skolan, ställde klockan och skulle precis gå upp.. men hör hur det blåser satan utanför så jag kollar ut genom fönstret så spöregnar det!! hur mysigt är det att spela volleyboll ute då? så jag bestämde mig för att ligga kvar och få frånvaro.. sånt man får ta ibland. Men jag hejjar riktigt mycket på min klass nu eftersom vinsten handlar om utspringet och studenten. Nu vaknade jag precis i allafall och ska börja plugga matte, puss på er!

/frida

sweet dreams

Nu säger jag Godnatt, jag kan inte hålla ögonen öppna längre!


Nu såg det härligt ut med sommar.. ( sommaren 2009  )

/Ia

Overknees


Hittade dessa snygga overknee stövlar i mocka igår och dem kostade endast 349kr.
Men när jag idag skulle beställa hem dom var dom slut!!
Enkla och snygga, hade varit perfekta! Så va säger ni? Hiss eller diss med overknees?

/IA

horoskop

Älskar metros horoskop, dom stämmer ju verkligen alltid! Idag när jag satt på tåget å funderade hur jag skulle göra med vissa saker å fick nästan ontimagen av ångest så läste jag det här.



Så vi får se hur det löser sig, kanske står i metro imorgon hihi?

/IA

yes

Mitt arbete är inskickat och det är hur skönt som helst!  blir en lugn kväll för mig idag, hur skönt som helst. Missade tyvärr dansen pga plugget men sånt man får stå ut med. om jag hoppar över idrottsdagen imorgon (om det skulle vara dåligt väder) så kommer jag i allafall gå på lite morgonträning på danscenter, skönt att starta dagen med!

/frida

dagens citat

borde jag?

 


Hos chapnlle finns en massa fina väskor och min absoluta favorit är den sista bruna, jag bara älskar den och funderas på att beställas inom en snar framtid!

/frida

-

Har inte hunnit skriva på hela dagen! Varit i skolan och nu kom jag precis hem, var nere å hjälpte Hanife koreografera till hennes dansgrupp hon är lärare till. Gick bra faktiskt å tränade även igenom reptetoaren vi håller på med i skolan.  Eftersom jag missat endel då jag varit sjuk, men här är iaf den vi gör just nu!

/Ia

15 september



För att vara med i tävlingen följ dessa regler:

- Börja med att kommentera detta inlägg i något stil med "jag är med", så vi vet vilka dem tävlande är!
-Skriv sedan ett inlägg i eran blogg där ni skriver att ni är med och tävlar och länkar till våran blogg. (det är okej att använda bilden ovan om ni vill)
- Vi väljer sedan ut den vi tycker passar den här veckan och skriver en förklaring samt självklart länkar till vinnaren på söndag!

Lätt som en plätt va? lycka till!

Today I´m wearing this



Blev en marinblå stickad tröja med svarta jeans och konjaksbrunt skärp. Till det gummistövlar, beigh väska och svart skinnjacka! Orkade inte vara särskilt seriös på bilderna men dem duger, ni ser ju i allafall vad jag har på mig eller hur! Åsikter?

/frida

Godmorgon!

Sitter och äter frukost just nu och ska göra klart det sista innan jag kilar upp till stationen och åker till skolan! Idag slutar jag vid 11 så då blir det hem och plugga en massor så jag kan skicka iväg mitt arbete. Vädret verkar inte alls vara på vår sida idag, i allafall inte här i stockholm så drar på gummistövlarna och drar iväg, hur skönt!?

ha en bra dag, hörs lite senare. Puss
/frida

cosmo



oktober numret kom hem till mig idag så nu ska jag försöka skriva lite till på mitt otroligt roliga underbara arbete (nu ljuger jag allt..) men sen blir det nog lite roligare läsande från tidningen innan jag kommer somna riktigt gott!

Sov gott mina vänner, det kommer jag definitivt att göra!
Puss/frida

hehe va?

Nu har jag nyss kommit hem till Hanife och vi håller på å testar kläder inför skolfottot imorgon, jag lovar er.. vi båda funderar på att inte gå!! Vilket jävla tema? Vi ska alltså vara män, ja män! Det fungerar inte, men vi får vell försöka... Kanskelägger upp resultatet imorgon om jagvågar haha !

Träningen gick iaf bra idag, bärjar lära mig endel danser nu men ligger fortfarande efter.. Har fortfarande inte berättat för er va detta handlar om man kan berätta sen när jag skrivit kontraktet å då, så jag är helt säker!!

Nu ska vi återgå till att leta killkläder, awesome. Godnatt allesammans

/Ia

5 år?

När man sitter här och försöker plugga som ett as och förstå sig på de konstiga frågorna från filosofin så vill man inte höra från tvn: " önskar du att du var 5 år för stunden?" gaaah, blir galen. Jo jag önskar att jag var 5 år just nu, för då hade jag legat i sängen nu och sett framemot morgondagen för att bara ha kul och göra det man vill!

Men ska väl inte klaga.. bara inte så passande reklam för mig just nu!
hoppas ni har en härlig kväll mina vänner, puss.

/frida

panic



kikar idol i sängen, pluggar på båda datorerna, snackar med carro och försöker komma någonstans, hur ska detta gå?

/frida

minnesstund



Jag och Ia bråkar nästintill aldrig, men när vi väl gör det så kan jag lova er att det inte är som vanligt småtjaffs, utan vi pratar inte med varandra på ett bra tag.  Vi bråkar om dem absolut löjligaste sakerna, men då vi är så lika och envisa så hör ingen av sig.. sist varade det i ungefär två månader om en jacka- ha ha! Hursomhelst så hittade jag den här bilden och började skratta för mig själv, minns inte ens vad vi bråkade om men det var så pass att när vi väl träffades för att prata så tände Ia ljus och satte dem bredvid vårt kort i hennes rum och sa "ska vi ha minnesstund eller?" eller något i den stilen..

