tidig morgon

Uppe rätt tidigt idag för att hinna med allt! Ska hoppa in i duschen nu för att sedan göra en ansiktsmask och måla naglarna lite fort, sen kommer ia hit och vi ska göra oss iordning lite och leka lite med wii haha. Därefter kommer de andra tjejerna vid 1 då vi ska börja fira vårt nyår, kommer bli grymt. Det blir att beställa pizza, några goda cider och en massa snack innan vi måste göra oss iordning och dra vidare till milos där det blir nyårsmiddag med hela gänget! Därefter blir det antagligen lokalfest här i kungsängen men vi får se om det blir före eller efter tolvslaget :) Kommer bli bäst i allafall, vi hörs nog lite senare för nu ska jag fixa lite härhemma. Puss!

/frida


vi förra året <3

shopping


ett par skor perfekta till party nu i det här vädret men funkar också i vanliga fall, ursköna.


Två underklädesset som jag verkligen var i behov av, tunna strumpbyxor, solpuder och en spetsbody.



en sorts korsett eller vad man ska kalla det och den beigha klänningen(tänkt köpa den svarta i flera månader..) men den är självklart slut, och det var inte helt fel att hon råkade dra av en massa på klänningen så jag fick den för 100 kr! kap!


en vanlig beigh kavaj att ha som jacka i vår eller till något snyggt och en vanlig frida-blus.

Justja kom på nu att jag glömde några saker, men detta får duga. väldigt svårt att fota utan att ha kläderna på men hoppas man ser någorlunda. Nu ska jag sova, godnatt!

/frida

ha en bra dag!

vaknade vid 10 och skyndade mig upp till Jenny där vi åt frukost tillsammans och pratade i några timmar, supermys.  Nu ska jag göra mig iordning för att åka iväg till upplands väsby för att shoppa lite, me like. Ikväll visar jag det jag köpte! Puss


Någon mer än jag som taggar för imorgon!? woh

/frida

yestardays




Lite av gårdagens shopping, svårt att få bild på kläderna!

/Ia

29/12 2010

Idag blev det storshopping för både mig och Frida. Ska försöka lägga upp lite bilder ikväll om jag hinner/orkar.. Kanske ska lägga upp lite av det jag köpte i London också =)

/Ia

Parfym


Idag köpte jag denna parfym från Marc Jacobs - Pomegrante.
Gillde den starkt & köpte den stora (300 ml) så nu har jag en parfym som räcker länge!

/Ia

Segisdag & Lussisar

En riktigt seg dag! Har sovit läänge, gymat, kollat på film med Johanna & nicklas´och nu sitter jag vid datan. Skulle egentligen träffa Jenny men tiden blev tight. Funderar på om jag ska orka ta mig ner till centrum å köpa en hårinpackning innan Frida kommer.. Eller sova kanske. .. Åh ska bli så kul att träffa Frida idag
känns som det var riktigt länge sedan!


Jag är jättesugen på lussebullar!! Har bara ätit en i år tror jag...

/Ia

Christmas in London

Nu är jag hemma från London, vi hade det riktigt bra. Men skönt att vara hemma igen hiihi. Kom hem runt 8 och då gick jag ner till gymmet. Nu blire snart duschen å sen sova!



/Ia

sweet

Igår blev det som sagt super lugnt efter jobbet vilket var skönt. Somnade också tidigt så sovit mer än tio timmar. Idag blir det mellandagsrea shopping i hopp om att hitta någonting kul, men först tänkte jag spela lite wii.. haha!



/frida

jobb (igt)

Nu blir det jobb några timmar sen hem och slappa, är nog sjuk.. tusan! Så det kommer bli en jättelugn kväll för mig i allafall. Ha en bra dag på er!

/frida


Dålig kvalité på bilderna men här är jag och mina fina tjejer i allafall!

25 december

Idag har vi spelat nintendo precis hela dagen, haha.. riktigt beroende framkallande!  Blev precis klar med kvällens enkla utseende vilket blir lite smink, jeans och vit tunika samt gårdagens lockar- orkar inte anstränga mig mer än så, eller inte hunnit rättare sagt eftersom vi spelat. snart kommer ellan och jessi och hämtar mig i allafall för att vi ska börja föra hos Jenny innan det blir mp ikväll. Får inte bli alltförsent eftersom jag jobbar imorgon men det löser sig, ha en bra kväll! puss


julklappar


En korg med massa härligheter som underkläder, nagelsaker, hudkrämer och mycket mer.