Vi har nog haft 2 riktigt stora bråk och ett lite mindre, annars håller vi faktiskt alltid sams. Men i efterhand är ju dessa småbråk så skrattretande att det finns inte. Men jag älskar dig min vän, alltid. No matter what.

/frida

tummen upp!



Slappa med ändå tighta, helrätt! kan ha både till leggins, strumpbyxor och barbent. Vilken färg föredrar ni?
Den röda kanske passar bättre mot höst och jul som kommer, men blått är ju alltid snyggt också.. Ska definitivt testas nästa shoppingrunda i allafall!

/frida

mysfaktor!

Hela förra vintern gick jag omkring i min gråa-stickade-halsduk från H&M herr. Och jag bara älskar den ! Den är lång så man kan vira den flera varv runt halsen och otroligt mjuk, nu letar jag efter en liknande till nästa vinter.. Kanske i vit eller svart? Lite mer praktisk färg, någon som sett någon sån ? tycker alltid alla är så korta eller att man bara kan vira dom knappt två varv å så bliren för tajt..


Jag bara älskar halsdukar!

/Ia

*suck*

Sitter i skolan nu med många timmars hål, suck !! De flesta i min klass är sjuka eller har tränings med sina grupper så satte mig vid datan haha. Sugen på att gå upp till centrum.. Hoppas på att få med mig någon! =)

/ia

New episodes

Igår kom nys säsongen av GossipGirl ut i Usa. Älskar gossip girl och längtar tills den kommer till Sverige, någon som vet där? Så roligt att ha ngt att se fram emot på veckodagarna hihi.


/IA

Äntligen hemma...

..efter en lång dag i skolan !! Började halv 9 å sluta kvart i 5. Är verkligen inte van att träna såhär mycket nu efter sommarn och specielt eftersom jag varit sjuk nu också. Blev nog upp emot 4-5 timmar idag. Men det är otroligt roligt såklart, men fy va jobbigt hihi.
Snart kommer pappsen hem och då ska vi laga ngt gott till middag. Mummsimummsimumms! Sen ska jag plugga lite matte tror jag. Vi hörs !

/Ia

boots



Jag var helt inställd på det första paret och har varit det ganska länge nu eftersom dem är perfekta höst/vinterskor med rätt klack, lagom skafthöjd och allt är toppen, men har inte orkat lägga ner 1100 kr på skor nu, men hittade det andra paret när jag kikade runt också och dem kostar endast 599 kr. börjar nästan tycka att dem är snyggare också, men hjälp mig nu- vad tycker ni, vilka ska jag köpa?

/frida

Niña bonita



Älskar sånhär musik, jag tycker det känns så mycket mer äkta när dem sjunger på spanska än svenska låtar, me like
!

Skolan avklarad

Två lektioner och en lång lunch med god foccacia sitter jag nu på tåget på väg hem! Ska förbi ett ställe innan och söka jobb eftersom jag nu är i stort behov av pengar.. Vill shoppa shoppa shoppa! :) så önska mig lycka till nu! / Frida

Ha en bra dag

Godmorgon på er! Förlåt för världens sämsta uppdateing från min sida i helgen, men knappt varit hemma någonting alls! Hoppas ni haft en bra helg me massa roligheter så hörs vi efter skolan :) puss/ Frida

Vinnaren av veckans blogg är!



En tjej med supercool stil och många inspirerande outfits. Roliga varierade inlägg!
Grattis tjejen!
(klicka på bilden för att besöka hennes blogg)

-

Veckans blogg tävlingen är nu avslutad och vinnaren visas senare ikväll!

KIDS - MGMT

Jag verkligen ÄLSKAR denna låt! Kan lyssna på den här om och om. Kommer fram mycket gamla minnen också..


/Ia

Inspiration


Älskar den här tjejens stil och rolig blogg att följa! Kolla in ni med.

/Ia

Today I´m wearing this !



/Ia

Söndag!

Idag är det söndag vilket betyder fyllekäk och återhämtning för de flesta, men för min del äre bara onyttigheter och tillfrisknande som gäller. Blev väckt imorse av lite oroandesamtal och en sötnos som undrade vad som hände igår? Ibland är det verkligen skönt att vara den enda nyktra kan jag säga haha! Snart ska jag iaf möta upp Frida för att knata ner till donken och äta lite lunch hehe. det är ju trotts allt söndag och imorgon blire hårdträning, så det är man vell värd?



Jag och Frida :S ?

/Ia

Mummsigt?

Idag kör vi på enkel matlagning.. Blev att köpa lite färdigmat uppe i centrum innan vi gick hem till Frida. Jag fick för mig att äta fiskgratäng, såg dock itne så gott ut haha ! Och pizza till Frida. Va tycker ni ser godast ut ?

I´m on my way!


Eftersom jag fick virus i min laptop igår sitter jag på pappas, å hans webb har inte självutlösare.. Så blev lite konstigt när jag skulle ta kort. Men detta ahr ajg på mig nu på dagen, chill å skönt. D.brand jeans + gina t-shirt!

Nu åker jag till Frida

/Ia

snacka om att göra flera saker på samma gång..

jag duschade precis så springer runt med handduk på huvudet, ansiktsmask på, smörjer in benen, lagar lunch och bloggar! men det går fint, nu måste jag titta till maten, vi hörs om ett tag igen. PUSS

/frida

kort, enkelt, rakt på sak & jävligt sant..

Life is now.

-

Sitter här å äter frukost, ska snart hoppa in i duschen för att senare bege mig mot min käre frida! Ska bli en riktigt kul kväll, hoppas bara att kroppen orkar också! men men det märker vi ! =)


/Ia

jackorjackorjackor!

Jag vill ju verkligen ha en pälsväst som jag skrev förut, men även en ny jacka så jag sitter och kolalr runt flör fullt!

Jag tycker man lätt ser väldigt "stor" ut i pälsjackor, men hon var verkligen jättefin i denna ! Önskar att det kunde sitta så på mig med ;)


Men sen är ju frågan hur dom tänkte när dom gjorde denna jacka !? Vanlig skinjacka med BARA pälsarmar.. haha, någon av er som skulle vilja sätta på er denna ?

/Ia

jack tips



Jairo visade mig jackan han har beställt inför vintern och den var grymt snygg! så tips till er killar inför den kalla vintern ;)

/frida

Godmorgon!

Igårkväll la jag mig vid 11 för att bli bättre men det hjälpte inte heller, vaknade med samma huvudvärk som de andra dagarna, men men! Idag kommer bli en riktigt bra dag känner jag på mig, trots mitt mående.. jag får stå ut nu. Först ska jag i allafall ha en lugn dag med spa (hårinpackning, ansiktsmask, fixa naglarna osv.) Present måste ordnas också! Sen kommer ia över på middag så vi får se vad vi lagar för gott innan vi gör oss iordning och kilar över till Milos där det kommer firas ordentligt innan vi drar ut ikväll och möter upp mina andra tjejer också som har firat Amanda innan, oh jag är så taggad.. det kommer bli bra!

Nu blir det en alvedon och frukost i hopp om att det kan hjälpa lite..

/frida


en mysig låt!

My evning

Fortfarande sjuk(förlåt att jag klagar hela tiden!) så ikväll blev det lugnt igen eftersom jag inte kan göra ngt alls.. Så det blev katten, soffan och god B&J cookie dough mumms! Snart blire sov dags, min medicin gör att man somnar hela tiden haha. Så lika bra att lägga sig =)


/Ia

idag..

 

svårt att fota denna outfit men har i allafall haft på mig ett par svarta jeans med ljusbrunt skärp och en blåvit randig skjorta! Till det ballerinaskor och en svart mockajacka, och beigh väska!

eftersom jag är lite halvsjuk och inte heller kan dricka ikväll pga. mina utslag så ligger jag bara hemma i soffan och glor på film istället för att ha en rolig kräftskiva ute på henkes land med mina söta tjejer, men det är väl smällar man får ta! Jag hoppas min madde festar för mig också.. PUSS

/frida

me want



Igår var jag och tjejerna i stan under håltimman och kikade runt lite och köpte en present till fina Amanda som ska firas imorgon! men jag hittade den här jackan till mig själv, den är fin men samtidigt så mjuk och skön så man kan ha den till allt! perfekt.. men just nu måste det sparas lite pengar så får vi se sen!
/frida

Tips från coachen

haha.. skämt och sido!

men jag tänkte tipsa er om en hemsida där man gör sin egna goodiebag med två varor (utbudet är inte så stort men kul ändå!) som man sen får hemskickat helt utan kostnad, den ända haken är att man får svara på ett litet frågeformulär om vad man tyckte om prodkukten, låter inte så jobbigt va?

så klicka in här!

Varorna som jag snart får hem och ska testa är:



/frida

new leggings?

Eftersom jag nästan aldrig går i jeans utan nästan alltid i leggings blev jag sugen på att klicka hem lite olika modeller. Fastnade speciellt för dessa två !

/Ia

Dady´s little girl

Complaint department!

Igår när jag kom hem blörjade jag plötsligt må riktigt dåligt. Kunde inte somna och knappt röra mig, mamma och pappa var heller inte hemma så visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Tillslut somnade jag av utmattning och när jag vaknade för en stund sen var kroppen så seg att det känts som jag sprungit ett Marathonlopp eller ngt. Nu ska jag vila och ta det lugnt..

Usch va jag klagar !
/Ia

night

Det har inte hunnits med så mycket bloggandes idag, men tar igen det imorgon förhoppningsvis! nu ska jag över till pappa och lägga mig, godnatt och sov gott! :)

/frida

9 september

Life isn´t about finding yourself. Life is about creating yourself

my day

Hej på er!

Efter skolan mötte jag upp min fina mamma och köpte skal till min mobil och sen åkte vi till bålsta och tittade lite affärer! Jag har fått med mig två plagg hem idag men det gick inte alls att foto dem något vidare så ni får se när jag bär plaggen istället! Nu kom jag precis hem och har ätit lite middag.

Kvällen kommer bestå av lite ändrignar på mitt CV, jobbsökanden, lite matematik och allmänt lugnt!
Hoppas ni haft en toppendag, jag har gått runt med huvudvärk hela dagen vilket har gått ut på mitt humör litegranna, men nu börjar det bli bättre- eftersom jag vet att jag kan slappa bäst jag vill ikväll med endast lite småsaker att göra!
 
puss/ frida


bästa mamma, jag älskar dig!

of we go


Nu ska jag iväg på en grej, fast jag helst hade legat hemma å vilat upp mig. Men detta är ett måste så det är bara tt kämpa ! Sen blire VERKLIGEN vila! Skriver när jag kommer hem =)

/Ia

Mitt personliga horoskop idag


Ganska roligt att man skriver in sitt person-numer så får man ett personligt horoskop varje dag. Så om du också tycker det är roligt med horoskop kan du klicka här och testa själv!

/ia

Having a bad day

Dagen kunde inte varit sämre tror jag ! Allt var emot mig helt eneklt. Började med att jag försov mig så fick stressa till bussen, på bussen somnade jag å fick gå av en station för sent. Sen kommer jag till skolan och knner att jag mår jättedåligt så tittar på baletten och vänder sedan hem igen. När jag är vid tunnelbanan och ska ta upp mitt busskort vänder jag mitt té upp och ner å allt rinner ut över mig! woho! Missar tuben..