Världens bästa locktång, specialbeställd så jag fick den i zebramönster- så himla bra! Tog aldrig kort på tången så ni får se mina lockar istället hihi.

 
Ett nintendo wii- som jag längtat haha! Nu jäklar, fick spelet Just dance 2 också :)



Sen fick jag fina silverörhängen, en morgonrock, en massa pengar osv- är supernöjd!
Fick allt jag önskade mig och mycket till, lovely. men nu ska jag äta lite frukost och sen blir det väl till att ta ett danspass! Vi hörs senare, puss.

/frida

christmas

Min julafton har varit superbra. Började självklart med glögg och kalle anka för att sedan äta julbuffe och öppna julklapparna efter det, därefter är det lite fler julklappar i vår julklappslek och en massa snack och mys med goda drinkar.



/frida

Having a bad day

Gillar inte när man aldrig blir tagen på allvar som ungdom i sverige, men thats life.

Idag var jag inne i stan på ett litet möte som gick bajs och sedan mötte jag upp Jessica för en fika. Frösihjäl och åkte hem rätt tidigt. Nu är planen att gå ner på gymmet en sväng & ikväll kommer kanske David hit och hjälp mig packa. Imorgon drar jag till London!!


Dance baby dance

Dec. 21, 2010

Känns som det var evigheter sedan jag skrev.. Men som sagt min dator är fortfaradne pålagning och så lyckades jag fixa virus på pappas dator nu också som jag fått låna så har INGEN dator alls.. ( bara den i mammas å pappas rum men den är seg) vilket gör att ajg itne är inne på datorn nu.

Har haft massor för mig dessa dagar känns det som, igår var jag med tjejerna hemma hos Amanda å gjorde god mat och kollade på våra inspelade shower, skrattade och hade kul, otroligt mysigt. sista tåget var föresent, missade sista bussen och fick gå hem från stationen mitt i natten. kul.
Idag var det skolavslutning vilket var  galet roligt med lärarshowen, efter det tog jag och min älskade Sofie en lååång shopping tur och jag fick med mig ett par skitsnygga byxor hem och lite anant smått.

Nu ska jag köra lite Yoga innan jag ska sussa, imorgon blire tidig uppgång!!


ditt samtal gjorde min dag.

Lager 157!

Igår gasade vi iväg til Falun för att hälsa på kusinerna för sista gången detta år! Passade på att svänga in på Lager 157 innan dom stängde ochjag fick med mig en supermysig herrskjorta hem samt sockor osv. Lager 157 är alltså ett outlet som har både ett eget märke och massa märkesvaror till bra priser!! Efter vi varit där åkte vi till familjen Markus på 50 årskalas för att runt 10 bege oss hem. Blev en heldagssväng till Dalarna och tillbaka.
Idag har jag degat galet tills ajg bestämde mig för att rycka upp mig och gymma lite så nu kom jag precis hem. Ikväll ska vi träffa Susanna å dem för att planera det sista inför London, nu är det bara 4dagar kvar innan vi åker!!


Bilden är lånad från min systers blogg.

/Ia

because i love you

Åker in till stan och tar en fika, ha en bra kväll/natt- det kommer jag att ha.

/frida

de tre vännerna och frida



Ska man ta ett glas vin i sin ensamhet kanske?


Nej.. Jag har ju Anders, Göran och Ove här hehe..

Nej men snart kommer mina bästa tjejer över för lite tacos och mys innan vi slirar in till stan och möter upp resten, blir super. Puss!

/frida

jullov



Idag är det glada miner, ska dra iväg på skolavslutning nu och sen kommer mina tjejer hem til mig för middag och lite förandes innan andra äventyr! Ha en bra dag, puss.
/frida

lite mys

Sjuk... igen... Blir galen, har sovit i princip hela dagen och är helt slut endå. Emma var här idag också så hon passa på att fixa min arm som inte har fungerar på ett tag nu, hoppas det blir bättre till imorgon. Bra att syrrans bästis är massör och kan fixa till mina muskler då å då hihi. Funderar på om jag ska gå ner och köpa ngt att käka ingen är hemma och kylen är tom. Ikväll ska jag träffa min Frida för lite mys ! Sista gången vi ses innan nyår :O? 