Men nu är jag hemma! Och fick ett väldigt glädjande mejl. Berättar kanske mer om det senare ikväll..

/Ia

jacket



.. att ha den här jackan på mysiga höstpromenader eller så. Älskar luddet i och färgerna på jackorna. Svårt att bestämma sig för vilken bara, älskar khakigrönt men gillade mer det vita luddet i den marinblå jackan, så kanske den ändå! ska absolut kika på den här inne i stan någondag! Puss

/frida

Soligt!

Jag vaknade precis och har ringt ett viktigt samtal. Så nu ska jag klä på mig någonting och möta Jenny för att ta en morgonpromenad och snacka av oss, blir en superbra start på dagen!



/frida

Koftor..

Untitled





Eftersom hösten är en riktig mysmånad är det klart att man måste ha snygga mysiga och härliga koftor också! Här är några jag hittade när jag kikade runt. Blev lite suddiga bilder men hinner inte ändra det nu.

Ska gå och lägga mig nu direkt eftersom sömn är väldigt bra för att hyn också ska må bättre, haha snacka om att jag anstränger mig.. har inte lagt mig såhär tidigt på evigheter! Imorgonbitti ska jag upp tidigt för att ringa ett samtal och sen kommer Jenny hit innan skolan, perfect. Puss på er och godnatt! /frida


-


/Ia

glam



På jazzen dansade vi till den här låten, och koreografin var grym! svårt pass då jag missade förra veckan men riktigt roligt, fastnade för låten också..

Kan tänka mig att det är lite tråkigt att bara läsa om när vi skriver om dans och så vidare hela tiden, så ska försöka ta lite kort eller kanske filma nästa veckan, det kanske är lite skoj. så förstår ni vad vi håller på med ;)

/frida

hm??

Funderar på om jag ska klicka hem dessa boots? Finns på ellos i märket Sthlm DG och kostar 499 men jag har 40% rabatt och då blir det endast 299kr. Rätt billigt måste jag säga ! Dock gillar jag ju dom andra liiite mer som ajg bloggade om för några dagar sedan. Men dom var ganska mycket dyrare.. såå va borde jag göra ? :S


Så va borde jag göra? Dyra jättesnygga eller billigare nästan lika fina?

/Ia

Veckans blogg!!

dance dance dance

Jag ska slänga på mig mjukisarna nu och dra iväg till tåget för att testa en jazz. Skulle egentligen dansat 3 timmar i sträck ikväll men det kommer jag absolut inte orka så kör bara det första passet!

Inte särskilt sugen att träna idag egentligen men det är bara kämpa sig dit och köra, hemma rätt tidigt igen så det är skönt! puss på er, hörs senare

/frida


Always here for you, no matter what!

promenad..

Jag vet varför jag har fått som utslag/finnar nu i slutet av sommaren så jag ska ordna det också, men jag börjar och se om den här garnier ansiktsmasken kan hjälpa till lite och iallafall minska på utslagen!



Lutar mot den här just nu.

såhär skrev en person om produkten:
Garnier pure active är en djuprengörande peeling som hjälper om du har stora porer och mycket pormaskar. Dessutom blir huden mjuk och len. Du får syndligt resultat från första tvätten och din hud känns henast fräshare. Den inehåller små korn som tränger in i porerna och tar med sig smutsen ut. Jag använder mina varje dag och det ger resultat, men kan bli lite röd och irriterad direkt efteråt som med vilken peeling som helst och den kan dessutom svida lite men det är helt klart värt det! Även om du tycker att den är dyr i förhållande till andra peelingar och tänker "peeling som peeling" så lovar jag att det är skillnad! Jag har provat många olika och det här är helt klart den bästa hit tills.

Så nu blir det en promenad upp till apoteket så hörs vi lite senare!
puss/ frida

vad tycker ni?



Kan vi få höra eran åsikt nu, denna sortens byxdress- är det hiss eller diss?
/frida

Morning!

Jag vaknade för en liten stund sen och kom precis ut från duschen! Jag vet tyvärr inte om jag kan gå då jag har hostat hela natten så jag har huvudvärk nu och så har jag fått utslag över hela ansiktet.. men får se hur jag mår när det är dags!

/frida

God morgon

Sitter å äter frukost nu, som vanligt vid den här tiden!
Helt slut dock, hade gärna legat kvar i sängen några timmar till
 men vi har produktion nu på morgonen vilket känns viktigt.
 Så nu blire att försöka vakna till med lite hostmedicin kanske. haha!

/ia

hur tänkte han nu?



OKej jag måste erkänna att våran matteärare är lite skum och underlig många gånger, men idag var jag bara tvungen att ta kort när han skulle hjälpa en elev och ställde sig på alla fyra på bordet för att hjälpa honom med talet, haha det är ju inte fullt normalt kanske.. /frida

quote


/Ia

hard work work

Idag blev det vårdcentralen efter skolan och dem skrev ut både antibiotika och cocillana så det blir en vit helg även denna helg, kul ! Jag som hade massa planer, men men! Sen mötte jag Frida och vi gick ner till Cafe Cino och åt god middag innan vi begav oss till dansen. Var så galet kul!! Jag och Lydia går samma jazz och älskar läraren hon gör otroligt bra koreografier, man blir så happy. Sen hade vi waaking allihopa (jag lydia, frida å tessie) och alla vi var nog lite för trötta idag så blev mest flum, men jag hade kul iaf!


Och detta tränade jag i idag, skönt!!

/Ia

today..


I´m wearing this!
Idag har det varit strålande sol och eftersom jag började så sent och behövde fixa lite innan så tog jagf en promenad upp till tåget innan jag åkte till skolan, riktigt skönt! hade kort skoldag och sen möttes jag och ia upp för att käka middag och leta lite present till en vän som fyller år i helgen. Sen var det dans med tessie som gällde, likakul på streetjazzen som vanligt och sen var det waacking som är lite skum.. och jag var övertrött så gick väl sådär- men vi hade kul ändå och gjorde bästa utav situationen!

/frida

Hiss eller diss?

Kollade runt på kläder på asos.com å hittade denna jacka. Tänkte bara, vem går med en sån här jaka ute på stan? Visst var den gullig men känns den inte lite för mycke för att knata runt i på stan. Hiss eller diss? va säger ni ?


/Ia

Tips mot förkylning..

Just nu känns det ju nästan som att hela Sverige har drabbats av förkylning och hostan vilket gör att man blir väldigt trött osv. Därför har jag nu börjat ta Enchinacea som är ett extrakt av blomman Echinacea purpurea som även innehåller C-vitamin. Enchinacea förebygger och lindrar förkylning samt gör att man blir piggre!
Såg nu att det inte bara är i tablettform Enchinacea finns utan även som te!


Detta är inte den sorten jag har men hittade inte bild på min..

/IA

lovely



lite suddiga bilder, men en byxdress är verkligen att rekommendera, så otroligt skönt och praktiskt. Så om ni inte har någon bör ni skynda er att införskaffa en!

/frida

mums!



vaknade precis och sitter nu och äter frukot! ska snart hoppa in i duschen innan jag börjar städa rummet och packa ihop lite saker då jag ska hem till pappa idag!

/frida

God morgon!


Sitte här och dricker Chai-te, ska snart börja bege mig mot bussen. Idag har jag bara två lektioner, danshistoria och dansimprovisation & komposition så det är nice! Ska ha utvecklingssamtal också innan jag möter mina fina och vi åker hem till mig ett tag innan dansen ikväll! Det ska iaf bli en nice dag, fast idag kör jag på myskläder så det känns inte så kul att visa för er!

Ha en bra dag allesamman =)/Ia

mine



älskade materialet på tröjan, att den var lite längre bak, att man kan ha den både till vardags och på träningarna- den ska bli min, redan i veckan!

commerical



Jag och min älskade tessie dansade förra terminen commercial vilket är en riktigt rolig kurs! vi valde dock att inte vara med på showen då vår lärare gav oss koreografin ca. 2 gånger innan och jag var inte så förtjust i själva koreografin vilket gör att man inte gör likabra ifrån sig och man får inte ens lusten att anstränga sig för att sätta den inför showen och under press. Man ser att dem inte har tränat länge på just den här dansen, men här är i allafall resultatet och det blev bättre än förväntat tycker jag!
/frida

Good night and..



/IA

Dagens citat;


/Ia

hjälp gärna till!



antingen en lite tajtare och längre modell eller en oversize och mysig?
/frida

My new d.brand jeans!


Syns kanske inte så bra men jag lovar en bild när jag har dem på mig så fort jag använt dom!

/Ia

snabbt i provrummet..



/frida

a big ring.

Kollade nyss runt på lite smycken och hittade denna fina ringen.

Gillar verkligen stora ringar och fastnade för denna. Finns hos
kyssjohanna och dom har väldigt mycket andra fina smycken !

/IA

uppdate..

Förlåt för dålig bloggning idag, försov mig imorse så jag har inte kunnat blogga och haft fullt upp hela dagen! Nu kom jag precis hem från dansen, otroligt skönt att vara hemma! Dansat ganska mycket idag... Imorse hade vi produktionsjobb så jag och min grupp jobbade med våran koreografi, tror resultatet kommer bli grymt fast vi inte komit långt än. Sen var det jazz direkt efter vilket var galet jobbigt + att hela klassen nästan var sjuka precis som ja så kanske inte var världens effektivaste lektion haha. Sen street nu ikväll på DC, intressant.. haha!

Kom på att jag inte visat upp mina jeans från d.brand än, kommer lite senare ikväll. nu blire middag!

/Ia

Jazzfunk

Jag sitter nu och väntar på att få veta om jag får dansa eller inte, hoppas hoppas hoppas! I såfall börjar den om 10 minuter :) vi hörs senare när jag är hemma ikväll! / Frida

my day

Idag börjar jag inte förens 13.45 så har varit en riktigt skön och lugn förmiddag, jag slutar också 15.15 så jag ska inte klaga på denna dag. ställde mig i kö på jazzfunk klockan 5 ikväll så jag hoppas jag får en plats!
Innan träningen går jag nog och kikar lite i stan och sen sätter mig och pluggar lite så jag slipper ta allt när jag kommer hem. PUSS/ frida

snyggt och enkelt!

Untitled

Godnatt!



alldelles för mörkt här för att det skulle gå att ta en bra bild, så blev ett klick sen gav jag upp!
men nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon igen, puss.

/frida

inför hösten



ett tips till er som lätt blir deprimerade av höstrusket är att ta en fika med en vän eller någon du tycker om lite extra i allmänhet, det piggar upp så otroligt mycket och kan verkligen göra din vardag så mycket bättre!

/frida

Dagens citat


/Ia

vilket kap!



dessa jeans är från H&M och kostar endast 99 kr! Jag har ingenaning om varför eftersom dem ser snygga ut på bild i allafall. Jag skulle absolut satsa om dem fanns i affär och man visste hur dem satt, känns onödigt att beställa när dem kan vara hursomhelst. så jag hoppas att dem kommer ut i affär, men
ett tips om ni är ute efter billiga och snygga jeans!

/frida

stjärntecken



köpte vecko revyn så resan hem inte skulle bli så långtråkig vilket verkligen fungerade! satt där och tyckte det var riktigt skönt faktiskt.