/ia

Uppsatsen om Kon


Jennifer visade mig denna. Haha ni måste lyssna på hela!

/Ia

15-12-2010

Äntligen är steg 1 av 1000 avklarat. Men nu är det påbörjar trots att vägen är lång.

/Ia

I like the way you swing your hips around me

ska äta klart frukosten sen måste jag snabba mig upp till en Uf julmarknad för att köpa en julklapp. Efter det blir det skola där det blir julpyssel och hela köret och sen ska jag julshoppa (förhoppningsvis de sista julklapparna) innan dansen!

/frida

stressigt

Imorse försov jag mig.. inte ovanligt nu förtiden känner jag, skriker min kropp efter lov eller vad är frågan om? Höll först ett tal i svenska C vilket jag hoppas gick okej sen hade vi tjejer lång håltimma (ca 5 timmar) så vi gjorde klart vår UF skylt vi ska ha på julmarknaden på onsdag och så vidare. Därefter var det en till examination i religion och filosofi, hoppas på att det också gick bra. Därefter snabbade jag mig hem och hämtade kläder eftersom dem ringde från jobbet så slutade 9 och blev då hämtat, skönt. ska nu duscha och så vidare innan jag försöker plugga lite. fortsättningen av denna vecka kommer inte bli lugnare precis.. :

Tisdag: Skola, plugga och träna- hemma runt 11
Onsdag: Ingen skola för min del utan har annat för mig, sen på kvällen blir det julmarknad på jensen södra!
Torsdag: skola, julshoppa, hem t. olivia på ekerö, mötta ia för en drink o massa snack för att kunna fira jullov
Fredag: Skolavslutning, fira med en god lunch, utgång med tjejerna+middag
Lördag: Jobb!
Söndag: Åker till björnriket några dagar för att slappa och åka bräda!!!

med detta har jag ett matteprov, filosofiinlämning, filosofianalys och int. ek prov utöver, det gillar vi.. eller?
Men inte ska man klaga, bara kämpa på som man sen får fira med flera veckors ledighet.

väldigt mycket text, läs om ni orkar!


galen tjej.

/frida

gym

Kom precis hem från ett kortare pass på gymmet vågar inte träna så hårt nu när jag varit sjuk så länge så blev bara en timme. Men det var otroligt skööönt!


/Ia

I wish

Försökte sova men gick inge vidare så försöker sysselsätta mig på annat vis. Har målat naglarna, rensat alla papper och satt in dom i rätt pärmar osv, ordnat i mitt smyckesskrin,rensat garderoben och vikt om alla kläder och sorterat om dom, kollat igenom alla skolkataloger från jag gick i 6års.. och klockan är bara 20 i 1 ? Vad ska jag nu sysselsätta mig med ?Känns som det blir en lång natt..


Min fina garderob.. I wish!
/ia

Sugen

Blev lite småkär i denna klännig av märket Qed London. Enkelt och snygg, just my style.
Men som sagt efter veckans all shopping måste jag spara till London. Kan dock lägga upp lite nya bilder på det jag shoppat senare.



/Ia

/Ia

Vinter-sol

Idag skiner solen vacker över Solna, jag funderar på att dra med mig mamma på en promenad.. Helst skulle jag vilja ut å springa eller åka längdskidor men kroppen är helt mör efter veckan och febern är inte helt borta än. Susanna kom hit å höll mig sällskap igår och har precis gått hem nu. Idag ska  vi även köpa julgran tror jag, blir lite tidigare i år eftersom vi är borta över jul och vill hinna se den lite innan vi åker haha.  Måste plugga en del också, får se hure går med det!!

Jag älskar vintern
/Ia

me like

Drar iväg nu. Jobbar imorgon men lite får man väl festa till det! blir vin och massa snack först och sen får vi se om vi hamnar på en hemmafest eller inte. PUSS

/frida

vapiano



Gårkvällen var supermysigt! jag och min fina Carro möttes i stan rätt sent för att sen sitta några timmar till stängning på vapiano med en god drink och en massa snack, måste verkligen göras oftare.

aaaah work work

Ska precis iväg till jobbet och vara där 3 timmar bara så det är skönt. Därefter blir det att möta upp ia för att sen göra en god middag hos mig osv. innan kvällen drar igång med massa roligheter. Får se om jag hinner träffa S eller inte också, men ha en bra dag!


liten tjej, gick i 8an tror jag!