Varför jag tog kort på mitt stjärntecken och dess förklaring är för att det verkligen passade in på mig den här månaden! När jag sitter här och tänker på det kanske jag borde lägga in dagens stjärntecken varje morgon när jag är på väg till skolan och läser metro, kanske kan vara roligare än att bara skriva att jag är på väg till skolan..haha!

/frida


I like



Uppe i Gävle hittade jag dessa snygga skor på rean. Hade tänkt att köpa ett annat par men slutade med att jag gick ut från affären tomhänt då jag inte kunde bestämma mig och ändå behöver spara lite pengar nu!
Men gillar den speciella men ändå vanliga färgen som kan liva upp en tråkig outfit väldigt enkelt.

/frida


dancing is a lifestyle

Imorgon är första gången jag ska ta street klasser, lite halv nervöst faktiskt. Har nestan bara dansar klassiskt tidigar (Jazz, modernt och balett) så ska dansa street på dc.

 Detta står om våran danslärare;
Robert har undervisat hiphop/freestyle/newstyle/newschool sedan -91 på olika dansskolor runt i stockholm och haft workshops runt i sverige och utomlands. Han är utbildad av Gabriel Moraga (Nine degrees) James Higgins, Tony Gogo (The gogo brothers), Greg Pope (The lockers). På klasserna jobbar vi efter läran “educate before you recreate”, med andra ord vi lär oss grunderna och sedan utvecklar det för att hitta sin egna personliga dansstil med hjälp av den egna personens karaktär, attityd, energi, flöde, stil och fantasi. På klass är koreografier en viktig del för att se variation och hur musiken styr dansen beroende på hur det är uppbyggt. Han är mycket insatt i danshistoria inom funk och hiphop. Robert undervisar även på vår danslinje och förberedande danslinje.

”På mina lektioner kan du som elev förvänta dig att få lära dig grunderna och varierande koreografier inom de olika stilarna.”

shoeoholic


Dessa två par skor fastnade jag för under min lilla tripp i stan. Har verkligen börjar gilla lite mer "käng" aktika skor som jag tycker dem första är lite som. Och dem andra är verkligen perfekta för en ute kväll då det är platå och nu när det börjar bli kallare också så man slipepr gå i pumps.
Hm, ska man sattsa på dessa kanske ? Fast jag älskar ju verkligen dem jag bloggade om i förrgår..


/IA

Tåget

Jag sitter på tåget hem nu och blir upp plockad i Upplands Väsby för att åka på middag hos mormor :) kan tyvärr inte lägga in några bilder via mobilen än så länge så roligare inlägg kommer ikväll när jag är hemma! Puss/ frida

Sunday

Blev en tidig lunch idag, nu ska jag dra in mot City!


Grönsaker + thaimat


/Ia

Kent - Stay Whit Me

Sitter och lyssnar på denna låt samtidigt som jag dricker in morgon-espresso, mumms! Ska snart hoppa in i duschen, skriver mer sen!



/IA

godnatt

Bion var galet bra! En film som är riktigt sevärd om man vill ha sig ett gott skratt hihi. Nu tänkte jag iaf säga godnatt från mig och ringa en sötis, hoppas ni alla är ute och roar er med en god drink i handen eller har en mysig hemmakväll med någon ni tycker om. Vi hörs imorgon !

P.s, imorgon tänkte jag göra en sammanfattning i bilder om vad jag gjort i sommar, om jag hinner..



Sommarsommarsommar


/IA

Today I´m wearing this!



/IA

På bio ikväll!

Fortsätter på samma spår som resten av veckan så man blir frisk nån gång!  Så ikväll blir det alltså bio, vi ska se den nya filmen;

I rymden finns inga känslor 

18-årige Simon delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Förändringar är något han bara kan hantera i små doser och när allt blir för jobbigt gömmer han sig i sin tvättunna, fylld med självlysandestjärnor – han gömmer sig i rymden för där finns inga känslor.

När Sam blir dumpad av sin flickvän och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Hanger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simon vet ingenting om tjejer och kärlek …

Hoppas att detta är en såndär bra svensk film, känns som att alla svenska filmer som görs antingen är jättebra eller jättedåliga! Men en, har inte så stora förhoppningar då jag inte hört om filmen fören nyss hihi.

Ha en bra kväll! /IA

träningsväska



har länge behövt och velat ha en träningsväska jag kan ha till dansen så man får med sig skorna, vattenflaska och det nödvändigaste.. så tråkigt att köpa bara! men dem här gillade jag, kanske borde satsa!?

/frida

jewlery


Fick detta fina armband av söta Tessie när jag fyllde år & det har används fligit. TYcker det passar så bra till nästan allt man har på sig och är ett sådant arband man aldrig behöver ta av sig. Älskar smycken, det gör verkligen mycket för outfiten ! =)

/IA

-



Pannkakor med jordgubbar var det jag lagade till lunch ! Så otroligt gott, börjar älska pannkakor mer och mer för varje år hihi.

/IA

magaluf



hittade en bild från en partykväll i magaluf, vill tillbaka!

/frida

4/9

Be who you are, And say what you feel because those who mind don't matter , and those who matter don't mind.

matmatmat

Onyttigt men gott.. Va tror ni jag ska äta till lunch?



/IA

Upptåget

Sitter på upptåget till Gävle nu och ska spendera resten av helgen där vilket blir toppen! Får se om det blir en lugn, mysig kväll eller utgång:) hoppas ni har en bra lördag så hörs vi antagligen snart igen då jag sitter riktigt uttråkad på tåget!:) puss på er/ frida

vardagstips

Sitter här och skriver lite medan Ia lockar mitt hår!

Ett enkelt vardagstips är att köra med lockar fast man bara ska till skolan/jobbet, träffa en vän eller något annat skoj istället för att man endast använder sin locktång för partynätterna och dylikt!
Det ser så mycket roligare ut vilket också får en att känna sig snyggare som i sin tur leder till bättre självkänsla. så ett tips från mig är att locka håret till vardags!



tänk att ha sånt här hår varje dag;)

/frida

Godnatt

Nu är blir det att lägga oss i sängen med vårat favorit te, godis & filmen som vi missad på tv idag!


Godnatt

/Ia

från en mysig promenad till rena motsatsen

Vi bestämde oss för att ta en mysig promenad och var ute ett bra tag i varma mysiga höstkläder (dock inte lika snyggt, men vad gör man!) men påvägen hem förändrades våra åsikter dessvärre av denna mysiga promenad när en skåpbil och en lite mindre bil stannar tätt inpå varandra och börjar ropa/skrika och öppna dörrarna medan vi stog så nära att dem i princip bara kunde dragit in oss.

Vi började självklart springa och hörde bilarna vända. I den paniken var det svårt att tänka vad som var den bästa utvägen och vi var bara livrädda och sprang. Man hörde hur bildörrar smälldes och någonting mer men ingenting man kan sätta ord på hur allting var. vi sprang och sprang samtidigt som vi skakade och försökte lugna ner oss själva och varandra.. vilket inte gick likabra. ville springa hem men kom på att vi måste över vägen då där bilarna kunde varit så vi sprang igenom staket, ängar och småvägar för att komma på en lösning. Och där var den för stunden, vi kom på att fritidsgården ligger i närheten så skyndande oss dit! personalen var urgullig som vanligt så vi fick skjuss hem och hon snackade med de yngre flickorna så att alla tog sällskap hem!

de här kanske inte låter särkilt läskigt, men i den sitsen får man verkligen panik..
Nu är vi i allafall hemma och det är urskönt! vi laddade precis ner en film och ska dra på oss en ansiktsmask!

/frida&ia




Medans promenaden fortfarande var mysig!

survivor



Thought I couldn't breathe without you
I'm inhaling
You thought I couldn't see without you
Perfect vision
You thought I couldn't last without you
But I'm lastin'
You thought that I would die without you
But I'm livin'
Thought that I would fail without you
But I'm on top
Thought it would be over by now
But it won't stop
Thought that I would self destruct
But I'm still here
Even in my years to come
I'm still gon be here

I'm a survivor
I'm not gon give up
I'm not gon stop
I'm gon work harder
I'm a survivor
I'm gonna make it
I will survive
Keep on survivin'



Mycket känslor. mycket tankar. många frågor. få svar.
/frida

Kladdkaka

Nu kom vi nyss hem, fy fan va jag hostar så nu blir det lite kurering med en nybakad kladdkaka!


Fina saker  va (a)?

/Ia

dagens citat- 3/9

Life is about timing.

3/9

inspiration

-



/Ia

hemma!

Nu kom vi prcis hem till Frida efter att ha kollat runt lite i stan. När jag kom till skolan imorse så mådde jag inte alls bra längre så frisk är jag inte! Därför blire inge Gävle ikväll så blir en lugn kväll så man blir frisk nån gång! Snart ska vi iväg på middag, mumms!

/Ia

Tåget

Jag och ia sitter nu på tåget på väg hem! Ikväll blir det middag hos lovenarna där det även kommer bubblas och dricka skumpa kan jag tänka mig ;) här är första inlägget via min nya telefon så en liten test :) hörs senare, puss på er! / Frida :)

Godmorgon!

Jag tror faktiskt det skedde ett under, jag känner mig nästan helt frisk! Wohooo! Så idag blir det skolan, tro mig jag har längtat. Nu ska jag käka klart frukosten innan jag drar mig mot bussen. Vi hrös sen.
Juste idag ska jag hämta mina jeans också!



/Ia

snabbis

ska göra mig iordning lite och springa till bussen!
Idag är det fredag, gu så skönt.. jag har dessvärre blivit sämre och fått ont i halsen också, men det ska nog gå över- vill ju till Gävle i helgen utan att må dåligt!

Men ha en bra dag, jag ska försöka blogga via telefonen! :)


ni får en till mysig men härlig låt av mig!

/frida

godnatt

Someday someone will walk into your life and make you realize why it never worked out with anyone else.



/frida

Sweet dreams


Nu säger jag Godnatt från mig & så hoppas jag på ett under så ajg vaknar upp helt frisk imorgon.

Dagens citat:
You're alive. Do something.
The directive in life, the moral imperative was so uncomplicated.
It could be expressed in single words, not complete sentences.
It sounded like this: Look. Listen. Choose. Act.

/IA

Hatar/Älskar

Jag Hatar att vara sjuk, Jag Hatar att hosta, Jag Hatar att sitta hemma, Jag hatar att inte ha ngt att göra, Jag Hatar att behöva skippa planer , Jag Hatar att inte träffa vännerna varje dag, Jag Hatar att inte kunna träna

Men jag Älskar att Frida bor hos mig i helgen om Gävle inte blir av, Jag Älskar att jag ska få nya jeans imorgon , Jag älskar höstmyset & jag Älskar att det är fredag imorgon även om jag är sjuk.
Så det är nog rätt bra endå =)

/IA

the vicodin song



På ett sätt kan jag faktiskt säga att början av hösten nästan är min favorit årstid. Många brukar hamna i höstdepression och tycka allt är grått och trist. Jag däremot tycker det är urmysigt att istället för att parta dygnet runt som man brukar göra under sommaren få krypa ner under en filt med en kopp te, ljus och härlig höstmusik.