Piss-dag

Kul att sista föreställningen gick SKITdåligt, när familjen va å kolla också. Riktigt dålig dag, är på dåligt humör. Hoppas ni har en bättre fredagskväll än mig.


/Ia

det här är en bra dag känner jag..

Skoldagen var väldigt kort, gick mellan 12.30 till 13.15 sen blev det en mysig fika med Carro och Olivia på mocco. Kom precis hem och ska göra mig någon macka innan Jenny kommer ner på ett glas vin och snackar lite strunt, det gillas. Sen får vi se om det blir party eller mys ikväll, you never know.

/frida


På måndag fixar jag nog mina fransar inför jul osådär igen, mycket behövligt just nu.

crush on you



blev ett par blå jeans och vit tunika/blus instoppat i jeansen. får se om det blir toffs eller utsläppt sen, tusan att jag verkligen var tvungen att tvätta håret.. annars hade jag självklart haft kvar lockarna i håret!

/frida

tipsar

Mellan den 9-11/12 så är det 10% på alla köp i H&M s butiker för de med clubkort , så passa på att fynda julklappar eller något fint till dig själv!  fungerar också att använda sig av rabatten på internet.

/frida

Sysselsättning?

Provet började 8 imorse som man hade två timmar på sig att göra.. men jag gjorde det på 20! så nu är jag lite rädd att allt är fel haha. Såå nu är frågan vad jag ska sysselsätta mig med fram till halv 1 då jag ska titta på en föreställning för att sedan fördriva tiden till 5 då jag har min sista föreställning med Breathe me.. Ingen annan är i skolan då vi är lediga fram till våra föreställningar om man inte ska repa. Förutom jag som hade prov då. Kul dag!


Jag, Hanife & Hanna under produktionsveckorna

/Ia

Spara/slösa

Gick och la mig 10 och ändå sitter jag här, vad hände ? Jo hosta !! Efter att ha hostat i öer en timme kännde jag att det inte var någon idé att försöka sova mer. Kul när man har matte C prov imorgon bitti kl 8. Hoppas gud är med mig.



Sugen på att shoppa lite nu när det är fri frakt på Nelly + att man kan anväda studentrabbaten!! Men kanske borde spara pengarna till London?

/Ia

lockar

Idag när vi var i liljeholmscentrum och shoppade lite fick jag testa en så grym locktång, helt sjukt. Det var så himla lätt att göra lockarna och tog bara någon sekund, man kunde göra hur många olika lockar som helst samt så sliter det inte lika mycket på håret med denna nya locktång från utlandet. Blev inget köp idag, men åh åh åh kära tomten vad jag önskar mig! annars blir det direkt efter löning.. mmmh.Däremot hade man ju velat ha den på julafton.. får nog tänka över det här lite, men det var så smidigt och dem blev superfina. Me like!

Hittade tyvärr ingen bild eftersom jag inte vet vad märket heter och varan finns inte i butik i Sverige.

/frida

varför gör vi detta mot oss själva?



Hahahha är vi snygga eller? ibland är man väl bara för trött på lektionerna.
/frida

Today

Slutade precis och nu blir det shopping i liljeholmen innan det blir dansföreställnibg, mycket bra dag! Hoppas jag kan ordna lite julklappar på samma gång också! Puss / Frida

Mot flygplatsen

Nu drar jag och mamma iväg till flygplatsen för att hämta Johanna & Niklas som kommer hem från Australien wiie! Sen i eftermiddag ska jag till skolan och ha ännu en föreställning med Breathe me.


Johanna och jag när vi höll på att renovera "nya" lägenheten.

/Ia

Ny klänning

Matten gick så dåligt att jag gick ner till centrum på direkten ungefär.. Köpte en klänning, dock inte den jag först tänkte utan en enklare som är lite lättare att matcha saker till än den lite "finare" jag först tänkt köpa. Den passar riktigt bra till mina nya skor också. WIE. Köpte även en tröja som var riktigt mysig. Shopping får mig alltid på bättre humör!


Tycker dock inte den var lika fin på bild som i verkligheten..

/ia

en bra dag

som varje onsdag var det en väldigt kort skoldag och vi slutade vid 11. Åkte direkt hem och har skrivit klart mitt arbete och skickat in precis. Nu ska jag till pappa och äta någon lunch/middag och sen klä på mig riktigt varmt för att möta upp ia och kika på sundbybergs julmarknad vilket ska bli supermysigt och sen ska jag och amanda byta av de andra tjejerna för att sälja våra fina skal. Så jag är hemma sent ikväll, Men ha en bra dag! och kika förbi om ni inte har någonting för er, puss.

/frida




Nu kör vi igen!

Day off

Blev en kort svägen till skolan idag, åkte dit till tolv för att kolla på en föreställning som jag även vartvungen att pressentera. .tydligen haha. Dom var iaf jätteduktioga, sen skulle vi egentligen repa efteråt men kännde att vi verkligen inte orkade så jag åkte hem. Nu har jag tänt massa ljus och gjort kaffe. Dags att plugga lite matte, C är verkligen svårt.. Prov på fredag, yeey



När jag pluggat ett tag ska jag ner till banken och sen köpa en klänning.
Å vid 5 ska jag möta Frida för att gå på julmarknaden här i Sundbyberg. MYS!
/Ia

Beställa?

Adolpha SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Blir nog dessa partyskor i vinter, enkla men snygga.
/frida

snabb vändning



haha bara för att jag skrev det där inlägget om alla ändringar med mig själv så har det gått tillbaka till vanligt igen.  Antagligen för att jag var ute första gången på väldigt länge i lördags och kom in i det igen, nu har jag varit taggad sen i söndags.. tänkte dra ut igår.. vill ut imorgon, men vi går ju tidigt den här veckan i skolan, typiskt. Blir kanske utgång lördag i allafall om jag inte ska mysa med julmiddag och massa snack med ia, får se vad tjejerna säger om party. Nu är det mat som gäller, sitter och lyssnar på låten ovan och dansar i min ensamhet.. haha!

Lite planer för nyår började smidas också, det gillar vi.
/frida

let your feelings show

Någon som man stått så nära och älskat börjar sakta men säkert försvinna ur ens liv, hur hantarar man det? det är sorgligt, men ändå vet man att det finns vänner som bryr sig mer, eller i allafall visar det och inte är så falsk. Jag vet att jag har varit bättre mot dig, och orkar därför inte lägga ner mer tid på det. men det är synd, för jag älskar dig. Och jag vet att du är mycket bättre än dina så kallade vänner, för just nu beter du dig precis som dem.


Breathe me

Idag hade vi premiären för Breathe me! Och det gick riktigt bra faktiskt, wohoo!! Hoppas det går lika bra på torsdag och fredag, tror dock att lunginflamationen är nära hah, kan inte andas när jag dansar, passar ju bra till vårat namn.. Om en timme ska jag röra mig mot träningingen med favvo brudarna =)


<3

/Ia

All i need is you



så fin och rörande!

Julshopping..?



.. Nej blev mest shopping till mig själv faktiskt, men är riktigt nöjd. Det blev en svart pälsjacka som jag kommer använda flitigt, en grå kavaj med detaljer på axlarna samt guldknappar och randigt innertyg och sist men inte minst en spets korsett i en ljusrosa/hudfärgad färg, väldigt svårt att se på bild.

/frida

im feeling so bad and so good, i dont know what to do



Kom precis hem från banken där jag satt in lite pengar på vårt företagskonto och nu blir det städning i mitt rum innan jag ska skriva ett arbete, hoppas ni haft en bra dag! Puss

/frida 

inte okej!

Har inte alls haft tid eller tänkt på att skriva. Efter skolan i fredags mötte jag min älskade ia och tog en mysig fika och sen blev det en lugn kväll för min del eftersom jag hade fullt upp hela lördagen.

Åkte ganska tidigt igår till barkarby outlet och köpte min älskade jacka och sen var det jobb innan jag blev upphämtad av familjen och vi åkte iväg på lilla jul (julmiddag med hela släkten varje år!) därefter fick jag skjuss till tåget och kom hem till carro där vi förade och gjorde iordning oss. Sen blev det lite panikslaget och vi visste inte vart vi skulle och råkade lämna huset alldeles för sent och vi orkade inte betala inträde osv. Det slutade dessvärre med att vi splittrades men fler chanser får vi ta, kanske nästa helg redan. Entourage blev det för min del med trevligt folk.