Här är en favorit man inte släpper, så mysig!
sån tur att jag och ia känner likadant inför hösten, blir många mysiga hemmakvällar med massa prat och härligheter, älskar det.

/frida

replay



har varit ute efter ett par gummistövlar ett tag då jag tycker det är riktigt snyggt, bekvämt och smidigt inför vintern/regninga hösten!

dessa var lite väl dyra för ett par gummistövlar tycker jag personligen men man ska ju trivas ocks, annars skulle jag ändå inte använt dem. Jag är riktigt nöjd!

/frida

lovley


Brukar verkligen inte gilla såna här skor med kilklack som är "helfärgade" alltså där klacken inte är i annan färg. Men jag
ÄLSKAR dessa! Testade dem idag på Nilson, dock kostar dom 699kr, men man kanske borde satsa endå?
skoorskorskor!

/ IA

dark



i helgen klippte och färgade ia sitt hår och det blev supersnyggt, men nu görs ett nytt försök till ännu lite mörkare färg inför hösten! hon står och sköljer ur färgen just nu så vi får hoppas att det blir som tänkt, jag tror att det blir ursnyggt, eller vad tror ni?

/frida

love it





blev en mysig fika i solna centrum med massa hemligt snack om allt mellan himmel och jord, eller var det något speciellt vi pratade om kanske? ;)

/ frida

på bibblan!

Sitter här på biblioteket å väntar på att syster ska logga in så man får prata lite med henne, frida har precis köppt ett par dö-läckra stövlar som ni får se senare ikväll! Snart väntar en god fika på espresso house innan jag ska hem å decka i min soffa igen, frisk nu tack!

/Ia

Sick


Skulle gå till skolan idag men hostade så galet mycket imorse att jag omöjligen hade kunnat varit med på baletten i 3 timmar. Så nu har jag missat ännu mer.. Sitter iaf hemma med min bästa vän Cocilliana.Cocilliana gör mig dock väldigt trött men jag hostar iaf inte lika mycket hihi. Aja, väntar på att Frida ska sluta skolan så hon kan komma hit å göra mig sällskap!

/Ia 

design

NU har vi fått en jättesnygg ny design av Sandra, tack så mycket! =)

För håret..


Fick dessa av syster efter jag färgat håret.
-Gliss Schampo för färgat hår, bevarar hårfärgen & gör håret glansigare.
-Gliss boost serum,  även detta är för färgat hår. Som man applicerar i fuktigt hår. Reparerar skadat hår och jämnar ut hårstrån, ger intensiv glans & lyster.
Jag gillar verkligen boost serumet, själv brukar jag ha det när håret är tort vilket gör att det inte ser så frissigt ut osv, me like!


Waterclouds, Fluffy clouds mousse.
Jättebra mousse som inte kladdar och gör håret lätt att forma. Använder även denna nu med tanke på att jag har luggen som ska fixas hela tiden hehe. Brukar inte gilla mousse då håret brukar kännas så kladdigt och tjockt efter man haft i mousse men rekomenderar verkligen denna!


/Ia

bra å ha grejer

Kände mig lite bättre nu på eftermiddagen så jag bestämde mig för att möta Carro i centrum å ge henne sina pengar jag hade. Å då kunde jag ju inte motstå att kolla runt lite en snabbis & detta fick jag med mig hem!

En mössa från stadium, jacka från Lindex & kort t-shirt från h&m som är perfect att träna i.
Sen ett hårband, strumpbyxor och lite annat tråkigt..
Kan iaf vara stolt över migsjälv då det bara var saker jag verkligen behöver å hade tänkt köpa!

/IA

Pälsväst

Även i år ser man många pälsvästar överallt. Var ute efter en förra året men hittade ingen som passade bra och fortsätter därför leta även i år. Jag vill dock ha en i lite mer "vargfärg" alltså mot det gråa hållet. Men finns ingen som sitter bra ..

Gillade färgen på den här men tycker dock att den är för lång.. Får fortsätta mitt letande!

/IA

så skönt



sen jag kom hem från min pw har jag sprungit runt såhär i hemmet hela dagen, så skönt att bara slappa i myskläder. men snart ska jag dra på mig något och möta upp tessie för att åka iväg på ett jazz pass, ska bli skoj!

Puss - frida

HAHA



Finns väl inte så mycket att kommentera om den här bilden egentligen.. riktigt kul hade vi i allafall ;)
meningen var att Amy skulle ge lappen till mr. secret men så blev det tyvärr inte i slutändan, haha.. eller det kanske var tur det!

/frida

för mitt eget välmående



det har blivit alldeles för mycket festande och skräpmat under sommaren och för lite träning, så nu får jag skärpa mig. lär ju fortsätta parta på helger men inte varje dag som man gjort på lovet. ska ta tag i träningen ordentligt nu också, dansen började i veckan och jag kom nyss hem från en powerwalk på 1,5 timma.. tillbaka till de vanliga rutinerna, det behöver jag verkligen nu!

/frida

Teardrop - Massive attack



Har blivit helt beroende av denna låt, så höstigt mysig låt. Vill bara göra världens härligaste moderna koreografi till denna hihil..  Visst Lydia?

/Ia

snygg danströja



När man tränar gillar jag att ha lite pösigare tröjor som ändå är snygga. Eftersom jag ska iväg på söndag med tessie och köpa lite nya danskläder så ska jag nog spana in den här ordentligt, för mig blir det nog den vita!

/frida

underbar september dag

Vaknade upp för en timma sedan och hade försovit mig, och det var ingen idé att snabba sig på då hela skoldagen slutar vid 11. Eftersom det är en underbar start på september solen så ska jag nog vara duktig att ta en powerwalk med hög musik i öronen om ett tag. men först ska jag sitta och slappa!



bjuder på en bild från 1:an.. haha!

/ frida