Imorse var dt dags att åka till uppsala och shoppa, supermysig dag har det varit! Fyndade en supersnygg body och någon julklapp. Nu har jag precis skickat in mitt arbete och ska göra en ledighetsansökan på jobbet och sen fortsätta titta beck!

Mycket info, men nu vet ni i allafall vad jag haft för mig!
/frida


Tillsammans

Usch va mkt falska människor det finns.. Tur att man själv har hittat en person man trivs med och kan lita på till 100 % i alla lägen. Tillsammans är vi bäst älskling.



/Ia

Mot läkaren!

Inatt blev det inte mkt sova trots att jag gick och la mig 9 !! Fick tillslut sitta och sova.. skönt..
Har iaf ringt närakuten så har en tid idag vid 4, skönt! Måste ju vara frisk till måndag, idag blire lugntlugntlugnt. Gu så roligt...


Pandy and me innan giget i torsdags

/Ia

Helg

Så var man ännu sjukare igen då. Eftersom jag tränat hela veckan trots feber så har jag nu ännu högre feber och hosta som jobbar sig ner i lungorna. Så idag blev jag hem skickad från skolan för dom ville inte att jag skulle träna mer.. Måste vara frisk till måndag!

Här vare iaf vi uppträdde igår, så galet roligt!!


Taggade tjejer, fixar oss innan showen!

/Ia

Lyckat lyckad lycklig

Gah jag är så lycklig! Den här kvällen kommer jag leva länge på! Giget gick sjukt bra allt satt perfect och publiken på ca 2000 pers var underbar. Garanterat största publiken hitintils. Åh va ajg älskar att stå på scen. Nu jävlar är showen igång å det är full rulle. Ska lägga upp lite bilder från logen när jag lagt in bilder. Får tyvär inte lägga upp bilder från när vi står på scen.. men men. Dags att sova =)

/Ia

Gig tonight!

Nu ska jag snart iväg till skolan för en heldags rep ska för första gången köra igenom hela föreställningen, får se hur det går!  Ikväll har jag gig på ett "hemligt" ställe men det kommer bli galet kul! jobbigt med nationella imorgon bitti bara när man är sjuk och kommer hem såå sent!



/Ia

Är det verkligen jag?

Jag börjar tvivla på att mitt namn fortfarande är frida strand.. vad hände med den tjejen som partade varje fredag/lördag och kom hem med nya shoppingfynd var och varannan dag?

Jag är 18 och borde vilja parta mer än någonsin? men jag har hamnat i en lugn period så har inte festat på väääldigt många veckor.. gu blir chockad bara jag hör det själv. Sen har jag inte shoppat massa småsaker på väldigt länge utan hittar helt enkelt inte något. idag hade jag tillome med mig en rabattkupong som jag tänkte använda sista dagen för att hitta någonting spontant och roligt.. men nej jag gick runt där och hittade inte en ända sak jag gillade..

Knäppt.. men det är bra att jag sparar pengar i allafall, inga utgångar eller massa onödiga shoppingfynd kanske gör att jag kan unna mig lite dyrare julklappar till mig själv men sådana jag verkligen vill ha! (finns två saker jag bara så gärna vill ha, ska allt tänka över det noga!)

/frida





Föreställningar på G!

Idag blev det en lång dag i skolan tränade ända till 5 ! Klippte ihop musiken och korrade det sista. nu börjar det närma sig! Fixade en lite affish nyss som vi ska sätta upp imorgon, tänkte att ni kunde få se =)


/IA

1 december


(bild tagen imorse)

Idag är det den första december och  en väldigt fin sådan med sol! Idag har jag varit en snabbis i UBG där jag lämnade ett Iphone skal till en tjej och nu har jag suttit och pluggat ett litet tag. börjar bli klar med min uppgift vilket är riktigt skönt så jag slipper känna mig stressad sista dagen (söndag) när inlämningen är.  Planerna var dans ikväll men dem ringde från jobbet precis så det blir till att tjäna pengar istället, inte helt fel det heller. Juste, satan vad rolig träningen var igår.. men jobbig.. träningsvärk överallt idag haha. 

Nu ska jag skriva lite till och sen göra lunch innan jag ska åka iväg! /frida